Value Management Network

Események betöltése

A digitális átállás kihívásai és megoldásai a KKV szektor számára

2024. May 29. @ 19:00 - 21:00 CEST

A digitális technológiák gyors fejlődése számos kihívást és egyben izgalmas lehetőségeket is tartogat a honlapot, webshopot vagy egyéb online rendszert üzemeltető kis- és középvállalkozások számára. Pláne akkor, ha egyik napról a másikra kell megoldást találnunk egy esetleges törvénymódosítás vagy általunk igénybevett szolgáltató kivonulása miatt miatt. Egy átállás sok esetben tűnhet macerásnak, de legtöbbször a legegyszerűbb megoldás lesz a legjobb.

Vállalkozóként mi is sokszor beleesünk abba a hibába, hogy túlgondolunk dolgokat, így ezen a kerekasztalon, a résztvevők és meghívott vendégeink megoszthatják tapasztalataikat a digitális átállással kapcsolatban és bemutathatják a bevált stratégiákat. Mindemellett megvitatjuk a jövőbeli trendeket, hogy milyen témában érdemes felkészíteni az online rendszereket.

A beszélgetésen körbejárjuk a népszerű és általunk is ajánlott rendszereket, mint például a WordPress integrációs és automatizálható lehetőségeit, amelyek akár az AI által könnyítik meg a vállalkozói mindennapokat. Legyen szó egy fizetési integrációról, vagy hírlevélküldésről és ügyfélszerzésről.

JEGYVÁSÁRLÁS

Jegyedet most pár kattintással megvásárolhatod online. Válaszd ki, hogy hány jegyet szeretnél venni, add meg a résztvevők adatait kattints a tovább a pénztárhoz vagy kosárhoz adás gombra, fizesd ki és mi máris elküldjük minden résztvevőnek a jegyet, akinek az adatait megadtad! Online tartandó virtuális esemény esetében az egyedi kapcsolódási linket a jeggyel együtt küldjük meg. Kérjük, hogy a résztvevők nevét pontosan add meg, mert a beléptetésnél kollégáink ellenőrizhetik.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

További eseményeink