Value Management Network

309-es VMN Fellowship START

Legyél szakmád elsőszámú embere és kapcsolódj csoportunkhoz, hogy új szintre emelhesd a vállalkozásod valós üzleti ajánlások által. A csoport havonta egy alkalommal ülésezik. 

Ismerd meg a 309-es START csoportot

Örülünk neki, hogy a 309-es START kisvállalkozói VMN Fellowship csoport után érdeklődsz. A csoport alapításánál célul tűztük ki, hogy szeretnénk minden olyan kisvállalkozót megismerni, akik elhivatottak és céltudatosak saját vállalkozásuk építése, valamint a kapcsolatépítés mellett. Tagjaink tevékenységi köre szerteágazó, így több iparág képviselőivel ismerkedhetsz meg a találkozóinkon. A tagok nyitottak az innovatív üzleti megoldásokra, fejlődésre és az új dolgok megismerésére. 

Amennyiben egy olyan vállalkozói közösséget keresel, ahol a szakmán túl egyéb témákról is lehet beszélgetni, kikapcsolódni és kötődni, akkor mindenképpen igényelj hozzánk egy meghívót, hogy megismerhessük egymást!

Ismerd meg a csoport tagjait

Ismerd meg ennek a csoportnak a tagjait és bátran lépj velük kapcsolatba. Amennyiben szimpatikus számodra ez a közösség, akkor igényelj meghívót és jelentkezz tagjaink közé, hogy valós üzleti ajánlások által növelhesd vállalkozásod.

Nagy Hajnalka

vállalkozói lélekmentor

Marczinka Mátyás

márkaépítési szakértő

Pagonyi Adrienn

business coach

Szeretnél tag lenni?

Akkor nincs más dolgod, mint igényelni egy meghívót és személyesen is megismerni a csoport működését, majd tagsági csomagot választani magadnak!