Search

Együtt fellendíthetjük vállalkozásod!

A VMN BOOSTER programunkat középvállalkozások számára alkottuk meg, akik szeretnének egyről a kettőre jutni! A mentorálási folyamatban 6 hónapon keresztül segítenek neked mentoraink átvilágítani a belső folyamatokat, optimalizálni a megjelenéseket, és a kommunikációt és audit formájában javaslatokat teszünk a hatékonyság növelésére, amely folyamatok elindításánál is számíthatsz majd ránk.

Kinek és mikor ajánljuk a BOOSTER programot?

Ha vállalkozásod már elindult és 2-5 sikeresen sikeresen zárt évvel rendelkezik, de megakadtál és még nem tudsz egyről, a kettőre jutni vagy nem marad időd a fejlesztésre, akkor a VMN Booster mentorálási folyamat kiváló lehetőséget nyújt számodra, hogy új perspektívákat nyissunk meg vállalkozásod előtt segítséget nyújtsunk belső folyamataid átszervezésére.

A hat hónap végére kristálytiszta képed és terved lesz arról, hogy vállalkozásod lépésről-lépésre hogyan, és milyen ütemben lesz képes a növekedésre. A 40 órás mentorálási folyamatban áttekintjük pénzügyeidet, átvizsgáljuk belső folyamataidat, hirdetési és ügyfélszerzési menetét, valamint partnerkapcsolati tőkéjét. 

Mit tartalmazhat a VMN BOOSTER mentorprogram?

A VMN BOOSTER mentorprogram általánosságban 40 óra konzultációt és egy auditot tartalmaz magában, de számos más szolgáltatással kiegészíthető, hogy a folyamatok még gördülékenyebben haladhassanak. 

40 óra egyéni konzultáció

10 óra célkitűzési és haladási, 10 óra pénzügyi, 10 óra márkaépítési és 10 óra kommunikációs tanácsadáson, valamint 3 óra honlap készítési konzultáció.

Üzleti kapcsolatfejlesztés

A VMN Booster csomag kiegészíthető 6 vagy 12 hónapos VMN Fellowship csoporttagsággal, hogy minél szélesebb körben szert tehess kapcsolatokra és üzletekre.

Egyedi üzleti honlap

A folyamat első hat hónapjában elkészül a mentorált honlapja, amelyen bemutathatja magát, az általa nyújtott szolgáltatásokat.

Audit eredménye

A konzultációk során át

Virtuális asszisztens

Az együttműködés ideje alatt virtuális asszisztenssel segítünk kiszervezni a folyamatokat, hogy neked már csak a fontos dolgokra kelljen fókuszálnod.

Oklevelet a teljesítésről

Minden résztvevő, aki sikeresen teljesítette az egy éves mentorprogramot elismerő oklevelet kap, amely igazolja a részvételt és a teljesítést.

Árak és kondíciók

Egy vállalkozás indítása sokszor tűnhet úgy, hogy tele van rejtett költségekkel, amelyekkel a gondos tervezés ellenére sem tudtál számolni. Mentoraink felkészültek arra, hogy ezeket a költségeket segítsenek optimalizálni. Kutatásunk alapján egy átlagos vállalkozó 480 órát tölt el feleslegesen, sikertelen ötleteken alapuló kutatással és ezzel összhangban 3.465.875 forintot költ el. Kapcsolódj a VMN STARTER programhoz, hogy megspóroljuk neked ezt az utánajárást és csökkentsük a felesleges kiadásaid! 

VMN STARTER MENTORPROGRAM

bruttó 74.999 forinttól /12 hónapon át
  • Lehetőség van, hogy havi részletekben fizesd az éves mentorprogram árát My VMN fiókkal történő ügyintézés során.

VMN STARTER MENTORPROGRAM

bruttó 899.800 forinttól / év
  • Egyösszegű fizetéskor ajándékba dunkg egy WordPress alapú, maximum 5 oldalból álló honlapot, vagy meglévő oldal auditját.

Gyakran Ismételt Kérdések

Kérdésed van? Lehet más már feltette korábban! Olvasd el a gyakori kérdésekre adott válaszainkat és lehet megtalálod, amit kerestél! 

Az egyéni mentorálási folyamatok, tanácsadások általában online formában történnek. A csoportos inkubáció általában személyesen történik, de bizonyos, rendkívüli esetekben lehetőség van online résztvenni a foglalkozásokon. 

A VMN STARTER elsősorban vállalkozásindításon gondolkozó magánszemélyeknek, vagy 0-2 év közötti kisvállalkozóknak segít céljaik kitűzésében, valamint azok megvalósításában. A mentorprogram során figyelmet fordítunk arra, hogy a vállalkozó stabil lábra állíthassa vállalkozását. 

Komplett márkaarculatot, üzleti kapcsolatépítési lehetőséget, honlapot és szervezeti és stratégiai felépítési modellt ahhoz, hogy a vállalkozás hosszútávon fenntartható legyen. 

Igen. A VMN STARTER program legtöbb szolgáltatása külön is igénybe vehető. Amennyiben a mentorprogramban van olyan szolgáltatás, amely vállalkozásod számára jelen szakaszban nem szükséges azokat helyettesíthetjük más szolgáltatásokkal. 

Minden mentorált vállalkozóval más-más üzemben haladunk. Már a jelentkezési lappal felmérjük a mentorált jelenlegi helyzetét és a mentorálási folyamatot ahhoz igazítjuk.  

Töltsd ki előzetes felmérésünket

Ahhoz, hogy szolgáltatásunkat minél jobban megismerhessük céljaid és vállalkozásodat töltsd ki rövid kérdőívünket. A felmérés körülbelül öt percet vesz igénybe, de nagyban meghatározza az elkövetkezendő 12 hónap munkafolyamatait. A kérdőív kitöltése nem jár elköteleződéssel és díjmentes!