VMN

Az egységes megjelenés ügyfeleket szerezhet! növeli a bizalmat!

Hiszünk benne, hogy egy arculat akkor szép, ha annak minden eleme harmóniában van egymással. Legyen szó egy logóval ellátott levélpapírról, vagy a közösségi média oldalak elrendezéséről. 

Minden elemében egységes ARCULAT

A jó arculat az, amikor az ügyfél vagy a vásárló meglát egy formai elemet, akkor rögtön felismeri a mögötte álló vállalkozást. Az ügyfelekben az egységes arculati stílus növeli a bizalmat, hiszen profi megjelenést kölcsönöz a vállalkozásnak. A VMN Ügynökség a kis-, nagyarculat tervezés mellé elkészíti a vállalkozás arculati kézikönyvét, amely tartalmazza az elkészített vállalkozáshoz tartozó színkódokat, formai és grafikai elemeket is. 

Az arculati elemeknek mindig összhangban kell lenni és lehetőség szerint minden vállalkozáshoz kapcsolható anyagon szerepeltetni kell azokat. Csapatunk minden esetben ügyel a harmóniára, a letisztultságra, a tartalom és megjelenés összhangjára, legyen szó logótervezésről, levélpapírról, bélyegzőről, közösségi média posztokról,  hirdetési bannerekről, csomagolásról vagy egyéb vizuális arculatról. 

Kollégáink és stratégiai partnereink referenciái

Döntés előtt nézd meg referenciáinkat, hogy biztosan e lehető legjobb döntést hozhasd meg. Megrendelőink között szerepel számtalan egyéni vállalkozó, alapítvány, cég, vállalatok és önkormányzatok is. Minden esetben az ügyfelek kéréseit tartjuk szem előtt, azok mentén haladunk.

VABA-TAX Kft.

céges levelezés, honlapkészítés, arculattervezés, logótervezés

Fővárosi Örmény Önkormányzat

honlapkészítés, arculattervezés

Mózer Erzsébet EV.

honlapkészítés, arculattervezés, logótervezés

Fővárosi Örmény Önkormányzat

honlapkészítés, arculattervezés, kiadványtervezés

Remény Kora Gyermekvédelmi Alapítvány

honlapkészítés, arculattervezés

MS Provider Zrt.

céges levelezés, honlapkészítés, arculattervezés, logótervezés

ONLINE ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Az űrlap segítségével könnyedén felveheted velünk a kapcsolatot és árajánlatot kérhetsz. Tudjuk, hogy nincs két egyforma vállalkozás, így mindegyiket más-más nézőpontból kell megközelíteni. Az árajánlat elkészítése előtt felmérjük, hogy vállalkozásod vagy céged mivel foglalkozik pontosan, milyen eddigi megjelenései voltak és azután konkrét ajánlatot tudunk adni.