Search

MTI hírfelhasználók lettünk: hamarosan híreket is olvashatsz vállalatunkhoz tartozó magazinokban

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Value Management Network által fenntartott WakeUp Magazin online felülete és szervezeti felépítése megváltozik. Az eredeti tervektől eltérően úgy határoztunk, hogy a kisebb munkálatok elvégzésén túl a WakeUp Magazin platformjának teljes felületét megújítjuk, így a tervezett 2024 áprilisi indulást későbbre, 2024. szeptemberére halasztjuk.

Milyen változások várhatóak?

A meghosszabbított határidőn belüli fejlesztések egyik legfontosabb eleme talán az lesz, hogy a WakeUp Magazin felületén az olvasók a jövőben saját My WakeUp fiókot regisztrálhatnak. A felületen létrehozott felhasználói fiókokkal a tervek szerint a látogatók extra tartalmakhoz is hozzáférhetnek, valamint havidíjas előfizetéssel is támogathatják majd a munkánkat. Mindezek mellett megújítjuk a WakeUp Magazin rovatainak kiosztását is, így a már meglévő tartalmakat megtartva átcsoportosítjuk azokat, hogy teret biztosítsunk más széles közönséget érintő rovatoknak.

Milyen hírek lesznek olvashatóak?

A WakeUp Magazin felületén elsődlegesen aktuális közéleti információkat, programajánlókat és más híreket szeretnénk megosztani. A WakeUp Magazintól eltérő és most készülő felületeinken kifejezetten az adott közösség számára releváns és közösségen belül sokakat érintő témában kívánunk majd híreket közzétenni. A hírszolgáltatásban partnerünk az MTI lesz, ahol mintegy hírfelhasználóként közöljük azokat.

Kiemelt kép: Canva – Getty Images: udra

Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is