Value Management Network

Kellemes Ünnepeket és Sikerekben Gazdag, Békés Boldog Új Esztendőt kívánunk!

Az év vége mindig kiváló alkalom arra, hogy visszatekintsünk az elért eredményekre, lezárjuk a statisztikákat és megköszönjük mindazoknak a munkáját, akik hozzájárultak vállalkozásunk fejlődéséhez. A Value Management Network csapata nevében ezúton is szeretnénk kifejezni mély hálánkat ügyfeleink bizalmáért és támogatásáért.

Az elmúlt évek sok kihívást hoztak mindannyiunk számára, de mint mindig együtt idén is sikerült új utakat találnunk, amelyek által még erősebben kerülhettünk ki a megpróbáltatásokból. A 2023-as év elsősorban a tervezésről, fejlesztésről és hálózatépítésről szólt, amelyeket ügyfeleinkkel együtt jövőre is folytatunk. Az együttműködések ideje alatt sikerült számos projektet megvalósítanunk, amely eredményeket december 15-én közösen meg is ünnepelhettünk.

Az év végével mi is megpihenünk és és ezúton is szeretnénk értesíteni ügyfeleinket, hogy a Value Management csapata 2023. december 15. és 2024. január 8. napja között szabadságon lesz. Ez idő alatt csapatunk pihenésre és feltöltődésre koncentrál majd, hogy az újévben még energikusabban és lelkesen folytathassuk a megkezdett közös munkákat. Rendkívüli esetben ügyeletünk a szenteste, szilveszter és az ünnepnapok alkalmával ügyfeleink rendelkezésére áll az info@vmn.hu címen. 

Az első vállalkozói inkubációs foglalkozás: 2024. január 8. 16:00 – 20:00 között.
Az első 258-as VMN Fellowship csoportülés: 2024. január 9. 18:00 – 20:00 között.
Az első 309-es VMN Fellowship csoportülés: 2024. január 11. 09:00 – 11:00 között.
Az első vállalkozói kerekasztal: 2024. január 31. 19:00 – 21:00 között. 

Az ügyfélszolgálati szünet ideje alatt rendszereink megújulnak, hogy sokkal többet tudjanak. A megújulás ideje alatt a My VMN portálon keresztül bármikor indíthatsz elektronikus ügymenetet és adhatsz le megrendelést, amelyet kollégáink legkésőbb 2024. január 8. napján visszaigazolnak és megindítják azok teljesítését, amennyiben az nem automatikusan teljesülő tranzakció. Köszönjük megértésed és türelmedet ebben az időszakban!

Szeretnénk megköszönni az együtt töltött évet, és kívánunk mindenkinek áldott, békés, boldog ünnepeket, valamint sikerekben és bőségben gazdag, boldog új évet. Kívánjuk még, hogy legyen az újév tele új lehetőségekkel és sikerekkel!

A VMN csapata nevében, 
Marczinka Mátyás

Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is