Value Management Network

Hello vállalkozó! #együttmegoldjuk

Vállalkozni sokszor magányos dolog, de ha találsz magadnak egy közösséget, ahol támogató emberek vesznek körül máris sokkal könnyebbnek tűnnek a megugorhatatlan feladatok. Online megújuló előfizetésünkkel most számos tartalomhoz férhetsz hozzá!

Podcastek és videók

Többszáz korábbi anyagunkhoz hozzáférést biztosítunk. 

Vállalkozói kerekasztal

Havi kapcsolatépítő vállalkozói kerekasztal-beszélgetések.

Online közösségi tagság

Rendszeres vállalkozásfejlesztő tippek és egyéb blog bejegyzések.

Kiemelt megjelenések

Megjelenés a vmn.hu oldalon az értékfókuszú vállalkozók között. 

Miért hasznos ez az előfizetés neked?

Az #együttmegoldjuk előfizetésekkel felgyorsíthatod vállalkozásod fejlődését. Az előfizetés ideje alatt hozzáférsz a Value Management Network tudásbázisához, ahol szakértő kollégáink hasznos tippeket osztanak meg bejegyzések formájában, valamint vállalkozói közösség tagja lehetsz, ahol felteheted kérdéseidet és mindemellett havonta egy alkalommal online vállalkozói kerekasztal-beszélgetésen vehetsz részt, ahol még több üzleti kapcsolatot építhetsz ki. 

Árak és kondíciók

FREE

Ha érdeklődsz a Value Management Network szolgáltatásai után, akkor a My VMN fiók létrehozása után extra vállalkozásfejlesztési tartalmakat osztunk meg a témában.

BASIC -előfizetés

A My VMN regisztrációs tartalmakon túl:

SMART -előfizetés

Minden, ami a FREE és BASIC csomag: 

Gyakran ismételt kérdések

Mindenkinek vannak kérdései, így lehet, hogy előtted már megkérdezték tőlünk! Arra kérünk, hogy mindenképpen olvasd el az alábbi sorokat!

Nincsen. Előfizetésed bármikor lemondhatod a My VMN használatával vagy írj nekünk egy emailt az info@vmn.hu címre és előfizetésed az azt követő hónaptól megszűnik. 

Sajnos arra a hónapra időarányosan nem tudjuk módosítani az előfizetésed, így arra a hónapra is fizetési kötelezettséged keletkezik. Ellenben ha előre tudod, hogy nem leszel ott, akkor My VMN fiókodba bejelentkezve tudod szüneteltetni az előfizetésed. FONTOS, hogy a szünetelés ideje alatt nem férsz hozzá más előfizetéshez kapcsolódó szolgáltatáshoz sem. 

Ha SMART csomagot vásároltál, akkor a vmn.hu/vallalkozok oldalon jelenítjük meg 30 napon belül a vállalkozásodhoz kapcsolódó információkat, mint telefonszámod, email cím, neved és vállalkozásod neve, kategóriája, szolgáltatási területe, valamint honlapja.

A leadott publikációkat egyeztetett módosítás után a cégcsoportunkhoz tartozó WakeUp Magazin oldalain tesszük közzé. Szakmai jellegű publikációkat a VMN központi oldalán is közölhetjük, ha az minőségben és terjedelemben is megfelel publikálási alapelveinknek.

Podcastek és interjúk

Vállalkozókkal folytatott videós interjúk, előre felvett online beszélgetések, amelyekben a szakmai előmenetelen túl egyaránt helyet kap a humor, a kérdés és a válasz is. 

Vállalkozói-kerekasztal

Havi egy előre meghirdetett vállalkozói kerekasztal beszélgetést tartunk, ahol bemutathatod vállalkozásod, inspirációt meríthetsz az előadóktól és bekapcsolódhatsz a beszélgetésekbe.

Frissülő tartalmak

Az #együttmegoldjuk előfizetéshez szakmai cikkeink, publikációk a vállalkozásfejlesztés jegyében folyamatosan frissülnek. A legtöbb tartalmunk hasznos tippeket és tanácsokat tartalmaznak.

Kiemelt megjelenés

A vmn.hu/vallalkozok oldalon közzétesszük azoknak a vállalkozóknak a listáját, akik kapcsolódtak az #együttmegoldjuk előfizetők táborához, hogy még több ügyfelet szerezhessenek.