Value Management Network

Események betöltése

« Összes Események

Virtuális Esemény Virtuális Esemény
  • Ez az esemény elmúlt.

Vállalkozói kerekasztal beszélgetés

január 31 @ 19:00 - 21:00

Virtuális Esemény Virtuális Esemény
HUF3990

Vállalkozásfejlesztés rendszeres inkubációval

Vállalkozói inkubációs foglalkozásaink rugalmas konstrukciót nyújtanak számodra vállalkozásod menedzselésére. Az alkalmak során több hozzád hasonló vállalkozót ismerhetsz meg, akikkel a tapasztalatcserén túl profi és tematikus segítséget kaphatsz a mindennapokhoz. 

Miben segíthet neked a vállalkozói inkubáció?

Kapcsolatépítésben

A foglalkozásokon számos hozzád hasonló vállalkozót ismerhetsz meg és kialakíthatsz stratégiai partnerségeket.

Ötletelésben

Minden vállalkozóval megesik, hogy alkotói válságba keveredik. A közösség segít, hogy milyen tartalmat kellene gyártani, vagy mi legyen a következő lépés.

Honlap

A már meglévő honlaphoz is kiváló ötleteket, bővítményeket és trükköket mutatunk vállalkozóinknak.

Marketingben

A foglalkozások során számtalan apró trükkel találkozhatnak a vállalkozók, hogy minél sikeresebben értékesítsék szolgáltatásaikat.

Arculat

A foglalkozások során nagy figyelmet fordítunk az egységes arculati megjelenésekre, színekre és formák harmóniájára.

Bevételnövelésben

Rendszeres aktív online jelenléttel megnőhet oldalaid látogatottsága és ezzel arányosan vállalkozásod bevétele is.

Árak és kondíciók

Minden hétfőn 16:00 és 18:00 óra között tartunk vállalkozói inkubációs foglalkozást online Google Meet rendszeren keresztül, amelyekre érvényes jeggyel vagy bérlettel kapcsolódhatsz. Ha úgy gondolod, hogy rendszeresesen vennél részt foglalkozásainkon, akkor válaszd az automatikusan megújuló 4 alkalmas havi bérletünket.

Alkalmankénti jegy

bruttó
9.990
forint /alkalom

  • a jegyed 10 napig érvényes, egy alkalommal vehetsz részt az előre meghirdetett foglalkozáson


e-Ügyintézés indítása

4 alkalmas bérlet

bruttó
29.970
forinttól / hónap

  • a bérlet 30 napig érvényes, négy alkalommal vehetsz részt az előre meghirdetett foglalkozáson


e-Ügyintézés indítása
A vállalkozói inkubációról

Közösség. Humor. Siker. Kitartás. Vállalkozás. Fejlődés. Innováció. Talán ezek a szavak jellemzik a legjobban ügynökségünk inkubációs foglalkozásait. A VMN egyaránt elkötelezett a kis- és középvállalkozások sikeressége mellett és hisszük, hogy vállalkozni fantasztikus. A vállalkozói inkubációs foglalkozásokon mentoraink segítenek a résztvevőknek, hogy az éppen aktuális PR, kommunikációs problémáikra könnyed megoldást találjanak. 

Egy vállalkozónak számos készséggel kell rendelkezni a sikerek és célok eléréséhez. A jó hír, hogy ezek a készségek elsajátíthatóak a foglalkozásokat vezető mentoraink segítségével. 

 


További részletek

Tematikus csoportfoglalkozások

A heti foglalkozásoknak nincsen előre külön meghatározott tematikája, a vállalkozók a saját vállalkozói anyagukkal érkeznek a foglalkozásokra és kérdéseiket a mentorainknak feltehetik. 

Amennyiben szükséges képernyőmegosztással prezentálhat is a csoportnak, hogy mások is láthassák a megoldást, hátha éppen az ő vállalkozásuk számára is érdekes lehet. 

Az alkalmakon különféle marketing és egyéb vállalkozói trükköket mutatunk a résztvevőknek, amelyek segítségével fokozhatják bevételüket és közösségi aktivitásukat, fejleszthetik vállalkozásuk vagy személyes márkájuk arculatát.


További részletek

Gyakran Ismételt Kérdések

Hiszünk benne, hogy nincsenek buta kérdések. Kezdő vállalkozóként mi is tele voltunk kérdésekkel és még emlékszünk milyen jó érzés volt, amikor valaki azokra kielégítő választ adott számunkra. Senki nem várja el tőled, hogy egy olyan területhez érts, amely nem tartozik közvetlenül a szakmádhoz, így összegyűjtöttünk pár kérdést, amelyek érdekesek lehetnek számodra egy honlap vagy webshop megrendelése előtt. 

Miben segít nekem az inkubáció?

Segít a vállalkozásod kommunikációját, arculatát megalkotni és fenntartani, amely által növelheted üzleteid és bevételed számát. 

Hogy néz ki egy inkubációs foglalkozás?

A foglalkozások mindegyikén lehetősége van a résztvevőknek feltenni vállalkozásukkal kapcsolatos kérdéseiket, melyre mentoraink a lehető legjobb tudásuk alapján igyekeznek válaszolni. A foglalkozásokon több vállalkozóval találkozhatsz, ki mind a saját üzletüket építik, így mások kérdéseiből is magadénak tudhatsz párat. 

Mennyibe kerül a vállalkozói inkubáció?

Alkalmankénti részvétel: 9.900 forint / foglalkozás

négy alkalmas bérlet: 29.970 forint / hónap

nyolc alkalmas bérlet: 39.990 forint / hónap

A foglalkozásokon többek között ezeket a programokat és rendszereket használjuk aktívan

Egy vállalkozás felépítésénél elsődleges szempont a megfelelő rendszerek megtalálása és használata, hogy a napi munkafolyamatokat megkönnyítsük. A foglalkozásokon ezeket a szoftvereket használjuk aktívan, de bármilyen más egyéb programmal kapcsolatos kérdésre is szívesen választ adunk. 

… és még sok más.

Részletek

Dátum:
január 31
Időpont:
19:00 - 21:00
Összeg:
HUF3990
Honlap:
https://vmn.hu/kerekasztal/