Value Management Network

Események betöltése

Innováció a növekedés motorja: versenyképesség kialakítása

2024. July 31. @ 19:00 - 21:00 CEST

Az innováció kulcsfontosságú szerepet tölt be már a kisvállalkozások életében is. A változásra nyitott gondolkodásmód, az új nézőpontok kialakítása mind hozzájárulnak a folyamatos fejlesztésekhez, hogy kialakítsuk vagy megőrizzük vállalkozásunk versenyképességét, valamint növeljük azt. A piac napról napra változik, új trendeket és kihívásokat állítva vállalkozásunk elé. Ahhoz, hogy a versenypiacon érvényesüljön és helyt álljon egy vállalkozás, kiemelten fontos, hogy annak minden tagja a folyamatos fejlődést szem előtt tartva gondolkozzon és cselekedjen.

Az innovatív megoldások nem feltétlenül kerülnek sok pénzbe, időbe vagy energiába. Napjaink egyik legnagyobb változást generáló eszköze a mesterséges intelligencia, ami Magyarországon még gyerekcipőben jár, de növekedése egyre inkább meghatározó. A kerekasztalon körbejárjuk, hogy milyen lehetőségeket biztosít az AI a folyamatok automatizálására, az értékesítés optimalizálására, ihlet- és inspirációszerzésre, valamint tartalmak gyártására.

JEGYVÁSÁRLÁS

Jegyedet most pár kattintással megvásárolhatod online. Válaszd ki, hogy hány jegyet szeretnél venni, add meg a résztvevők adatait kattints a tovább a pénztárhoz vagy kosárhoz adás gombra, fizesd ki és mi máris elküldjük minden résztvevőnek a jegyet, akinek az adatait megadtad! Online tartandó virtuális esemény esetében az egyedi kapcsolódási linket a jeggyel együtt küldjük meg. Kérjük, hogy a résztvevők nevét pontosan add meg, mert a beléptetésnél kollégáink ellenőrizhetik.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
07.31. Vállalkozói kerekasztal-beszélgetés - ONLINE JEGY
Téma: Innováció a növekedés motorja: versenyképesség kialakítása
3.990 Ft nettó ár: 3.142 Ft
Unlimited

További eseményeink