Value Management Network

Események betöltése

Vállalkozói inkubáció: Webshop- és honlapkészítés, üzemeltetés alapjai

2024. September 9. @ 16:00 - 20:00 CEST

Rengeteget hangsúlyozzuk, hogy egy vállalkozás számára ma már elengedhetetlen egy jól működő honlap. Azt azonban kevesen mondják el, mutatják meg, hogyan is kell használni a saját honlapodat mik azok, amelyekre oda kell figyelned és egyáltalán miként is működik WordPress alapú site-od. Szeretnéd megtudni, hogyan hozhatod ki a maximumot a vállalkozásod honlapjából Csatlakozz hozzánk erre a vállalkozói inkubációs foglalkozásra, és sajátítsd el a WordPress alapú honlapok hatékony használatának fortélyait, és kezdd el alkalmazni a hallottakat a gyakorlatban is!

Mit ad neked ez a vállalkozói inkubáció?

 • a honlap kulcsfontosságú szerepe a mai üzleti világban: elmondjuk, hogy miért elengedhetetlen egy jól működő honlap a vállalkozásod sikeréhez, és hogyan segíthet neked a céljaid elérésében.
 • WordPress alapú honlapok működése: megismerkedhetsz a WordPress tartalomkezelő rendszer alapjaival, és megtanulhatod, hogyan építheted fel és szerkesztheted saját honlapod.
 • WooCommerce alapú webáruház integrációk: a WordPress legnépszerűbb kereskedelmi bővítménye a WooCommerce, amelyhez integrációs tippeket és bővítményeket mutatunk.
 • hatékony honlap tartalom készítése: megmutatjuk, hogyan készíthetsz informatív tartalmat a honlapodra, amely megragadja az olvasók figyelmét és cselekvésre ösztönzi őket.
 • a honlap optimalizálása a keresőmotorok számára: megismerkedhetsz a keresőmotor-optimalizálás (SEO) alapjaival, és megtanulhatod, hogyan optimalizáld a honlapodat a jobb keresési eredmények eléréséhez.
 • honlap elemzés és konverzióoptimalizálás: különféle bővítményeket mutatunk, amelyek segítségével elemezheted a honlapod forgalmát és konverzióját, és beszélünk a honlap-optimalizálásról is a jobb eredmények eléréséhez.
 • további tippek és trükkök a hatékony honlap használathoz: megosztunk veled tippeket és trükköket, amelyekkel javíthatod a honlapod hatékonyságát és növelheted a bevételüket.

Kinek szól ez a foglalkozás?

A vállalkozói inkubáció foglalkozásai elsősorban azoknak a vállalkozóknak vagy bloggereknek szól, akik:

 • már rendelkeznek WordPress alapú honlappal, de nem tudják hatékonyan kihasználni.
 • szeretnének javítani a honlapok forgalmát és konverzióját.
 • többet szeretnének megtudni a WordPress honlapok hatékony használatáról.
 • nagyobb forgalmat szeretnének WooCommerce alapú áruházukban.

Milyen platformon fog zajlani a foglalkozás?

A foglalkozás online, a Google Meet rendszerében fog zajlani. A részvételhez internetkapcsolatra és számítógépre vagy laptopra vagy nagyobb kijelzős táblagépre lesz szükséged. Természetesen mobiltelefonról is csatlakozhatsz, de a maximális hatékonyság miatt javasoljuk a nagyobb kijelzők használatát.

Az inkubációs foglalkozáson lesz lehetőséged feltenni kérdéseidet, megosztani nézőpontjaidat, amelyekre mindenképpen válaszolunk! A vállalkozói inkubációs foglalkozásain a WakeUp Magazin szerzői díjmentesen vehetnek részt! Ha bármilyen kérdésed lenne keresd ügyfélszolgálatunkat!

JEGYVÁSÁRLÁS

Jegyedet most pár kattintással megvásárolhatod online. Válaszd ki, hogy hány jegyet szeretnél venni, add meg a résztvevők adatait kattints a tovább a pénztárhoz vagy kosárhoz adás gombra, fizesd ki és mi máris elküldjük minden résztvevőnek a jegyet, akinek az adatait megadtad! Online tartandó virtuális esemény esetében az egyedi kapcsolódási linket a jeggyel együtt küldjük meg. Kérjük, hogy a résztvevők nevét pontosan add meg, mert a beléptetésnél kollégáink ellenőrizhetik.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
09.09. Vállalkozói inkubáció: Webshop- és honlapkészítés, üzemeltetés alapjai
online jegy
9.990 Ft nettó ár: 7.866 Ft
10 available

További eseményeink