Value Management Network

Ez a szolgáltatásunk jelenleg nem érhető el!

Jelenleg fejlesztés alatt van ez a szolgáltatásunk, de a közel jövőben mindenképpen elindítjuk az #együttmegoldjuk online tudástárunkat, ahol számos vállalkozásfejlesztéssel foglalkozó tippet kaphatsz, amelyekhez online tudásanyagokat biztosítunk. Amennyiben kérdésed lenne keresd kollégáinkat bizalommal az info@vmn.hu címen!

Hello vállalkozó! Ne aggódj!

Mert #együttmegoldjuk! Vállalkozni sokszor magányos dolog, de ha találsz magadnak egy közösséget, ahol támogató emberek vesznek körül máris sokkal könnyebbnek tűnnek a megugorhatatlan feladatok. Online megújuló előfizetésünkkel most számos tartalomhoz férhetsz hozzá!

Egy online tudástár, ami mindig veled lehet!

Az #együttmegoldjuk egy online tudástár, ami minden esetben jól jöhet kisvállalkozóknak. Tudjuk, hogy Magyarországon vállalkozni nem könnyű. Nagyon nem. Ezért létrehoztunk egy megfizethető, hasznos információkat tartalmazó tudástárat biztosítani, amely mindig veled lehet és segítségedre lehet az online marketing és értékesítési folyamatok alatt.

Webshop- és honlapkészítés

hamarosan

Hirdetések és tartalommarketing

hamarosan

Ügyfélszerzés és stratégiaalkotás

hamarosan

Személyes márkaépítés

hamarosan

Miért hasznos ez az előfizetés neked?

Az #együttmegoldjuk előfizetésekkel felgyorsíthatod vállalkozásod fejlődését. Az előfizetés ideje alatt hozzáférsz a Value Management Network tudásbázisához, ahol szakértő kollégáink hasznos tippeket osztanak meg bejegyzések formájában, valamint vállalkozói közösség tagja lehetsz, ahol felteheted kérdéseidet és mindemellett havonta egy alkalommal online vállalkozói kerekasztal-beszélgetésen vehetsz részt, ahol még több üzleti kapcsolatot építhetsz ki. 

Árak és kondíciók

FREE

 My VMN fiók létrehozása után extra vállalkozásfejlesztési tartalmakat olvashatsz.

BASIC -előfizetés

SMART -előfizetés

Gyakran ismételt kérdések

Mindenkinek vannak kérdései, így lehet, hogy előtted már megkérdezték tőlünk! Arra kérünk, hogy mindenképpen olvasd el az alábbi sorokat!

Nincsen. Előfizetésed bármikor lemondhatod a My VMN használatával vagy írj nekünk egy emailt az info@vmn.hu címre és előfizetésed az azt követő hónaptól megszűnik. 

Sajnos arra a hónapra időarányosan nem tudjuk módosítani az előfizetésed, így arra a hónapra is fizetési kötelezettséged keletkezik. Ellenben ha előre tudod, hogy nem leszel ott, akkor My VMN fiókodba bejelentkezve tudod szüneteltetni az előfizetésed. FONTOS, hogy a szünetelés ideje alatt nem férsz hozzá más előfizetéshez kapcsolódó szolgáltatáshoz sem. A vállalkozói-inkubációs időpontokat ide kattintva tudod megnézni.

Ha SMART csomagot vásároltál, akkor a vmn.hu/vallalkozok oldalon jelenítjük meg 30 napon belül a vállalkozásodhoz kapcsolódó információkat, mint telefonszámod, email cím, neved és vállalkozásod neve, kategóriája, szolgáltatási területe, valamint honlapja.

A leadott publikációkat egyeztetett módosítás után a cégcsoportunkhoz tartozó WakeUp Magazin oldalain tesszük közzé. Szakmai jellegű publikációkat a VMN központi oldalán is közölhetjük, ha az minőségben és terjedelemben is megfelel publikálási alapelveinknek.

Webshop- és honlapkészítés

Anyagaink segítségedre lesznek a tárhelyszolgáltató kiválasztástól a saját készítésű WordPress alapú honlapkészítésen át egészen az automatizált rendszerekig és integrációkig.

Hirdetéskezelés és tartalommarketing

Havi egy előre meghirdetett vállalkozói kerekasztal beszélgetést tartunk, ahol bemutathatod vállalkozásod, inspirációt meríthetsz az előadóktól és bekapcsolódhatsz a beszélgetésekbe.

Ügyfélszerzés és stratégiaalkotás

Az #együttmegoldjuk előfizetéshez szakmai cikkeink, publikációk a vállalkozásfejlesztés jegyében folyamatosan frissülnek. A legtöbb tartalmunk hasznos tippeket és tanácsokat tartalmaznak.

Személyes márkaépítés

A vmn.hu/vallalkozok oldalon közzétesszük azoknak a vállalkozóknak a listáját, akik kapcsolódtak az #együttmegoldjuk előfizetők táborához, hogy még több ügyfelet szerezhessenek.