Value Management Network

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

VMN 309-es START csoport alapítás

2023. május 22. @ 18:00 - 20:00

4000HUF

Tudjuk, hogy vállalkozóként tele van az életed kalandokkal és nehézségekkel, amelyeket olykor jó megosztani olyanokkal, akik hasonló cipőben járnak, mint Te magad. Örömmel jelentjük be, hogy hamarosan, 2023. május 22-én elindul a VMN 309-es START üzleti közössége, ahol a vállalkozók közösen beszélhetik meg és kereshetnek megoldásokat az aktuális kihívásokra, miközben gyümölcsöző kapcsolatokat építhetnek és üzleti ajánlásokat tehetnek egymás irányába.

Hogyan néz ki az első találkozó?

Az első üzleti csoporttalálkozó 2023. május 22-én hétfőn 18:00 és 20:00 óra között kerül megrendezésre Budapesten a Ferenciek tere 5. szám alatt. A találkozó első felében a VMN csoport vezetősége bemutatja és ismerteti a csoporttematikát, majd a csoportvezető megkéri a jelenlevő tagokat, hogy röviden 2-3 percben mutassák be saját vállalkozásukat, melyet követően eltérve a hagyományos találkozóktól ezt követően kötetlen keretek között vállalkozói kerekasztal-beszélgetés következik, hogy a tagok jobban megismerhessék egymást.

Mi jellemzi a 309-es csoportot?

A csoport kis-, és középvállalkozóknak lett tervezve, így a csoportot elsősorban a fejlesztés és fejlődésre való törekvés. Rugalmasság: A KKV szektorból érkező tagjaink rugalmasabbak és gyorsabbak melynek köszönhetően könnyebben alkalmazkodnak a piaci változásokhoz, mint a nagyvállalatok. Ennek oka lehet a kisebb hierarchiák és a döntéshozók közelsége az üzleti folyamatokhoz. Innováció: A kisvállalkozó tagjainknak általában kevesebb forrás áll rendelkezésükre a kutatás-fejlesztési projektekhez, így csapatban innovatív megoldásokkal igyekeznek versenyelőnyt szerezni. Lokalizáció: A tagok nagy része helyi vagy regionális piacra koncentrálnak. Motiváció: A vállalkozóknak általában valamilyen személyes motivációja, küldetése vagy célja van az üzleti tevékenységük hátterében. Csapatmunka: A VMN üzleti közösségben történő ajánlásokkal, megbeszélésekkel és kapcsolatok építésével fejlesztik saját és más tagok vállalkozását.

Hogyan kapcsolódhatok?

A csoportot kis-, és középvállalkozások számára terveztük, de egy-egy alkalommal a VMN közösség belső szabályainakmegfelelően olyan személyek is ellátogathatnak a csoportba, akik egyelőre csak tervezik a vállalkozói létet. Az első találkozón való részvétel 4.000 forintos regisztrációs díjhoz kötött. A meghívó igénylése után rendszerünk automatikus visszaigazoló levelet küld a megadott e-mail címre, melyben tájékoztatjuk a regisztrált tagokat a fizetés részleteiről. A fizetést történhet átutalással vagy bankkártyás fizetési linkkel. A regisztrációs díj nem tartalmazza a helyszínen történő fogyasztás árát!

Részletek

Dátum:
2023. május 22.
Időpont:
18:00 - 20:00
Összeg:
4000HUF
Esemény címkék:
,

Helyszín

Bonnie Restro
Ferenciek tere 5.
Budapest, Pest 1053
+ Google Térkép