Value Management Network

Milyen feltételei vannak a VMN Office nyitásának?

Ahhoz, hogy egy vállalkozás kapcsolódhasson a VMN OFFICE franchise programhoz pár alap feltételt teljesítenie kell, melyek egy részét most itt összegyűjtöttük: 

Építs könnyedén közösséget! üzletet!  vállalkozást!

Okos megoldásokat kínálunk a közösségi média platformokon való megjelenésekre, valamint hirdetésekre egyaránt. Az alapoktól segítünk kiválasztani azokat a platformokat, amelyek egyenesen felvevőpiacodat célozzák, majd elindítjuk a kommunikációt leendő ügyfeleiddel.

Üzletemberként befektetési lehetőséget keresel?

Kezdő vállalkozóként is tökéletes megoldás lehet számodra a VMN OFFICE franchise programja, hiszen kész megoldásokat biztosítunk üzleti partnereink számára, melyek segítségével könnyedén elindíthatod első vállalkozásod vagy befektetőként könnyedén építhetsz üzletet.

Meglévő helyszíned szeretnéd felturbózni?

Helyszínek és termek bérbeadásával foglalkozol, de szeretnéd új alapokra helyezni vállalkozásod? A VMN OFFICE franchise programja számodra is kiváló kondíciókat biztosít, hogy fix havi bevételhez juss és megtöltsd a helyszíned lyukas óráit új és lendületes vállalkozókkal.

Milyen előnyökkel jár a VMN Office franchise program?

Egy franchise együttműködés számtalan előnnyel járhat. Amellett, hogy meghatározott kereteken belül, előre kipróbált és tesztelt üzleti modell alapján üzemel az iroda a franchise átvevő a saját személyiségével fűszerezheti meg a mindennapi működést. 

Üzlethelyiség

Az ingatlan mérete 80-110 m2 között van és rendelkezik minimum 2-3 különnyíló helyiséggel, vendégfogadó és egy külön zárható személyzeti (akár konyha) résszel és két fürdőszobával.

Elhelyezkedés

Olyan frekventált helyen nyitható VMN OFFICE, amely egyaránt könnyedén megközelíthető autóval és tömegközlekedési eszközzel, valamint a népesség meghaladja minimum a 10.000 főt.

Finanszírozás

A teljes beruházás az első két hónapban hozzávetőlegesen 5-6 millió forint között van, amely tartalmazza az első éves franchise díjat, berendezést és az ingatlan fenntartási költségeit is.

Üzemeltetés

VMN OFFICE üzemeltetője lehet akár egyéni vállalkozó vagy bármilyen gazdasági társaság, amely akár lehet mentes vagy tartozhat ÁFA körbe is, de idő közbeni váltás is lehetséges.

Dokumentáció

A hatályos jogszabályoknak megfelelően naprakészen tartjuk dokumentációnkat, hogy minden téren biztosítsuk a legitimitást.

Automatizáció

Időpont foglaló-, és beléptető rendszerünk teljesen automatikus, melynek köszönhetően rengeteg időt takaríthatsz meg.

Közösség

Üzleti franchise partnereinknek havonta egy alkalommal lehetőséget biztosítunk megjelenni a VMN FELLOWSHIP találkozón.

Bevételszerzés

Üzleti partnereink sikere, a mi sikerünk is éppen ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy sikeres legyen az üzleted!

Toborzás

Már a szerződéskötés után megkezdjük a folytonos toborzást, hogy irodád maximális kapacitással üzemelhessen.

Inkubáció

A versenyképesség érdekében üzleti franchise partnereink számára rendszeresen szervezünk belső képzéseket.

Kapcsolati háló

Megosztjuk kapcsolati hálónkat üzleti partnereinkkel annak érdekében, hogy teljes mértékben kihasználhasd a lehetőségeket.

Márkaarculat

Ahhoz, hogy az ügyfelek azonnal felismerjék vállalkozásod biztosítjuk számodra a hozzáférést arculati elemeinkhez.

Marketing

Ügynökségi csapatunk mindent elkövet annak érdekében, hogy üzleti franchise partnereink online és offline is láthatóak legyenek.

Dokumentáció

A hatályos jogszabályoknak megfelelően naprakészen tartjuk dokumentációnkat, hogy minden téren biztosítsuk a legitimitást.

Automatizáció

Időpont foglaló-, és beléptető rendszerünk teljesen automatikus, melynek köszönhetően rengeteg időt takaríthatsz meg.

Közösség

Üzleti franchise partnereinknek havonta egy alkalommal lehetőséget biztosítunk megjelenni a VMN FELLOWSHIP találkozón.

VMN Office franchise kapcsolat

Küldd el nekünk bemutatkozásod, terveid és kollégáink 48 órán belül felveszik veled a kapcsolatot az általad megadott elérhetőségek egyikén, hogy megkezdhessük a tárgyalási folyamatot veled! Mi már várjuk, hogy megismerjünk!

Gyakran Ismételt Kérdések

Előtted már sokan feltették nekünk ezeket a kérdéseket, így bízunk benne, hogy most segíthetünk neked azzal, ha megválaszoljuk őket. Amennyiben nem találtad meg a kérdésedre a válaszod vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén! 

Számtalan megoldás létezik, de minimum két évig szükséges üzemeltetni a VMN Franchise irodát, hogy veled együtt mi is előre tudjunk tervezni. 

A VMN külön jóváhagyásával természetesen igen, azzal a feltétellel, hogy a korábbi szerződésben szerződésben rögzített kondíciókat az utánad következő üzemeltető maradéktalanul betartja. Az üzemeltetés átadásával szintén egy tárgyalási séma nyílik meg előttünk, hiszen szeretnénk megismerni az új üzemeltetőt és megbizonyosodni arról, hogy megvan közöttünk a munkához elengedhetetlenül szükséges szimpátia. 

A befektetés megtérülési ideje számtalan dologtól függ, de általánosságban a szerződési koncepciók betartása mellett maximum 1 év alatt megtérül a befektetett összeg. 

A franchise irodák felszerelése minden esetben az üzemeltető feladata. A helyszín kiválasztásánál cégünk képviselője is segédkezik neked, hogy biztosan tökéletes ingatlant találj. A felszerelések kiválasztásánál és az arculati elemek meghatározásánál is melletted állunk és arculati kézikönyvünk is segítségedre lesz majd. A feljebb feltüntetett 5-6 milliós befektetési összeg mindennek a költségeit tartalmazza.