VMN

Kosár

Konzultáció

Kapcsolat

My VMN

Vállalkozásfejlesztés a mesterséges intelligencia segítségével – ingyenes előadás

Sok vállalkozó számára a Mesterséges Intelligencia (AI) jelentős lehetőségeket kínál az üzleti világban, amelyekkel megkönnyíthetik a mindennapokat. 🤖 Az AI technológiák fejlődése számos előnyt hozhat a vállalkozásoknak, a hatékonyság növelésétől a jobb ügyfélélményen keresztül a tartalomgyártás felgyorsításáig. Az alábbi kivonatban összegyűjtöttük ezeket az előnyöket, amelyekről részletesen fogunk beszélni 2023. május 2-án 19:00 órakor az eseményen. 💼🚀 Őszintén megvallva mi a VMN-nél már az indulás óta alkalmazzuk a mesterséges intelligencia csodálatos vívmányait, amely nagyban megkönnyítette a mindennapjainkat. Ha kíváncsi vagy rá, milyen tapasztalataink vannak, akkor kapcsolódj az eseményhez! 

Mi lesz a téma?

  1. Bevezetés a Mesterséges Intelligenciába (AI) – Mi az az AI és hogyan működik?
  2. Az AI előnyei a vállalkozások számára – Hogyan segíthet az AI a vállalkozások hatékonyabb működésében és ügyfélszolgálatában?
  3. Tartalomgyártás és marketing az AI segítségével – Hogyan lehet az AI-t felhasználni a tartalomgyártás felgyorsításához és az ügyfélélmény javításához?
  4. Piackutatás és termékfejlesztés az AI-al – Hogyan segíthet az AI a piackutatásban és az új termékek/szolgáltatások fejlesztésében?
  5. Stratégiaalkotás az AI segítségével – Levelek írása, stratégiák készítése és üzleti célú kiadványok tervezése.
  6. Kérdések és válaszok – Interaktív szekció, ahol a résztvevők feltehetik kérdéseiket és kaphatnak válaszokat az AI-val kapcsolatos témákban.
Az eseményünk célja, hogy felhívjuk a vállalkozók figyelmét az AI által kínált előnyökre és lehetőségekre. A résztvevők megtanulhatják, hogyan használhatják az AI-t az üzleti folyamatok optimalizálására, a hatékonyság és a termelékenység növelésére. Emellett bemutatunk konkrét esettanulmányokat és sikeres példákat az AI alkalmazásairól a vállalkozói szektorban. Vállalkozói közösségünk számára kiváló lehetőség lesz a tapasztalatcserére.

Gyere és csatlakozz hozzánk, hogy megismerd az AI előnyeit a vállalkozások számára, inspirálódj az AI sikeres alkalmazásairól, és élj a lehetőséggel, hogy kérdéseidre válaszokat kapj az AI-val kapcsolatos témákban. Várunk szeretettel minden vállalkozót! 💼🚀🤖

INGYENES REGISZTRÁCIÓ AZ ELŐADÁSRA

Regisztrálj és vegyél részt díjmentesen az előadáson. Arra kérünk, hogy amennyiben regisztráció után akadályoztatva van a részvételed jelezd lemondási szándékod az info@vmn.hu címen, mert az előadáson való résztvevők száma korlátozott. Regisztráció után rendszerünk automatikusan visszaigazolja a jelentkezést és a megadott email címre megküldi az előadáshoz szükséges csatlakozás linkjét. 

Oszd meg másokkal is ezt az információt:

Facebook
LinkedIn
Email

Elkészítettük a profifestes.hu oldalt!

Kovács Tamás és Herczeg Róbert ügyfeleink a hagyományos alapokon dolgoznak és az egyik legerősebb marketing alapján végzik munkájukat, ami nem más, mint a szájhagyomány útján

Jelentkezz be My VMN fiókodba

Intézd ügyeid online a VMN ONE | e-Ügyintézési rendszereinek használatával és tarts nyilván ügymeneteid a My VMN fiókodban! Mostantól fiókod még többet tud és ajánlásaid alapján pénzt is kereshetsz a My VMN Affiliate programunk segítségével! 

[woocommerce_my_account]