Value Management Network

Események betöltése

« Összes Események

Virtuális Esemény Virtuális Esemény

A digitális átállás kihívásai és megoldásai a KKV szektor számára

május 29 @ 19:00 - 21:00

Virtuális Esemény Virtuális Esemény
4Ft

A digitális technológiák gyors fejlődése számos kihívást és egyben izgalmas lehetőségeket is tartogat a honlapot, webshopot vagy egyéb online rendszert üzemeltető kis- és középvállalkozások számára. Pláne akkor, ha egyik napról a másikra kell megoldást találnunk egy esetleges törvénymódosítás vagy általunk igénybevett szolgáltató kivonulása miatt miatt. Egy átállás sok esetben tűnhet macerásnak, de legtöbbször a legegyszerűbb megoldás lesz a legjobb.

Vállalkozóként mi is sokszor beleesünk abba a hibába, hogy túlgondolunk dolgokat, így ezen a kerekasztalon, a résztvevők és meghívott vendégeink megoszthatják tapasztalataikat a digitális átállással kapcsolatban és bemutathatják a bevált stratégiákat. Mindemellett megvitatjuk a jövőbeli trendeket, hogy milyen témában érdemes felkészíteni az online rendszereket.

A beszélgetésen körbejárjuk a népszerű és általunk is ajánlott rendszereket, mint például a WordPress integrációs és automatizálható lehetőségeit, amelyek akár az AI által könnyítik meg a vállalkozói mindennapokat. Legyen szó egy fizetési integrációról, vagy hírlevélküldésről és ügyfélszerzésről.

Részletek

Dátum:
május 29
Időpont:
19:00 - 21:00
Összeg:
4Ft
Esemény kategória:

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
05.29. Vállalkozói kerekasztal beszélgetés - ONLINE JEGY
Téma: A digitális átállás kihívásai és megoldásai a KKV szektor számára
3.990 Ft nettó ár: 3.142 Ft
Unlimited