Value Management Network

Átalakítottuk belső rendszereinket: My VMN fiókod mostantól még többet tud!

Régóta vár frissítések és funkciók érkeztek a My VMN rendszerébe, így az ügyfélfiókok mostantól még többet tudnak. A frissítések 2023. őszén indultak el a Value Management Network rendszereiben, azzal a céllal, hogy megkönnyítsük ügyfeleinkkel a kommunikációt, kapcsolattartást és még egyszerűbbé tegyük az ügyintézést. A frissítéseknek köszönhetően hamarosan teljesen megszüntetjük a papír alapú megrendeléseket és ezzel egyidőben csak digitális megrendelésekre és szerződéskötésre lesz lehetőség. A változások 2024. április 1. napjától érhetőek el BÉTA üzemmódban a My VMN fiókokban.

Milyen frissítések lettek eszközölve a My VMN fiókokban?

  • megújult a VMN Affiliate programja, így a fiókokban viszonteladó partnereink pár kattintással generálhatnak linket, ellenőrizhetik forgalmukat, valamint kezelhetik a jutalékaikat,
  • bevezettük a VMN Membership programot és bizonyos tartalmainkat már csak My VMN fiókkal rendelkező, regisztrált felhasználóink érhetnek el, valamint kialakításra kerültek olyan digitális tagsági termékek, ahol a tartalom megtekintéséhez előfizetőnek kell lenned,
  • megújult előfizetési és szolgáltatás személyre szabási rendszerünk, melynek köszönhetően mostantól a My VMN fiók használatával akár felfüggesztheted vagy törölheted havidíjas előfizetési megrendelésedet.
  • elindult bankkártyás fizetési rendszerünk, így mostantól szolgáltatásainkat akár bankkártyával is kifizetheted a megrendelés pillanatában a Stripe szolgáltatásán keresztül.

A frissítések még koránt sem értek a végére, mert még számos újdonság kerül bevezetésre az idei évben. Többek között hamarosan érkeznek a VMN Események, amelyekre digitálisan fogsz tudni jegyet vásárolni a My VMN fiókod használatával, és bevezetjük új időpontfoglaló rendszerünket is, ahol könnyedén pár kattintással tudsz konzultációs időpontot foglalni partnereinkhez és kollégáinkhoz.

Amennyiben a weboldal vagy a rendszerek használata közben hibát tapasztalsz kérjük jelezd felénk az info@vmn.hu email címen, hogy még jobbak lehessünk!

VMN, együtt építjük a digitális jövőt!

Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is