VMN

Kosár

Konzultáció

Kapcsolat

My VMN

Sok követőd van és imádsz sütni-főzni? Jelentkezz most induló műsorunkba!

Szenvedélyed a konyha és mellette rendelkezel minimum 5.000 fő aktív követőbázissal valamely közösségi média platformon (TikTok, LinkedIn, Facebook, Instagram), akkor jelentkezz a WakeUp Magazin újonnan induló főzőműsorába, melynek fő közzétételi felülete a YouTube lesz.

A műsor háziasszonya Kurdi Beáta VEGÁN életmód tanácsadó, aki vendégeivel egy könnyed beszélgetés közben közösen elkészít egy isteni finom, egészséges és tápláló ételt. A főzés úgy lehet igazán izgalmas, ha mellette jó társaságunk van, akivel a sztorik által megfűszerezhetjük a műsort.

Ha úgy érzed, hogy szívesen lennél vendégünk egy közös főzés erejéig és rendelkezel az itt leírt feltételekkel, akkor jelentkezz hozzánk a hello@wakeupmagazin.com címre küldött leveledben, melyben elküldöd nekünk a közösségi média profiljaid linkjét. Előny, de nem feltétel, ha tudsz olyan videót küldeni nekünk, amelyiken kamera előtt mozogsz és beszélsz. Lehet ez TikTok, YouTube vagy Reels videó linkje is.

Miért lehet hasznos neked egy ilyen szereplés?

Azon túl, hogy megtapasztalhatod a VEGÁN konyhát testközelből lehetőséged van a mi nézőinknek is bemutatkoznod. Az elkészült anyagokat megoszthatod közösségi média felületeiden, hogy a követőid egy új oldalad vagy új történeteket hallhassanak rólad.

Mennyibe kerül a szereplés?

Felbecsülhetetlen. De most úgy gondoljuk, hogy nem kérünk érte pénzt, pusztán csak küldd el jelentkezésed és várd, hogy kollégáink felvegyél veled a kapcsolatot az időpont egyeztetéshez.

Oszd meg másokkal is ezt az információt:

Facebook
LinkedIn
Email

Elkészítettük a profifestes.hu oldalt!

Kovács Tamás és Herczeg Róbert ügyfeleink a hagyományos alapokon dolgoznak és az egyik legerősebb marketing alapján végzik munkájukat, ami nem más, mint a szájhagyomány útján

Jelentkezz be My VMN fiókodba

Intézd ügyeid online a VMN ONE | e-Ügyintézési rendszereinek használatával és tarts nyilván ügymeneteid a My VMN fiókodban! Mostantól fiókod még többet tud és ajánlásaid alapján pénzt is kereshetsz a My VMN Affiliate programunk segítségével! 

[woocommerce_my_account]