VMN

Ez nem csak egy vállalkozás!  franchise!  munkahely!

Üdvözöl a VMN Iroda Franchise programja. Ha szimpatizálsz cégünk számos szolgáltatásával és úgy érzed hűen tudnád képviselni az általunk nyújtott színvonalat és minőséget, akkor programunkat neked találtuk ki! Ismerd meg feltételeinket és nyisd meg saját VMN Irodád a világ bármely pontján és élvezd az ezzel együtt járó előnyöket.

Csatlakozás alapfeltételei:

A szerződéskötés menete:

Egy VMN Iroda nyitása nagy szervezést és előkészültséget igényel, így az első tárgyalás, szerződéskötés, valamint az iroda valós megnyitása között akár 2-6 hónap is eltelhet. Több körben egyeztetünk leendő partnerünkkel, hogy biztosan minden kérdésére kielégítő választ adhassunk, valamint meggyőződjünk arról, hogy a közös munka során megvan közöttünk az összhang. 

1. lépés
Kapcsolatfelvétel
Kapcsolódás

Töltsd ki az oldal alján található űrlapot, amivel jelezheted értékesítőinknek, hogy VMN Irodát szeretnél nyitni. Kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot az egyeztetéshez. 

2. lépés
Személyes találkozó
Megbeszélés

A kapcsolatfelvétel után időpontot egyeztetünk, ahol felteheted kérdéseid, jobban megismerkedhetsz a VMN keretrendszereivel és csapatunk tagjaival, szerződési feltételeinkkel. 

3. lépés
Szerződés átolvasása
Digitális szerződés

A találkozó után kollégánk átolvasásra megküldi részedre a szükséges iratokat. Jegyzeteld fel a kérdéseid és jelöld meg azokat a pontokat, melyeket mindenképpen átbeszélnél. 

4. lépés
Kondíciók és feltételek
Szerződés átbeszélése

Itt lehetőséged lesz minden kérdést feltenni, a franchise szerződéssel kapcsolatban  és átbeszélhetjük módosítási javaslataid, amely után elkészítjük a végleges példányt. 

5. lépés
Szerződéskötés
Szerződéskötés

A személyes találkozó alapján elkészített, korábban átolvasott szerződés aláírása történik ezen a találkozón. Ezen a ponton gratulálunk saját VMN Irodád nyitásához és megkezdjük a munkát! 

6. lépés
Számlafizetés
Számlafizetés

A szerződésben rögzített kondíciók alapján cégünk kiállítja a teljesítésre váró számlát. 

Alapinformációk egy VMN Iroda franchise nyitáshoz

Összegyűjtöttünk pár alap kérdést, amely leendő franchise partnerünkként érdekes lehet számodra. Ha nem találnál meg minden információt az oldalon az oldal alján nézz szét a gyakran ismételt kérdéseknél vagy vedd fel velünk a kapcsolatot és minden kérdésed megválaszolunk. 

Üzlethelyiség

VMN Iroda nyitásához egy 70-100 m2 közötti saját tulajdonú, vagy bérelt ingatlan van szükség, amely arculathoz illeszthető.

Elhelyezkedés

Bármely olyan településen van lehetőség VMN Irodát nyitni, amely meghaladja a 10.000 lakost és az üzlethelyiség forgalmas csomópontnál található.

Beruházás

Hozzávetőlegesen 5 millió forint indulótőkével megnyitható a WakeUp Stúdió, amely számítások szerint legkésőbb egy év alatt nyereségessé válik.

Vállalkozás

A vállalkozási forma, amelyben működtetnéd a WakeUp Stúdiót lehet szimpla egyéni vállalkozás, Bt., Kft., Zrt., vagy más jogi forma is.

A VMN franchise előnyei

Egy franchise együttműködés számtalan előnnyel járhat. Amellett, hogy meghatározott kereteken belül, előre kipróbált és tesztelt üzleti modell alapján üzemel az iroda a franchise átvevő a saját személyiségével fűszerezheti meg a mindennapi működést. 

Bevételszerzés

Stabil bevételt szerezhetsz a VMN Iroda franchise partnerként, mert a Te vállalkozásod sikere a mi sikerünk is!

Marketing

Kedvezményeket biztosítunk a franchise szerződésen túl ügynökségi VMN szolgáltatások áraiból partnereink részére.

Kapcsolati háló

A működéshez szükséges kapcsolati hálónkba betekintést engedünk, és részt vehetsz ajánlói programunkban is.

Márkaarculat

Arculathoz illesztjük franchise irodáink és arculati kézikönyvünk elemeit hasznosításra továbbadjuk együtt a keretrendszerekkel.

Dokumentáció

Átadjuk a működéshez szükséges szerződéseket, iratmintákat, nyomtatványokat, és az alkalmazott űrlapokat.

Automatizáció

Időpont foglaló-, és beléptető rendszerünk teljesen automatikus, melynek köszönhetően rengeteg időt takaríthatsz meg.

Toborzás

Segítünk neked a partnerlétszámod elérésében és fenntartásában, bérlőket keresünk irodád számára is.

Inkubáció

Továbbképzéseket biztosítunk franchise partnereink számára, valamint inkubációt a versenyképesség érdekében.

Aktuális FRANCHISE PARTNER csapatunk

A sikerünk titka nem más, mint a kitartás, szakértelem és az állandó fejlődésre való törekvés. A WakeUp Stúdió franchise programját 2022. május 27. napján indítottuk, a rákövetkező napokra már két új WakeUp Stúdió franchise partnert köszönthettünk üzleti ügyfeleink körében. Törekszünk rá, hogy jelen oldalon naprakész valós adatokat tegyünk közzé az aktuális adataink alapján. 

Nézzük csak a számokat! Itt találod az aktuális adatokat, amelyek a WakeUp Stúdió alappilléreit adják: 

0
AKTÍV FRANCHISE IRODA
0
SZERZŐDÖTT PARTNER
0
ÉV TAPASZTALAT
0
ÚJ JELENTKEZŐ NAPONTA

VMN IRODA FRANCHISE

Küldd el nekünk bemutatkozásod, terveid és kollégáink 48 órán belül felveszik veled a kapcsolatot az általad megadott elérhetőségek egyikén, hogy megkezdhessük a tárgyalási folyamatot veled! Mi már várjuk, hogy megismerjünk!

Gyakran Ismételt Kérdések

Hiszünk benne, hogy nincsenek buta kérdések. Kezdő vállalkozóként mi is tele voltunk kérdésekkel és még emlékszünk milyen jó érzés volt, amikor valaki azokra kielégítő választ adott számunkra. Senki nem várja el tőled, hogy egy olyan területhez érts, amely nem tartozik közvetlenül a szakmádhoz, így összegyűjtöttünk pár kérdést, amelyek érdekesek lehetnek számodra egy honlap vagy webshop megrendelése előtt. 

Számtalan megoldás létezik, de minimum két évig szükséges üzemeltetni a VMN Franchise irodát, hogy veled együtt mi is előre tudjunk tervezni. 

A VMN külön jóváhagyásával természetesen igen, azzal a feltétellel, hogy a korábbi szerződésben szerződésben rögzített kondíciókat az utánad következő üzemeltető maradéktalanul betartja. Az üzemeltetés átadásával szintén egy tárgyalási séma nyílik meg előttünk, hiszen szeretnénk megismerni az új üzemeltetőt és megbizonyosodni arról, hogy megvan közöttünk a munkához elengedhetetlenül szükséges szimpátia.