Search

Megkezdődött a VMN arculatváltása és technikai frissítése

Friss projektként még keressük a hangunkat, hogy arculatunk teljes mértékben passzoljon minden szolgáltatásunkhoz és tevékenységünkhöz. Az arculatváltás után a jövőben is szeretnénk megőrizni letisztult formai és tartalmi világunkat, de a színekkel visszaidézzük az egykori WakeUp hangulatát is. Az újítással arculatunk visszanyeri eredeti, végleges és színes megjelenését utalva cégünk szolgáltatásainak sokszínűségére. 

Arculatunk elemei között továbbra is letisztult egységes betűtípusok és formák lesznek megtalálhatóak. A munkafolyamatok fontos állomása a logó cseréje, amelyben elbúcsúzunk a megszokott ikon világtól és helyette egy sokkal letisztultabb felfelé ívelő grafikonra hasonlító színes logót használunk a jövőben, melynek alap színvilága továbbra is kék valamint piros árnyalatokból áll majd, de tartalmak közzétételekor az éppen aktuális tartalomhoz igazítottan kerül meghatározásra annak színe. 

A fejlesztés részeként oldalainkon megújult megrendelő, ajánlatkérő, valamint egyéb rendszereket hozunk létre a könnyebb kapcsolatfelvétel és ügyintézés érdekében. A rendszereket 2023. június 19. napjától BÉTA, azaz teszt üzemmódban érhetik el ügyfeleink. A tervek szerint a rendszerek frissítése ezúttal nem jár hosszabb üzemszünettel, így ügyfeleink a munkafolyamatok teljes ideje alatt hozzáférhetnek oldalainkon elhelyezett tartalmakhoz.

Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is