VMN

Kosár

Konzultáció

Kapcsolat

My VMN

Sokszorozzuk meg láthatóságod! ügyfeleid! bevételed!

A vállalkozói lét elengedhetetlen feladata manapság a hirdetés. A vásárlók és az ügyfelek Google keresés, vagy különféle közösségi média hirdetésen keresztül találhatnak rá vállalkozásodra. Állítsunk össze közösen egy hirdetési csomagot neked!

Google ADS és Adsense hirdetések

Manapság a vállalkozóknak lehetetlen elkerülni a Google rendszereit. Vállalatunk összetett szolgáltatásaival megkönnyíti és hatékonnyá teszi a munkavégzést, valamint a szervezést amellett, fokozzuk a nézettséget és ezáltal az ügyfélforgalmat, vásárlásokat generálunk. Legyen szó banner hirdetésről, keresőoptimalizálásról, YouTube hirdetésekről, SEO beállításokról.  A Te vállalkozásod is lehet YouTube videó előtti reklám, vagy banner egy menő online magazinban!

Meta ADS hirdetések

A közösségi média felületeit elsősorban a szórakozásra és kikapcsolódásra tervezték. A felhasználók azért követnek egy-egy oldalt mert érdekesnek találják a tartalmakat vagy már ismerik a márkát. A META azaz a WhatsApp, Facebook, Messenger, valamint az Instagram hirdetések tudatos használata túlmutat a márkaépítésen és kiváló eszköz az értékesítés felgyorsítására, az üzenetek célba juttatására, mert képesek valódi konverziókra. Válassz csomagjaink közül vagy ide kattintva kérj egyedi ajánlatot. 

TikTok ADS hirdetések

A TikTok hirdetések hatékony módszert kínálnak az üzleteknek és márkáknak a fiatal, aktív közönség elérésére. A platform hatalmas felhasználóbázisa és interaktív környezete lehetővé teszi a pontos célcsoport-célozást. A TikTok hatékony eszközt kínál az értékesítési célok elérésére, lehetővé téve üzleteknek és márkáknak, hogy elérjék a fiatal, fizetőképes, aktív közönséget, akikből vásárlók és ügyfelek lehetnek.

LinkedIN Ads hirdetések

A LinkedIn hirdetések rejtik az üzleti siker kulcsát! A LinkedIn platform hatékony és kifinomult hirdetési lehetőségeket kínál, hogy vállalkozásod kiemelkedjen a tömegből és hatékonyan érje el a célközönséget. A LinkedIn hirdetések kiváló lehetőséget biztosítanak a honlapod látottságának növelésére, valamint márkád népszerűsítésére, hogy minden felhasználó  megismerje azt! A LinkedIn hirdetések lehetőséget nyújtanak a márkajelenlét építésére és az ismeretség növelésére. 

Jelentkezz be My VMN fiókodba

Intézd ügyeid online a VMN ONE | e-Ügyintézési rendszereinek használatával és tarts nyilván ügymeneteid a My VMN fiókodban! Mostantól fiókod még többet tud és ajánlásaid alapján pénzt is kereshetsz a My VMN Affiliate programunk segítségével! 

[woocommerce_my_account]