Value Management Network

Események betöltése

Vállalkozói inkubáció: Tartalommarketing és stratégiaalkotás alapjai

2024. September 16. @ 16:00 - 20:00 CEST

Vállalkozóként egy pár éve még elegendő volt hetente pár alkalommal, random módon kitenni egy-egy posztot a közösségi média felületekre, hogy remek konverziókat érhessünk el. A digitális tartalmak előretörésével ez azonban nagyban változott és az organikus vállalkozói tartalmak jóval hátrébb sorolódtak, mint annak idején. Azonban aggodalomra semmi ok, ugyanis egy jó stratégiával és kisebb összeg ráfordításával még ma is hatalmas sikereket lehet elérni. Szeretnéd megtudni, hogyan építhetsz hatékony tartalommarketing stratégiát, ami növeli a vállalkozásod ismertségét és bevételét? Csatlakozz hozzánk erre a vállalkozói inkubációs foglalkozásra, és sajátítsd el a tartalommarketing és stratégiaalkotás alapjait, és kezdd el alkalmazni a gyakorlatban!

Mit ad neked ez a vállalkozói inkubáció?

  • tartalommarketing alapjai Bemutatjuk a tartalommarketing fogalmát és annak fontosságát a mai üzleti világban. Megtanulhatod, hogyan építhetsz hatékony tartalommarketing stratégiát, amely növeli a vállalkozásod ismertségét és bevételét.
  • a célközönséged meghatározása: segítünk, hogyan határozd meg a célközönségedet, és hogyan készíts tartalmat, amely releváns számukra.
  • a tartalommarketing célok meghatározása: megtanulhatod, hogyan határozd meg a tartalommarketing céljaidat, és hogyan kövesd nyomon a haladást.
  • a legjobb tartalmatípusok kiválasztása: megismerkedhetsz a leghatékonyabb tartalmatípusokkal, amelyekkel bevonhatod a célközönséged és eléred a üzleti céljaidat.
  • tartalommarketing eszközök bemutatása: megismerkedhetsz a legfontosabb tartalommarketing eszközökkel,amelyek segítenek a tartalommarketing stratégia hatékonyabbá tételében.
  • további tippek és trükkök a sikeres tartalommarketinghez: megosztunk veled tippeket és trükköket, amelyekkel javíthatod a tartalommarketinged hatékonyságát, és növelheted a bevételüket.
  • tartalomszerkesztő eszközök és programok: bemutatunk hatékony, akár AI alapú tartalommarketing folyamatokat támogató eszközöket, képszerkesztőket és más programokat.

Kinek szól ez a foglalkozás?

A vállalkozói inkubáció foglalkozásai elsősorban azoknak a vállalkozóknak vagy bloggereknek szól, akik:

  • szeretnének hatékony tartalommarketing stratégiát építeni.
  • többet szeretnének megtudni a tartalommarketing rejtelmeiről.
  • szeretnének javítani a tartalommarketinged hatékonyságát, és növelni a bevételüket.

Milyen platformon fog zajlani a foglalkozás?

A foglalkozás online, a Google Meet rendszerében fog zajlani. A részvételhez internetkapcsolatra és számítógépre vagy laptopra vagy nagyobb kijelzős táblagépre lesz szükséged. Természetesen mobiltelefonról is csatlakozhatsz, de a maximális hatékonyság miatt javasoljuk a nagyobb kijelzők használatát.

A foglalkozások maximum négyórásak, de javarészt a résztvevők kérdésein múlik, hogy mennyi időt vesz majd igénybe azok megválaszolása. Kérjük, hogy úgy kapcsolódj a foglalkozásra, hogy előre összeírod saját vállalkozásokra vetített kérdéseidet, amelyekre választ szeretnél kapni a foglalkozás témájában. Minden résztvevő egyéni kérdéseire a foglalkozáson résztvevők számának függvényében 10-20 perc jut.

Az inkubációs foglalkozáson lesz lehetőséged feltenni kérdéseidet, megosztani nézőpontjaidat, amelyekre mindenképpen válaszolunk! A vállalkozói inkubációs foglalkozásain a WakeUp Magazin szerzői díjmentesen vehetnek részt! Ha bármilyen kérdésed lenne keresd ügyfélszolgálatunkat!

JEGYVÁSÁRLÁS

Jegyedet most pár kattintással megvásárolhatod online. Válaszd ki, hogy hány jegyet szeretnél venni, add meg a résztvevők adatait kattints a tovább a pénztárhoz vagy kosárhoz adás gombra, fizesd ki és mi máris elküldjük minden résztvevőnek a jegyet, akinek az adatait megadtad! Online tartandó virtuális esemény esetében az egyedi kapcsolódási linket a jeggyel együtt küldjük meg. Kérjük, hogy a résztvevők nevét pontosan add meg, mert a beléptetésnél kollégáink ellenőrizhetik.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
09.16. | Vállalkozói inkubáció: tartalommarketing és stratégiaalkotás alapjai
online jegy
9.990 Ft nettó ár: 7.866 Ft
10 available

További eseményeink