Value Management Network

Események betöltése

« Összes Események

Virtuális Esemény Virtuális Esemény

Innováció a növekedés motorja: versenyképesség kialakítása

július 31 @ 19:00 - 21:00

Virtuális Esemény Virtuális Esemény
4Ft

Az innováció kulcsfontosságú szerepet tölt be már a kisvállalkozások életében is. A változásra nyitott gondolkodásmód, az új nézőpontok kialakítása mind hozzájárulnak a folyamatos fejlesztésekhez, hogy kialakítsuk vagy megőrizzük vállalkozásunk versenyképességét, valamint növeljük azt. A piac napról napra változik, új trendeket és kihívásokat állítva vállalkozásunk elé. Ahhoz, hogy a versenypiacon érvényesüljön és helyt álljon egy vállalkozás, kiemelten fontos, hogy annak minden tagja a folyamatos fejlődést szem előtt tartva gondolkozzon és cselekedjen.

Az innovatív megoldások nem feltétlenül kerülnek sok pénzbe, időbe vagy energiába. Napjaink egyik legnagyobb változást generáló eszköze a mesterséges intelligencia, ami Magyarországon még gyerekcipőben jár, de növekedése egyre inkább meghatározó. A kerekasztalon körbejárjuk, hogy milyen lehetőségeket biztosít az AI a folyamatok automatizálására, az értékesítés optimalizálására, ihlet- és inspirációszerzésre, valamint tartalmak gyártására.

Részletek

Dátum:
július 31
Időpont:
19:00 - 21:00
Összeg:
4Ft
Esemény kategória:

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
07.31. Vállalkozói kerekasztal-beszélgetés - ONLINE JEGY
Téma: Innováció a növekedés motorja: versenyképesség kialakítása
3.990 Ft nettó ár: 3.142 Ft
Unlimited