Value Management Network

Események betöltése

« Összes Események

Virtuális Esemény Virtuális Esemény

Környezetvédelem és fenntarthatóság szerepe a vállalkozásokban

június 26 @ 19:00 - 21:00

Virtuális Esemény Virtuális Esemény
4Ft

A környezetvédelem és fenntarthatóság egyre fontosabb szerepet játszik a vállalkozások működésében. Ha egy vállalkozás sikeresen működik, akkor elengedhetetlen, hogy a szelektív szemétgyűjtésen túl, más módszerekkel is megóvja a környezetét. A kerekasztal során megvitatjuk, hogy milyen fenntarthatósági lépéseket tehetnek a kis- és középvállalkozások annak érdekében, hogy az általuk vezetett üzlet sokkal fenntarthatóbb és költséghatékonyabb legyen.

A fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás a tévhitekkel ellentétben nem kerül minden esetben plusz pénzbe egy vállalkozás számára, sőt, még költségeket, időt és energiát is spórolhatnak vele, amellett, hogy marketing szempontból is kiváló eszköz lehet. Ha kíváncsi vagy arra, hogy mások hogyan csinálják, vagy szívesen megosztod a saját tapasztalataidat, akkor vedd meg jegyedet és kapcsolódj hozzánk online!

Részletek

Dátum:
június 26
Időpont:
19:00 - 21:00
Összeg:
4Ft
Esemény kategória:
Kapcsolódás

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
06.26. Vállalkozói kerekasztal beszélgetés - ONLINE JEGY
Téma: Fenntartható vállalkozás felépítése és annak szerepe a piacon
3.990 Ft nettó ár: 3.142 Ft
Unlimited