Alakítsunk ki közösen üzleti kapcsolatokat!

Az értékesítés még soha nem volt ilyen egyszerű! Lépj be vagy regisztrálj a My VMN Affiliate programba, ajánld tovább ismerőseidnek a programban résztvevő szolgáltatásainkat és keress pénzt ajánlásaid után!

blank
blank

Miről szól az affiliate program?

A My VMN Affiliate marketingstratégiai program mindenki számára lehetőséget biztosít, hogy a Value Management Network által nyújtott szolgáltatások után pénzt keressen. A programban résztvevők saját affiliate linket generálhatnak, melyet megoszthatnak különféle közösségi média platformokon vagy direkt ajánlások céljával. A rendszer rögzíti, hogy az egyedileg generált linket mikor nyitották meg, valamint, hogy történt-e megrendelés és/vagy tranzakció a linkkel történt látogatás során. 

blank

Átlátható rendszer

Rendszerünkben a nap 24 órájában nyomon követheted ajánlásaid és láthatod, hogy mennyi jutalékot írtunk jóvá utánuk. Jutalékrátánk minden esetben 5 és 20% között mozog.

blank

Bárhol-bármikor

Online a világ bármelyik részéről, bármikor tehetsz ajánlásokat, így nem vagy helyhez vagy időhöz kötve, hiszen rendszereink non stop elérhetőek. Az ajánlói kódod megoszthatod emailben, közösségi média oldalakon, vagy bármilyen más formában is.

blank

Kiemelt támogatás

Háttércsapatunk segít ha elakadtál, az ügyintézés során vagy nem találod ajánlói kódjaidat. Kérdéseid felteheted szerdánként a sales megbeszélésen vagy ügyfélszolgálati időben emailben.

blank

Érthető felületek

Rendszereinket magyar nyelven érheted el bármilyen okos eszközöd (telefon, számítógép, laptop, tablet, stb.) segítségével. A fejlesztések során az átláthatóságra és egyszerű kezelhetőségre törekedtünk.

Gyakran Ismételt Kérdések

Kérdésed van? Lehet más már feltette korábban! Olvasd el a gyakori kérdésekre adott válaszainkat és lehet megtalálod, amit kerestél! 

Amennyiben az ügyfél az ajánlói kódjával nyitja meg oldalainkat, a rendszerünk figyeli az aktivitását és a megrendelését. Így minden megrendelés után a My VMN fiókodban meghatározott százalékos összeg jóváírásra kerül fiókodban. 

Nem, ez határozottan nem az. Ez egy affiliate program, ami röviden csak annyit jelent, hogy ez egy ajánlói rendszer. Az emberek már hosszú évek óta csinálják ezt, csak ez egy modern köntösbe öltöztetett, könnyed ajánlás, amelyet számos platformon megtehetsz. 

Nincsen sem alsó, sem felső határ. Ajánlásaid után történő vásárlások és megrendelések után kerül jóváírásra a jutalék, így a kereseti lehetőséged az teljes mértékben a teljesítményedtől függ. 

Ahhoz, hogy elkezd nem kell vállalkozónak lenned. Az elején kollégáink segítenek neked betanulni. A betanulási fázis után, mint minden üzletviteli tevékenységnél jelen esetben is vállalkozónak kell lenned, hogy jutalékodat kifizethessük.  

Főállás mellett is végezheted, hiszen akkor kedvezőbb feltételekkel lehetsz egyszerűsített vállalkozó Magyarországon. Bővebben könyvelő tud neked segíteni.

Be kell jelentkezned a My VMN ügyfélfiókodba és ott a megjelenő menüben ki kell választanod az Affiliate menüpontot, ahol a kezdőlapon láthatod a linkeddel történt oldallátogatások, megrendelések számát, valamint jelzi a rendszer, ha linkeddel történt vásárlás oldalainkon és automatikusan jóváírja neked az összeget. 

Általában igen, de van néhány kivételes eset, amely után jutalékot nem vehetsz igénybe. 

Ilyen eset lehet például az önajánlás, ami azt jelenti, hogy saját magad által rendelt termékekre és szolgáltatásokra nem áll módunkban jutalékot fizetni. Önajánlásnak minősül továbbá a közeli hozzátartozó ajánlása, ha nincs értékelhető forgalom az adott partnertől egy adott vásárláson túl. Az ilyen esetekben  feltételezhető, hogy önmagát ajánlotta ki különböző e-mail címek használatával.

Igen. A My VMN Affiliate programjához teljes mértékben díjmentesen kapcsolódhatsz és semmilyen terméket nem kell vásárolnod ahhoz, hogy megkezdhesd az affiliate link általi ajánlást. Mindamellett javasoljuk, hogy alaposan ismerd meg a VMN szolgáltatásait, hiszen az ügyfeleknek bizonyos esetekben akadhatnak kérdései, amelyet neked fognak majd feltenni. 

Természetesen igen! Amennyiben nincsen összeférhetetlenség a szolgáltatások között, akkor a már meglévő ügyfélkörödnek is továbbajánlhatod a VMN szolgáltatásait. 

blank

Már csak a regisztráció van hátra?!

Adataid megadásával töltsd ki űrlapunkat és kollégáink három munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot, elkészítik ügyfélfiókodat vagy online konzultációra egyeztetnek időpontot veled, hogy a részleteket teljes mértékben átbeszélhessétek! 

Még több információ

Tudj meg még többet az affiliate programok működéséről.