blank

Te hol fogadnád ügyfeleid? Mondd el véleményed és 63.500 forint belépési kedvezményt adunk!

A 2020-as világjárvánnyal indult változássorozat teljesen átrendezte a gazdaságot, a terem- és irodakiadási piacot, új kihívásokat és ezzel együtt lehetőségeket teremtve. A Value Management Network csapata korábban már foglalkozott irodák és egyéb helyiségek bérbeadásával és ezt a tevékenységét, új formában 2024-ben ismét elindítjuk.

Ahhoz, hogy minden igényt kielégítően tudjunk visszatérni a piacra szükségünk van a vállalkozók véleményére. Most te is kérdőívünk segítségével te is elküldheted nekünk igényeid, hogy a hamarosan nyíló VMN Office számodra is megfelelő koncepciót biztosíthasson. Időd nagyon sokat ér nekünk, így ha kitöltöd kérdőívünket és megnyíló irodánk valamelyikébe havidíjas előfizetést kötsz, abban az esetben kupon formájában 63.500 forint belépési kedvezményt biztosítunk számodra. Véleményedre akkor is kíváncsiak vagyunk, ha éppen most nem keresel helyszínt, ugyanis kuponod 2024. december 31. napjáig bármikor beválthatod majd. 

blank

Lehetsz mediátor, jogász, masszőr, coach, tanácsadó, facilitátor vagy bármilyen szabadfoglalkozású szakember, aki ügyfelekkel dolgozol. Csapatunk azon dolgozik, hogy megalkossa számodra is a tökéletes helyszínt, ahol vállalkozói közösségek egymással összhangban tevékenykedhetnek. Ha Te is vágynál egy jól működő vállalkozói közösségre és minőségi környezetre ügyfeleid fogadásához, ahol igényeidnek megfelelően érhetőek el szolgáltatások, akkor mondd el nekünk véleményed. 

SZÁMUNKRA FONTOS A VÉLEMÉNYED!

Töltsd ki űrlapunkat és mondd el, hogy a Te munkádhoz milyen lenne az álomhelyszín és annak esetleges felszereltsége mi pedig igyekszünk megvalósítani azokat. Az űrlap beküldése nem jár semmiféle elköteleződéssel. Ellenben, ha kapcsolati hálónkban található olyan terem, ami teljes mértékben megfelel az igényeidnek, akkor az általad megadott kapcsolattartási címen felvesszük veled a kapcsolatot, ha igényled. 

Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is