Search

My VMN fiók regisztráció

A VMN ügyfélfiókok számtalan előnnyel járnak, így mindenképpen érdemes létrehoznod egyet. Ahhoz, hogy szolgáltatást rendelj vagy hozzáférj bizonyos tartalmakhoz fiókkal kell rendelkezned.Fiók létrehozásának két módja van. Mind a két mód ugyan oda vezet, csak az oda vezető út más.

1. Online megrendelés leadás közbeni regisztráció

Fiókot úgy is létrehozhatsz, hogy először egy kosárba válogatod a megrendelni kívánt szolgáltatásokat. Amennyiben sikeresen összeállítottad a kosarad tartalmát kattints a „tovább a pénztárhoz” vagy a „tovább a fizetéshez” gombokra. A pénztár oldalán megjelenik egy űrlap, ahol meg tudod adni kapcsolattartói és számlázási adataidat. Az itt megadott adatok alapján a megrendelés leadása után rendszerünk automatikusan generál számodra egy felhasználónevet és egy jelszót, amit későbbi rendeléseid alkalmával használhatsz majd. Az automatikusan generált felhasználónevet és jelszót rendszerünk emailben megküldi a megadott email címre a megrendelés visszaigazolásáról szóló levéllel együtt.

2. My VMN fiók oldalán történő regisztráció

A regisztrációt a https://vmn.hu/myvmn oldalon található űrlappal könnyedén, pár kattintással elvégezheted. Kattints az oldalon megjelenő bejelentkező felület alatt található „Nincs még My VMN fiókod? Regisztrálj most” feliratra. Ezután az űrlapon add meg adataidat (email címed, vezeték és keresztneved, majd válassz egy jelszót és erősítsd meg azt), majd kattints a regisztráció gombra. A rendszer sikeres regisztrációról emailben tájékoztat. Innentől kezdve bármikor használhatod majd a My VMN fiókodat.

Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is