Value Management Network

Események betöltése

Vállalkozói hátterek: mindenkinek másként indult

2024. September 25. @ 19:00 - 21:00 CEST
vállalkozói kerekasztal

Minden vállalkozónak megvan a maga története és ezáltal a vállalkozói háttere. Szinte biztosan nem lehet két egyformát találni. Szokták mondani, hogy a világ attól szép, hogy mind különbözünk. Azonban hasonlóságokat bőven találhatunk egymás életpályájában, és ezen hasonlóságok mentén könnyebben kapcsolódunk egymáshoz. Ezen a vállalkozói kerekasztal-beszélgetésen körbejárjuk, hogy milyen vállalkozási motivációk vannak, megosztjuk történetünket, ki és milyen nehézségeken ment keresztül vagy éppen most mivel küzd, melyre közösen találhatunk megoldásokat.

Vállalkozói hátterek kerekasztal beszélgetés programja

Ahogy a nevében benne van ez egy jó hangulatú beszélgetés lesz, ahol a vállalkozók kapcsolódhatnak egymással, megoszthatják történetüket és közben jól szórakozhatnak. A vállalkozói kerekasztal-beszélgetés során minden vállalkozónak lesz négy alkalommalrésztvevők számától függően –  2-5 perce, hogy:

  • I. blokk: bemutassa magát és vállalkozását, elmondja mivel foglalkozik,
  • II. blokk: megossza velünk motivációját és indulása történetét,
  • III. blokk: elmondja, hogy milyen elakadásokkal áll szemben és mire lenne szüksége,
  • IV. blokk: elmondja, hogy kivel tudna kapcsolódni a történetek és elhangzottak alapján.

Kiknek ajánljuk?

A vállalkozói hátterek kerekasztal beszélgetést elsősorban olyan vállalkozóknak vagy vállalkozásindítás előtt állóknak ajánljuk, akik:

  • szívesen megosztanák vállalkozásuk történetét másokkal,
  • bemutatnák vállalkozásunkat más vállalkozóknak,
  • inspirációt merítenének mások történeteiből.

Az esemény médiapartnere a WakeUp Magazin szerkesztősége. A további vállalkozói kerekasztal-beszélgetés időpontokat ide kattintva tudod megnézni. Amennyiben kérdésed lenne vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

JEGYVÁSÁRLÁS

Jegyedet most pár kattintással megvásárolhatod online. Válaszd ki, hogy hány jegyet szeretnél venni, add meg a résztvevők adatait kattints a tovább a pénztárhoz vagy kosárhoz adás gombra, fizesd ki és mi máris elküldjük minden résztvevőnek a jegyet, akinek az adatait megadtad! Online tartandó virtuális esemény esetében az egyedi kapcsolódási linket a jeggyel együtt küldjük meg. Kérjük, hogy a résztvevők nevét pontosan add meg, mert a beléptetésnél kollégáink ellenőrizhetik.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
09.25. | Vállalkozói hátterek: mindenkinek másként indult
online jegy
3.990 Ft nettó ár: 3.142 Ft
90 available

További eseményeink