VMN

Kosár

Konzultáció

Kapcsolat

My VMN

Az új honlapod legyen okos? letisztult?  gyors? hatékony?

Szenvedélyesen készítünk honlapokat és tervezünk webshopokat. Kreatív csapatunk a a bemutatkozó honlapoktól,  a webáruházakon át, egészen az összetett rendszerek fejlesztéséig otthonosan mozog és  megtaláljuk a tökéletes és egyedi megoldásokat. Keresőoptimalizálási beállításainknak köszönhetően pedig ügyfeleid találhatnak rád!

Miben segíthet neked az általunk tervezett honlap?

Kapcsolatteremtésben

Az oldalad akkor is dolgozik, amikor te pihensz. Éjjel nappali reklámot biztosítva termékeid vagy szolgáltatásaid számára.

Kommunikációban

Ügyfeleiddel könnyebb a kommunikáció regisztrációs űrlapokkal és rendszeres bejegyzésekkel, melyeket megosztasz.

Márkaépítésben

A honlap keretet ad a márkádnak, amelyet már csak meg kell erősítened. Egy jól márkázott vállalkozás több pénzt kérhet!

Marketingben

Egy jól megtervezett oldal az értékesítési tölcséred része lehet, amellyel időt és pénzt is spórolhatsz a hirdetésnél.

Bizalomépítésben

Az ügyfelekben tudat alatt is bizalmat ébreszt egy igényesen kialakított honlap, ami miatt újra visszatérhetnek hozzád.

Bevételnövelésben

Automatizált folyamatokkal növelheted hatékonyságod, ezzel időt szabadítasz fel arra, hogy még több ügyfelet fogadj!

Kollégáink ügynökségi referencia munkái

Döntés előtt nézd meg referenciáinkat, hogy biztosan e lehető legjobb döntést hozhasd meg. Megrendelőink között szerepel számtalan egyéni vállalkozó, alapítvány, cég, vállalatok és önkormányzatok is. Minden esetben az ügyfelek kéréseit tartjuk szem előtt, azok mentén haladunk.

Intézd ügyeid elektronikusan a VMN ONE szolgáltatással

Nincs két egyforma ügyfél, így nem lesz két egyforma honlap sem. A VMN ONE | e-Ügyintézési szolgáltatással könnyedén személyre szabhatod új oldalad megrendelését, de további szolgáltatásaink között már meglévő oldaladra is kérhetsz ajánlatot kollégáinktól.  

HONLAPKÉSZÍTÉS

bruttó 120.650 forinttól
  • Egyedi arculathoz illesztett megjelenés, szolgáltatások vagy termékoldal, személyes bemutatkozás oldala, megtervezett főoldal, fejléc és lábléc, blog felület, valamint kapcsolati oldal. Az elkészült honlapot minden eszközre optimalizáljuk a tökéletes megjelenésért.

WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

bruttó 252.730 forinttól
  • Okos megoldásokat kínálunk az automatikus, integrálható rendszerek területén. Online bankkártyás fizetési lehetőségek, kapcsolati űrlapok, automatikus számlázás, könnyen kezelhető ügyfélfelület.Az elkészült webáruházat minden eszközre optimalizáljuk a tökéletes megjelenésért.

Meglévő oldal átszerkesztése

Ha van egy régi oldalad, amit szeretnél feldobni, újratervezni és más arculatot adni neki, kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre.

Reszponzív beállítások

Már elkészült oldalakat optimalizáljuk, hogy a nagyképernyőtől, a táblagépeken át egészen a mobil telefonokig tökéletes szélességgel és méretben töltsön be.

Külső alkalmazások integrálása

A maximális ügyfélélmény érdekében összekötjük és intergráljuk a külső hírlevél küldő, időpontfoglaló vagy más egyéb használt programokat és szoftvereket.

Email címek beállítása

Saját domainhez tartozóan elkészítjük és beállítjuk a hozzájuk tartozó egyedi email címeket, esetlegesen maximális kapacitást és automatizációt rendelünk hozzá.

SEO és keresőszavak

Elvégezzük a megfelelő beállításokat, ellátjuk a honlapot a megfelelő kulcsszavakkal, valamint összekötjük egy népszerű keresőmotorral.

Többnyelvűsítés

Amennyiben szükséges az oldalak tartalmát elkészítjük, vagy az elkészült anyaggal kapcsolatban módosítási javaslatot teszünk ügyfeleink irányába.

Imádjunk az egyediséget!

Értékesítő kollégáink mindent megtesznek annak érdekében, hogy maximálisan kiszolgálják ügyfeleink igényeit. Az alábbi űrlappal könnyedén, három perc alatt eljuttathatod hozzánk érdeklődésed és mi legfeljebb egy munkanapon belül válaszolunk neked!

Gyakran Ismételt Kérdések

Hiszünk benne, hogy nincsenek buta kérdések. Kezdő vállalkozóként mi is tele voltunk kérdésekkel és még emlékszünk milyen jó érzés volt, amikor valaki azokra kielégítő választ adott számunkra. Senki nem várja el tőled, hogy egy olyan területhez érts, amely nem tartozik közvetlenül a szakmádhoz, így összegyűjtöttünk pár kérdést, amelyek érdekesek lehetnek számodra egy honlap vagy webshop megrendelése előtt. 

Számos olyan eset van, amikor a vállalkozás számára elegendő egy-két oldalból álló bemutatkozó oldalt létrehozni, de előfordul, hogy komplex site-okat kell tervezni. Mi itt a VMN-nél minden esetben egyedi árajánlat alapján dolgozunk és figyelembe vesszük megbízóink vállalkozási formáját, tevékenységét és ahhoz megfelelően készítjük el ajánlatunkat. Amennyiben kíváncsi vagy rá, hogy a Te oldalad mennyiért készítenénk el kérd egyedi ajánlatunkat!

A reszponzivitás biztosítja, hogy minden eszközön megfelelő méretben és formában töltsenek be az adatok, így a felhasználói élmény maximális lehet azoknak is, akik mobil, táblagép, számítógép vagy laptop segítségével böngészik az oldalaid. A reszponzivitásra ma már minden honlapnak szüksége van!

Vállalkozóként biztosan sok közösségi média felületet használsz, ami egy szuper dolog. Csak önmagában kevés. Ha vállalkozásoddal növekedni szeretnél, akkor mindenképpen érdemes legalább egy bemutatkozó oldalt üzemeltetned, amihez a saját domain neved és minimum egy kapcsolattartási űrlap társul. Az ügyfelek tájékozódás után könnyedén felvehetik veled majd a kapcsolatot, így ezzel máris egy mini értékesítési tölcsért hoztál létre. A honlapok előnyeit órákig tudnánk még ecsetelni neked, ha kíváncsi vagy még több információra vedd fel velünk a kapcsolatot! 

Ha bennünket választasz honlapod vagy webshopod megtervezésére, akkor mindezzel nem kell majd foglalkoznod. Segítünk kiválasztani a számodra megfelelő domain nevet és ajánlunk egy ár-érték arányban kiváló tárhely szolgáltatót, akiknél biztonságban tudhatod levelezésed és honlapod tartalmát. Amennyiben gondolod ezt előre már le is foglalhatod. Mi a Tárhely.eu szolgáltatót ajánljuk, de természetesen más szolgáltatót is választhatsz. 

Ha nemzetközi piacra készülsz vállalkozásoddal vagy már ott vagy, akkor mindenképpen érdemes elgondolkozni az oldalak többnyelvűsítésén, hogy minden ország közösségéhez a saját nyelvén szólj hozzá. Csapatunk vállalja az oldalak többnyelvűsítését, az oldalak fordítását egységes arculati stílus mellett. 

Természetesen. Saját lógod, színeid, betűtípusaid és formáid mind az arculatod részét képzik, amely alapján az ügyfelek ráismernek vállalkozásodra. Ha még nincs saját arculatod, akkor sincsen probléma. Csapatunk komplex arculattervezést is vállal, amely a közösségi média oldalakon át, a honlapod vagy webshopodon keresztül egészen levélpapírjaidig elkísér majd.

Jelentkezz be My VMN fiókodba

Intézd ügyeid online a VMN ONE | e-Ügyintézési rendszereinek használatával és tarts nyilván ügymeneteid a My VMN fiókodban! Mostantól fiókod még többet tud és ajánlásaid alapján pénzt is kereshetsz a My VMN Affiliate programunk segítségével! 

[woocommerce_my_account]