VMN

Kosár

Konzultáció

Kapcsolat

My VMN

Értékesítő és üzletkötő kollégát keresünk

Megosztás
Megosztás
Megosztás
Megosztás

A VMN egy frissen indult projekt, amely csapatának bővítése céljából értékesítő pozíciót hirdet. Csapatunk tagjai tele vannak ötletekkel, így állandó fejlődésre és innovációra számíthatsz. Kollégáink mind sikeres üzletemberek és szakmájuk kiemelkedő alakjai. Vállalatunk elsősorban induló vállalkozóknak, kis- és középvállalatoknak nyújt vállalkozásfejlesztési és kapcsolatépítési lehetőséget. Leendő kollégánk nem riad meg a lehetetlennek tűnő megoldásoktól, képes egyszerre több projektet, időpontot kézben tartani és menedzselni, valamint rugalmas és jól tud önállóan és csapatban is dolgozni. 

ELVÁRÁSOK A POZÍCIÓ BETÖLTÉSÉHEZ

AMIT BIZTOSÍTUNK LEENDŐ KOLLÉGÁNKNAK

Értékesítőként a Te faladatod is lesz a Vállalat szolgáltatásainak és termékeinek az értékesítése, valamint az azzal kapcsolatos ajánlatok megtétele és az azt követő szerződéskötés. Marketinges kollégákkal szorosan együttműködve az értékesítési kampányok kezdetétől egészen a szerződéskötésig kell kísérned majd az ügyfeleket. Munkád során kiemelten fontos, hogy legyen humorod, kimagasló kommunikációs képességgel rendelkezz. Munkádat teljes home officeban, online rendszereink használatával végezheted, így havonta elegendő csak pár alkalommal személyesen találkozni. A vállalkozói díjat a mindenkori szerződésednek megfelelő jutalék kifizetési lista alapján számla ellenében minden hónap 10. napjáig számoljuk el.

JELENTKEZÉSI ŰRLAP A POZÍCIÓ MEGPÁLYÁZÁSÁHOZ

Jelentkezz be My VMN fiókodba

Intézd ügyeid online a VMN ONE | e-Ügyintézési rendszereinek használatával és tarts nyilván ügymeneteid a My VMN fiókodban! Mostantól fiókod még többet tud és ajánlásaid alapján pénzt is kereshetsz a My VMN Affiliate programunk segítségével! 

[woocommerce_my_account]