VMN

Találj rá nálunk közösségedre!  ügyfeleidre!

A VMN szakmai közösségekben és a VMN csoportokban mindig lesz számodra egy szabad hely, ahol önmagadként vállalkozhatsz, jól érezheted magad és ügyfeleket szerezhetsz. 

Meghívó igénylése

Látogass el egy VMN találkozóra és ismerj meg hozzád hasonló vállalkozókat!! Bővebben

Díjmentes közösségek

Fedezd fel a VMN díjmentes szakmai közösségeit és válj csoporttaggá! Bővebben

Aktuális ajánlatok

Ismerd meg a VMN FELLOWSHIP és VMN AGENCY összevont ajánlatait! Bővebben

Kapcsolatfelvétel

Elakadtál valahol? Vedd fel a kapcsolatot kollégáink segítenek neked! Bővebben

Belépés

VMN Fellowship csoporttalálkozók

Egy kellemes reggeli hozzád hasonló vállalkozók társaságában, kik mind más és más szakterülettel kapcsolódtak a csoporthoz.

Online szakmai közösségek

Szakmai közösségeinkhez bárki DÍJMENTESEN kapcsolódhat, aki az adott szektorban dolgozik, hogy inspirációt és ötleteket szerezzen és osszon meg a szakmájával kapcsolatban.

Vállalkozói kerekasztal-beszélgetés

Egy hely, ahol a vállalkozók DÍJMENTESEN eszmét cserélhetnek és havonta egy alkalommal találkozhatnak az online térben, hogy kibeszéljék magukat!

Ismerd meg a VMN szakmai közösség erejét

Tapasztalatunk alapján sok vállalkozó érzi magát egyedül, akik tapasztalataikat szívesen megosztanák egymással és örömmel cserélnek nézőpontokat egy-egy adott témával kapcsolatban. Ha úgy érzed, hogy szívesen lennél tagja egy kötetlen hangulatú szakmai közösségnek, akkor keresd meg nálunk azt a közösséget, amelyhez társulnál. 

Pedagógusok szakmai közössége

Online tanári a pedagógusoknak, óvodapedagógusoknak és a munkájukat segítőknek, hogy országos szinten beszélhessék át a napi feladatokat, ötleteket cseréljenek.

Egyéni vállalkozók közössége

Digitális Co-Working iroda minden kis és középvállalkozó számára, hogy fejlődéssel kapcsolatban tippeket, tanácsokat osszanak meg egymással és inspirációt szerezzenek.

Jogászok és mediátorok szakmai közössége

Digitális felület a jogászoknak, ügyvédeknek és mediátoroknak, hogy mindig naprakészek maradjanak és megosszák egymással a tapasztalataikat.

Trénerek és coachok szakmai közössége

Egy online csoport, ahol a trénerek és coachok szakmai nézőpontjait osztják meg egymással és cserélnek tapasztalatot.

Válassz magadnak egy VMN csoportot és ajánlások alapján növeld bevételed

Ha a szakmai közösségeken túl vállalkozásod bevételét növelnéd, akkor nézz szét a VMN vállalkozói csoportjai  között és találd meg azt a csoportot, amelyik legnagyobb hozzájárulás lehet neked a mindennapok során. A csoporttalálkozók segítenek neked kapcsolatok által valós üzleti ajánlásokat generálni. 

258-as VMN PRIME csoport

Legyél szakmád első számú embere és kapcsolódj ehhez a csoporthoz, ahol sikeres üzletemberekkel veheted körül magad.

309-es VMN START csoport

Egy kellemes reggeli hozzád hasonló vállalkozók társaságában, kik mind más és más szakterülettel kapcsolódtak a csoporthoz.

533-as VMN GO csoport

Séta közben is lehet üzletet kötni. Kapcsolódj a csoporthoz, ismerd meg Budapest jellegzetes helyeit és szerezz üzleti ajánlásokat.