VMN

Sokszorozzuk meg a láthatóságod! ügyfeleid számát! bevételed!

A vállalkozói lét elengedhetetlen feladata manapság a hirdetés. A vásárlók és az ügyfelek Google keresés, vagy különféle közösségi média hirdetésen keresztül találhatnak rá vállalkozásodra. Állítsunk össze közösen egy hirdetési csomagot neked!

Válaszd ki, hogy melyik platformon szeretnél aktív hirdetéseket

A hirdetések összehangolása nagyon fontos szempont, ha valódi és hosszútávú sikereket szeretnénk elérni. Érdemes globálisan, összehangolt hirdetési kampányokat indítani több platformon, hogy üzenetünk biztosan célba érjen. Amennyiben bizonytalan vagy a tökéletes platform kiválasztásánál akkor sincsen semmi gond. Kollégáink tanácsadás keretein belül segítenek megtalálni a legjobb megoldást. 

Legyél első között a GOOGLE ajánlásoknál

Egy vállalkozónak manapság szinte lehetetlen elkerülni a Google rendszereit. Összetett szolgáltatásaival megkönnyíti és hatékonnyá teszi a munkavégzést, valamint a szervezést amellett, hogy hirdetéseivel fokozza a nézettséget és ezáltal az ügyfélforgalmat, vásárlásokat generál.

Az internetes keresőmotorok a kulcsszavak használat alapján több millió találatot bonyolítanak le egy hónapban. Ezekben a találatokban nagy szerepe van a jól SEO-zott honlapoknak, azonban az első találatok mindig szponzorált tartalmak lesznek, amelyet hirdetésekkel érhetünk el. Találkozzunk és készítsük el együtt a számodra legideálisabb kampányt ahhoz, hogy a Google találatok első oldalán szerepelj, különféle online magazinok felületein jelenjen meg hirdetésed vagy akár a Te vállalkozásod is lehet YouTube videó előtti reklám! 

Bízd ránk komplett META kampányaid

A közösségi média felületeit elsősorban a szórakozásra és kikapcsolódásra tervezték. A felhasználók azért követnek egy-egy oldalt mert érdekesnek találják a tartalmakat vagy már ismerik a márkát. A META azaz a Facebook, Messenger, valamint az Instagram hirdetések tudatos használata túlmutat a márkaépítésen és kiváló eszköz az értékesítés felgyorsítására, az üzenetek célba juttatására, mert képesek valódi konverziókra.

Lead generálás, érdeklődők gyűjtése, poszt kiemelése és promóció, forgalomterelés, nézettségnövelés vagy éppen márkaépítés és követők szerzése. A Meta hirdetések elengedhetetlenek marketing szempontból egy vállalkozás életében. Egy-egy hirdetés elkészítésénél kiemelten fontos a napszak és a megfelelő hirdetés beállítási parancsok, hogy a kampányok egymással harmonizálva, pénztárcabarát módon érjenek célba. 

ONLINE ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Az űrlap segítségével könnyedén felveheted velünk a kapcsolatot és árajánlatot kérhetsz. Tudjuk, hogy nincs két egyforma vállalkozás, így mindegyiket más-más nézőpontból kell megközelíteni. Az árajánlat elkészítése előtt felmérjük, hogy vállalkozásod vagy céged mivel foglalkozik pontosan, milyen eddigi megjelenései voltak és azután konkrét ajánlatot tudunk adni.