VMN

Ingyenes vállalkozói marketing előadás

Kisvállalkozóként sokmindent kell egyedül csinálnod és mi ezt pontosan jól tudjuk. Egyszemélyben kell helyt állnod a pénzügyekért, a marketingért, az értékesítésért, a kivitelezésért és a listát végtelenre tudnánk duzzasztani. Az előadáson vállalkozói tippeket osztunk meg veled, amellyel hatékonyabbá teheted vállalkozásod mindennapjait, növelheted ügyfeleid számát, amely automatikusan bevétel növekedéssel jár.

Izgalmasan hangzik ugye? Az előadás során többek között beszélünk az aktuális piaci trendekről, a digitális marketingről, valamint a közösségi médiáról és annak vállalkozóként történő alkalmazásáról is.

Témaleírások

  1. Digitális marketing alapjai: weboldalak, email marketing, keresőoptimalizálás.
  2. A közösségi média használata a vállalkozások számára: platformok, tartalom létrehozása, követők megszerzése.
  3. A piaci trendek és azok hatása a vállalkozásokra: időzítés, gyorsaság és hatékonyság. 
  4. Általános marketingtervezés és -stratégia: célközönség meghatározása, üzenetek kialakítása, erőforrások meghatározása.
  5. A vállalkozás hírnevének építése: ügyfélkapcsolatok, PR, szóbeszéd-marketing
  6. A vállalkozói siker történetek tanulása: tapasztalatok megosztása, tanulás a hibákból.

INGYENES REGISZTRÁCIÓ AZ ELŐADÁSRA

Regisztrálj és vegyél részt díjmentesen az előadáson. Arra kérünk, hogy amennyiben regisztráció után akadályoztatva van a részvételed jelezd lemondási szándékod az info@vmn.hu címen, mert az előadáson való résztvevők száma korlátozott. Regisztráció után rendszerünk automatikusan visszaigazolja a jelentkezést és a megadott email címre megküldi az előadáshoz szükséges csatlakozás linkjét. 

Oszd meg másokkal is ezt az információt:

Facebook
LinkedIn
Email
Twitter

KÖZÖSSÉGI MÉDIA