Search

Növekedj és építs üzletet közösségünkkel

A VMN Fellowship elsődleges lényege, hogy segítsen a vállalkozóknak kiaknázni a kapcsolatokban rejlő potenciált. A találkozóinkon egymáshoz hasonló módon gondolkozó vállalkozók ismerkedhetnek meg és ajánlhatják szolgáltatásaikat. 

Mi az a VMN Fellowship?

A VMN Fellowship üzleti közösség elsődleges célja, hogy vállalkozók számára megkönnyítse kapcsolatépítést. A csoportokban lévő vállalkozók elkötelezettek saját és más csoporttagok sikerei mellett. A találkozókon a résztvevők megismerik egymás szolgáltatásait és termékeit, amelyeket saját körüknek továbbajánlják, mint egymás jutalékmentes értékesítői és aktívan részt vesznek egymás üzleti lehetőségeinek megtalálásában, kialakításában. Célunk, hogy az ajánlások által tagjaink könnyedén teremthessenek egymással win-win pozíciót. Ez a fajta kölcsönös támogatás és elköteleződés erős kapcsolatokat teremt közösségeinken belül.

Üzleti közösség és kerekasztal-beszélgetések

Két aktívan működő VMN Fellowship csoportunk van, amelyben a vállalkozók egymás üzleti ajánlásai által építik vállalkozásukat és tesznek szert ügyfelekre. Megalapítanád a harmadik csoportunkat? Jelentkezz!

Kerekasztal-beszélgetések

Online beszélgetések, ahol vállalkozók egy adott témára összpontosítva kifejthetik nézőpontjaikat és a kiemelt előadás alapján elsajátíthatnak egyéb tippeket és trükköket.

258-as PRIME csoport

Ismerd meg Marczinka Mátyás által vezetett, havonta ülésező középvállalkozóknak szóló csoportot, ahol a stratégiai partnerségek kialakítása a cél.

309-es START csoport

Kapcsolódj Nagy Hajnalka által vezetett induló- kis- és közép vállalkozóknak szóló csoporthoz és építs kapcsolatokat heti üzleti reggelijeinken!

Alapítsd meg a 533-as csoportot!

Foglalj egy időpontot és lépjünk kapcsolatba, hogy megismerhesd a részleteket és elindíthasd saját VMN Fellowship üzleti kapcsolatépítő közösséged!

Üzleti közösség árak és kondíciók

Váltsd ki tagságod vagy igényelj meghívót! Évente három alkalommal van lehetőséged részt venni a találkozókon tagság nélkül, meghívóigényléssel. Ha a tagság mellett döntesz azt is könnyedén elintézheted a My VMN oldalán!

Kerekasztal beszélgetés

bruttó 3.990 forint / alkalom
 • részvétel az előre meghirdetett beszélgetésen
 • rendszeres tippek emailben
 • bemutathatod másoknak mivel foglalkozik vállalkozásod

Meghívóigénylés

bruttó 8.400 forint / alkalom
 • egyszeri részvétel a választott csoport találkozón
 • felkerülsz belső levelezőlistánkra
 • elektronikusan megkapod a találkozón résztvevők listáját

Fél éves tagság

bruttó 266.700 forint / 6 hónap
 • fél éven keresztül részvétel a választott csoport találkozóin
 • belső képzéseken való részvétel
 • megjelenés a VMN oldalain és rendszereiben

Egyéves tagság

bruttó 444.500 forint / 12 hónap
 • egy éven keresztül részvétel a választott csoport találkozóin
 • belső képzéseken való részvétel
 • megjelenés a VMN oldalain és rendszereiben

Hogyan zajlanak a találkozók?

Alapból lazák vagyunk, de van egy váz, amihez igyekszünk mindent találkozón tartani magunkat, hogy tiszteletben tartsuk egymás idejét. Kezdésként a csoportvezető köszönti a jelenlévőket és ismerteti a nap menetét. Majd felkéri a résztvevőket, hogy mutassák be saját vállalkozásukat  egy úgy nevezett gyors „speech” keretében. 

A résztvevő tagok röviden elmondják, hogy nekik mire lenne szükségük vállalkozásuk fejlesztéséhez, milyen szolgáltatást és / vagy terméket keresnek. Ezután a résztvevők röviden elmondják, hogy kivel lépnének kapcsolatba a hallott „speech” alapján.

Kiemelt előadás. A csoporttagok javaslata alapján a csoportvezető minden alkalomra kijelöl egy kiemelt előadót, aki az általa képviselt szakterületet részletesebben bemutatja és ismerteti mindennapjait.  

A csoportvezető tájékoztatja partnereit, hogy mennyi forgalmat generált a csoport ajánlások által egy hét alatt, valamint információt nyújt a következő találkozóval kapcsolatban. Amennyiben a tagok úgy gondolják személyesen vagy online folytathatják a találkozót kötetlen keretek között. 

Kerekasztal-beszélgetés

Ismerj meg hozzád hasonló vállalkozókat és kapcsolódj a VMN havi kerekasztal-beszélgetésein online!

Díjmentes szakmai közösségek

Lépj be valamelyik DÍJMENTES Facebook közösségünkbe és fedezd fel közösségeink erejét!

Publikálj a WakeUp Magazinban!

Lehetőséget biztosítunk partnereinknek, hogy publikációit közzétegye.