VMN

Kosár

Konzultáció

Kapcsolat

My VMN

Az egységes megjelenés ügyfeleket szerezhet! növeli a bizalmat!

Hiszünk benne, hogy egy arculat akkor szép, ha annak minden eleme harmóniában van egymással. Legyen szó egy logóval ellátott levélpapírról, vagy a közösségi média oldalak elrendezéséről. 

Komplex arculattervezés

A jó arculat az, amikor az ügyfél vagy a vásárló meglát egy formai elemet, akkor rögtön felismeri a mögötte álló vállalkozást. Az ügyfelekben az egységes arculati stílus növeli a bizalmat, hiszen profi megjelenést kölcsönöz a vállalkozásnak. A VMN Ügynökség a kis-, nagyarculat tervezés mellé elkészíti a vállalkozás arculati kézikönyvét, amely tartalmazza az elkészített vállalkozáshoz tartozó színkódokat, formai és grafikai elemeket is. 

Az arculati elemeknek mindig összhangban kell lenni és lehetőség szerint minden vállalkozáshoz kapcsolható anyagon szerepeltetni kell azokat. Csapatunk minden esetben ügyel a harmóniára, a letisztultságra, a tartalom és megjelenés összhangjára, legyen szó logótervezésről, levélpapírról, bélyegzőről, közösségi média posztokról,  hirdetési bannerekről, csomagolásról vagy egyéb vizuális arculatról. 

Külön is igénybevető szolgáltatások

Reklámtervezés

Hirdetési banner-ek, plakátok és kül- és beltéri reklámok, valamint online hirdetések grafikáinak tervezése.

Logótervezés

Betűtípusok kiválasztása valamint annak egységes formai és színbeli tervezése és térbeli elhelyezése.

Közösségi média grafikák tervezése

Profilképek és borítóképek, posztokhoz vagy kampányokhoz tartozó grafikák készítése.

Kiadványtervezés

Könyvek, magazinok és egyéb kiadványok megjelenésének teljeskörű tervezése, tördelése és nyomdai előkészítése.

Csomagolástervezés

Vizuális elemek kialakítása, logó és márkaelemek integrálása a termékre, valamint színpaletta létrehozása.

Reprezentációs termékek tervezése

Különféle BTL és egyéb reprezentációs termékek tervezése és üzleti partnerünk általi kivitelezése.

Gyakran Ismételt Kérdések

Hiszünk benne, hogy nincsenek buta kérdések. Kezdő vállalkozóként mi is tele voltunk kérdésekkel és még emlékszünk milyen jó érzés volt, amikor valaki azokra kielégítő választ adott számunkra. Senki nem várja el tőled, hogy egy olyan területhez érts, amely nem tartozik közvetlenül a szakmádhoz, így összegyűjtöttünk pár kérdést, amelyek érdekesek lehetnek számodra egy honlap vagy webshop megrendelése előtt. 

Az arculattervezés segít megkülönböztetni a vállalkozást a versenytársaktól, erősíti a márkaazonosságot, növeli a felismerhetőséget és segít kialakítani a pozitív vállalati imázst. Mindez hozzájárul ahhoz, hogy vállalkozásunk időtálló és értékes legyen. 

Az arculat elemeket tartalmazhatnak, például logó, színpaletta, betűtípusok, grafikai elemek, szimbólumok, fotó stílusok, elrendezési irányelvek és vizuális koncepciók. Egy arculat részét szinte bármi képezheti, ami vizuális, hang vagy képi megjelenésben azonos elemekből áll.

Az arculat célzottan a célcsoport preferenciáihoz és érdeklődéséhez igazítva, hatékonyan és könnyedén megjegyezhető és felismerhető lesz, amely megragadja a figyelmüket és szívesebben térnek vissza a vállalkozáshoz. 

Az arculattervezés folyamata általában a brief készítésből, kutatásból, koncepciók kidolgozásából, tervezésből és végül a végső arculati elemek kialakításából áll. Az arculattervezés időigényes folyamat, amely több hétig vagy akár hónapokig is eltarthat. Az arculattervezési folyamat hossza függ a vállalkozás vagy márkanév méretétől, a tervezési igényektől. 

Az arculattervezés ára változó, és függ a vállalkozás vagy márkanév méretétől, az igényektől. tényezőtől függ, például a vállalkozás típusától, a piactól, a márkaépítési stratégiától és az arculat hatékonyságától. Általában az arculattervezés hosszú távú befektetésnek tekinthető, amely hozzájárulhat a vállalkozás vagy márkanév hosszú távú sikeréhez és növekedéséhez.

Jelentkezz be My VMN fiókodba

Intézd ügyeid online a VMN ONE | e-Ügyintézési rendszereinek használatával és tarts nyilván ügymeneteid a My VMN fiókodban! Mostantól fiókod még többet tud és ajánlásaid alapján pénzt is kereshetsz a My VMN Affiliate programunk segítségével! 

[woocommerce_my_account]