Value Management Network

Események betöltése

Vállalkozói inkubáció: Szövegírás és hírlevélmarketing alapjai

2024. September 2. @ 16:00 - 20:00 CEST
vállalkozói inkubáció

Szeretnéd megtanulni, hogyan írj meggyőző szövegeket és építs hatékony hírlevélkampányokat, amelyek növelik vállalkozásod bevételét? Csatlakozz hozzánk erre a vállalkozói inkubációs foglalkozásra, és sajátítsd el a szövegírás és hírlevélmarketing alapjait, ami után már csak a gyakorlatban kell alkalmaznod a hallottakat.

Mit ad neked ez a vállalkozói inkubáció?

  • meggyőző szövegírás alapjai: megmutatjuk, hogyan írj olyan szövegeket, amelyek megragadják az olvasó figyelmét, érzelmeket keltenek és cselekvésre ösztönöznek.
  • hogyan hozz létre vonzó hírlevél tartalmat: megtudhatod, hogyan írj érdekes és informatív hírleveleket, amelyeket az olvasók szívesen nyitnak meg és olvasnak el.
  • hatékony hírlevélkampányok felépítése: elsajátíthatod, hogyan építs fel lépésről lépésre egy sikeres hírlevélkampányt, amely növeli a konverziót és a bevételt.
  • e-mail marketing eszközök bemutatása: megismerkedhetsz a legfontosabb e-mail marketing eszközökkel, amelyek segítenek a hírlevélkampányok hatékonyabbá tételében.
  • további tippek és trükkök a sikeres szövegíráshoz és hírlevélmarketinghez: megosztunk veled tippeket és trükköket, amelyekkel javíthatod a szövegeid hatékonyságát és növelheted a hírlevélkampányaid eredményességét.

Kinek szól ez a foglalkozás?

A vállalkozói inkubáció foglalkozásai elsősorban azoknak a vállalkozóknak vagy bloggereknek szól, akik:

  • szeretnék javítani a weboldaluk, blogjuk és közösségi média felületeik szövegeinek hatékonyságát.
  • hatékony hírlevélkampányokat szeretnének építeni, amelyek növelik a bevételüket.
  • többet szeretnének megtudni a szövegírás és hírlevélmarketing rejtelmeiről.

Milyen platformon fog zajlani a foglalkozás?

A foglalkozás online, a Google Meet rendszerében fog zajlani. A részvételhez internetkapcsolatra és számítógépre vagy laptopra vagy nagyobb kijelzős táblagépre lesz szükséged. Természetesen mobiltelefonról is csatlakozhatsz, de a maximális hatékonyság miatt javasoljuk a nagyobb kijelzők használatát.

Az inkubációs foglalkozáson lesz lehetőséged feltenni kérdéseidet, megosztani nézőpontjaidat, amelyekre mindenképpen válaszolunk! A vállalkozói inkubációs foglalkozásain a WakeUp Magazin szerzői díjmentesen vehetnek részt! Ha bármilyen kérdésed lenne keresd ügyfélszolgálatunkat!

JEGYVÁSÁRLÁS

Jegyedet most pár kattintással megvásárolhatod online. Válaszd ki, hogy hány jegyet szeretnél venni, add meg a résztvevők adatait kattints a tovább a pénztárhoz vagy kosárhoz adás gombra, fizesd ki és mi máris elküldjük minden résztvevőnek a jegyet, akinek az adatait megadtad! Online tartandó virtuális esemény esetében az egyedi kapcsolódási linket a jeggyel együtt küldjük meg. Kérjük, hogy a résztvevők nevét pontosan add meg, mert a beléptetésnél kollégáink ellenőrizhetik.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
09.02. Vállalkozói inkubáció: Szövegírás és hírlevélmarketing alapjai
online jegy
9.990 Ft nettó ár: 7.866 Ft
10 available

További eseményeink