VMN

Kosár

Konzultáció

Kapcsolat

My VMN

Sokszorozd meg láthatóságod!  bevételed!  ügyfeleid! 

Tudjuk, hogy vállalkozóként inkább az üzleteddel foglalkoznál, mint egy-egy hirdetés szövegének megírásával.  Hozzáértő csapatunk leveszi a válladról a terhet, így nem kell egyedül bajlódnod a tartalmak gyártásával, a hirdetések kezelésével, hanem foglalkozhatsz azzal, amiben igazán jó vagy.

Miért érdemes csapatunkat választani?

Az ügyfelek és az oldalak látogatói szeretik, ha közvetlenül nekik szóló tartalmakkal és tippekkel szólítjuk meg őket, pont mint most Téged. A szövegírás egy olyan művészet és tudomány, amely segít a vállalkozásoknak hatékony és meggyőző kommunikációt létrehozni. A minőségi és célorientált szövegek meghatározó szerepet játszanak az üzleti világban, legyen szó weboldalakról, blogbejegyzésekről, hírlevelekről vagy szociális média tartalmakról.

A jó szöveges tartalom lényegretörően informál, meggyőz, vásárlásra ösztönöz és kapcsolatokat épít. Ügynökségi szövegíróink képesek maximálisan kihasználni a szavak erejét, hogy az üzenetek elérjék a célközönséget. Frappáns és megfelelő kulcsszavakkal megírt szövegek segítenek kitűnni a tömegből és jelentős versenyelőnyt hozhat vállalkozásunk számára. 

Szövegírás szolgáltatások

Honlapok szövegezése

Kulcsszavakkal (SEO) ellátott tartalmak írása honlapodra, amelyek bemutatják és eladják vállalkozásod termékeit.

Termékleírások megírása

Jogszabályoknak megfelelő informatív és tájékoztató jellegű értékesítési szövegek írása SEO kulcsszavakkal.

Blog vagy PR cikkek írása

Előre meghatározott téma alapján SEO kulcsszavakkal dúsított könnyen olvasható célnak megfelelő cikk írása.

Szerkesztés és korrektúrázás

Elkészült szövegek átnézése, javaslattétele vagy átfogalmazása, szerkesztése, tördelése és nyomdai előkészítése.

Reklámszöveg írása

Könnyen megjegyezhető, frappáns és célratörő értékesítési szlogenek vagy reklámok szövegezésének készítése.

Szövegek fordítása

Elkészült szövegek, honlapok, egyéb tartalmak fordítása angol, spanyol, orosz, ukrán, német és más nyelvekre.

SZÖVEGÍRÁS - AJÁNLATKÉRÉS

Értékesítő kollégáink mindent megtesznek annak érdekében, hogy maximálisan kiszolgálják ügyfeleink igényeit. Az alábbi űrlappal könnyedén, három perc alatt eljuttathatod hozzánk érdeklődésed és mi legfeljebb egy munkanapon belül válaszolunk neked!

Egy űrlap számtalan szolgáltatás

Most egy kattintással leadhatod ajánlatkérésed vagy megrendelésed, amelyek után érdeklődsz és saját csomagot alkothatsz. Minél több szolgáltatást rendelsz a végösszeg annál kedvezőbb lesz számodra! De előre elkészített csomagajánlatainkat is megtekintheted. 

Kapcsolódó szolgáltatások

Összegyűjtöttük a számodra érdekes szolgáltatásokat kínálatunkból, amelyek esetleg számodra is érdekesek lehetnek. Nézd végig az összes szolgáltatásunkat és add le összesítve megrendelésed. 

Webshop-, és honlapkészítés

Könnyen kezelhető felület, minden eszközre alkalmas megjelenés.

Arculattervezés

Megjegyezhető, mindenben megegyező arculati elemek és színek.

Hirdetési kampányok

Bevált stratégiai alapokon nyugvó online és offline hirdetések.

Tartalommarketing

Színes, érdekes és jól teljesítő tartalmak minden felületre.

Imádjuk az egyedi megoldásokat!

Űrlapunk segítségével könnyedén felveheted kollégáinkkal a kapcsolatot és egyedi árajánlatot kérhetsz. Az ajánlatkérő űrlap kitöltése körülbelül 8-10 percet vesz igénybe. Kérünk, hogy minden adatot pontosan adj meg, hogy a megfelelő ajánlatot küldhessünk neked! 

Jelentkezz be My VMN fiókodba

Intézd ügyeid online a VMN ONE | e-Ügyintézési rendszereinek használatával és tarts nyilván ügymeneteid a My VMN fiókodban! Mostantól fiókod még többet tud és ajánlásaid alapján pénzt is kereshetsz a My VMN Affiliate programunk segítségével! 

[woocommerce_my_account]