Search

A képen Béla van, mielőtt ügyfelünk lett. Most -30% kedvezménnyel lehetsz az Te is.

Az őszi falevekkel együtt a VMN árai is nagymértékben elkezdtek hullani, úgyhogy azt kell mondjuk neked, hogy itt az ideje annak, hogy vállalkozásod új szintre emeld. Mindebben a partnered a Value Management Network szakértői csapata és a VMN ONE | e-Ügyintézési rendszer támogat téged. Hogy mivel? Egy rövid történetben elmeséljük neked. 

A borítóképen tegyük fel, Te éppen Bélát látod. Bélának vállalkozó, aki kitalált egy új rendszert, amivel sokkal több ügyfelet tud megszólítani. Béla megpróbálta saját magának elkészíteni honlapját, majd pár tervet a Facebook oldalára és annyira ügyesnek érezte magát, hogy hirdetést is elindított, amire több százezret költött és meglévő ügyfeleinek elküldött egy hírlevelet. Bélának egy ügyfele sem lett. 

Bélának egy ismerőse ajánlotta a VMN ONE | e-Ügyintézési rendszert. Béla kipróbálta és több, mint 30 állandó ügyfele lett két hónap alatt, és még új alkalmazottakra is szüksége volt, hogy az ügyfeleket kiszolgálhassa. Tanulj Béla hibájából és vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy időt és pénzt takaríthass meg magadnak az igazán fontos dolgokra.

Neked most még könnyebb lehet, ugyanis idén Halloween közeledtével marketing szolgáltatásaink is szellemessé váltak, mert olyannyira levittük az árakat, hogy már szinte alig látszanak. Idén október péntek 13. és október 31. Halloween kedd között 30% kedvezménnyel veheted igénybe a legtöbb marketing szolgáltatásunkat. Ehhez nem kell mást tenned, minthogy a VMN ONE ONE | e-Ügyintézési rendszer segítségével összeállítod a számodra érdekes szolgáltatásainkat, majd a megrendelési oldalon a rendelés leadása előtt használod a HALLOWEEN kuponkódot és a rendszer automatikusan jóváírja kedvezményed a teljes végösszegből.

A kedvezmények minden szolgáltatásunkra elérhető, amely szerepel a VMN ONE | e-Ügyintézési szolgáltatásai között, amelyet ide kattintva megtekinthetsz. Ha segítségre van szükséged a megfelelő szolgáltatási csomag összeállításánál, akkor keresd bátran értékesítő partnereinket.

Jó bevalljuk. Nem, a képen nem Béla van, de a hasonlóság kísértetiesen hasonlít rá, mielőtt az igazi Béla ügyfelünk lett és elkezdte használni a VMN ONE rendszert. Béla a saját szakterületéhez ért, amivel ügyfelei maximálisan elégedettek. Mi pedig ahhoz értünk, hogy Bélának miként legyenek új ügyfelei és hogyan bővítse vállalkozását. Béla már használja a VMN ONE | e-Ügyintézési szolgáltatását. Legyél olyan, mint Béla és könnyítsd meg az életed.

Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is