Value Management Network

Új funkciókkal bővítettük Pagonyi Adrienn honapját

Ahogyan magát nevezi a tűsarkús varázsló, akinek honlapját immár második alkalommal Marczinka Mátyás tervei alapján a VMN Crew varázsolta ügyfélbaráttá. 

Megrendelés ideje

2023. augusztus 21.

Átadás ideje

2023. szeptember 10.

Konzultációs órák

6 óra

Részletek

Webshop SMART + 1 év garancia + SEO SMART

A munkafolyamat leírása

Adrienn honlapját először 2021-ben adtuk át, amikor az volt a célja, hogy pályaváltóként, vállalkozásindítás előtt megismerhessék őt, mint coach és Access Consciousness® facilitátor. 

Az elmúlt két évben olyannyira fejlesztette fel vállalkozását, hogy úgy gondolta itt az ideje szintet lépnie és előadásain, hívásain, tanfolyamain készült hanganyagokat webshopban értékesítse, valamint egy helyre koncentrálja vállalkozása központját. 

A fejlesztés során 2023-ban a már elkészült oldalt átalakítottuk meglévő oldalát, automatizált webshop funkcióval és az eseményértesítőkben elhelyezett kapcsolattartási űrlappal bővítettük, valamint új asztali és mobil megjelenést készítettünk, amely megfelel a mai kor igényeinek és elvárásainak. Továbbá frissítettük az email, valamint nyelvi modulok beállítását, valamint angol nyelvű hírlevél listát és blog felületet alakítottunk ki, hogy a jövőbeni nemzetközi terjeszkedést megkönnyíthessük számára. 

Ügyfelünk véleménye

5/5

Elvégzett feladatok

Képernyőmentések az elkészült oldalról