VMN

Kosár

Konzultáció

Kapcsolat

My VMN

Ismerd meg a hamarosan induló VMN Magyarország üzleti közösségét

Hatalmas előkészítés és munkálatok kivitelezése után elindul Magyarország legújabb üzleti közössége a VMN. Célunk, hogy közösségbe öleljük a hazai kis és középvállalatokat, hogy csoportjaink segítségével adott és kapott valós, minősített ajánlások által könnyebben köthessenek üzleteket.

Miben lesz más a VMN, mint a piacon lévő más üzleti közösségek?

Mi nem csupán csoportokat hoztunk létre, hanem valós közösséget alkotunk és nagy figyelmet fordítunk a felzárkóztatásra, fejlesztésre és edukációra. Kollégáink, csoportvezetőink és szakértőink hosszú éve sikeres vállalkozók és elismert szakemberek saját szektorukban, akik tudásuk megosztásával mentorálnak és szerveznek.

Milyen szolgáltatásai vannak a VMN-nek?

Három fő ágazatban indul el 2023-ban vállalatunk. A VMN Közösség (VMN Community), amely valós üzleti ajánlások alapján működik együtt vállalkozókból álló üzleti tagjaival, akik különféle csoportokban heti rendszeres találkozókon vesznek részt. A VMN Iroda (VMN Office) elsődleges szerepe, hogy könnyen megközelíthető forgalmas csomópontokon valódi és minőségi teret adjon közösségünk tagjainak és egyéb bérlők számára ügyfeleik, partnereik fogadására a szolgáltatásaik nyújtásához. A VMN Ügynökség (VMN Agency) kollégái elsősorban marketinggel és PR kommunikációval foglalkoznak elsősorban, de szakképzett kollégák HR területen várják azokat a megkereséseket is, kiknek virtuális asszisztensre vagy egyéb munkaerőre lenne szükségük. Ügynökségi csapatunk rendszeresen szervez vállalkozói inkubációs foglalkozásokat, melyekre akár kezdő vagy már régóta pályán lévő vállalkozókat is szeretettel várjuk.

Oszd meg másokkal is ezt az információt:

Facebook
LinkedIn
Email

Elkészítettük a profifestes.hu oldalt!

Kovács Tamás és Herczeg Róbert ügyfeleink a hagyományos alapokon dolgoznak és az egyik legerősebb marketing alapján végzik munkájukat, ami nem más, mint a szájhagyomány útján

Jelentkezz be My VMN fiókodba

Intézd ügyeid online a VMN ONE | e-Ügyintézési rendszereinek használatával és tarts nyilván ügymeneteid a My VMN fiókodban! Mostantól fiókod még többet tud és ajánlásaid alapján pénzt is kereshetsz a My VMN Affiliate programunk segítségével! 

[woocommerce_my_account]