Search

Forgalomnövelés jól célzott hirdetésekkel

A vállalkozói lét elengedhetetlen feladata manapság a hirdetés. A vásárlók és az ügyfelek Google keresés, vagy különféle közösségi média hirdetésen keresztül találhatnak rá vállalkozásodra. Állítsunk össze közösen egy hirdetési csomagot neked!

Miért éri meg hirdetni vállalkozásodnak?

A kis és középvállalkozásoknak az aktív online jelenlét mellett mindenképpen megéri termékeit és szolgáltatásait online hirdetni, mert ez lehetővé teszi, hogy a hatékony és szélesebb körben történő eléréseket. Az online hirdetési platformok, mint például a Google Ads vagy a közösségi média, megkönnyítik a célzott kampányok indítását, így jól célzott hirdetési kampányokkal pontosan azokat az embereket érhetjük el, akik nagyvalószínűséggel érdeklődnek termékeid vagy szolgáltatásaid iránt. 

Az online hirdetési költségek rugalmasak és skálázhatóak lehetnek, így a kis költségvetéssel rendelkező vállalkozások számára is hatékonyan tudunk online megjelenéseket biztosítani, és mérni a kampányok eredményeit. Az online jelenlét növelése révén a vállalkozások még inkább versenyképesebbé válhatnak, növelve az értékesítést, bővítve ügyfélbázisukat.

Válassz egy platformot

Ismerd meg hirdetéskezelési vagy megjelenítési szolgáltatásainkat, amelyeket pár kattintással vállalkozásodra szabhatsz majd My VMN fiókod használatával megrendelhetsz.

A blogokban megjelenő bannerektől, a YouTubeon át, egészen a találati hirdetésekig stratégiát alkotunk, beállítjuk és optimalizáljuk a kampányokat.

Meta hirdetési központtal egy helyen kezeljük és tartjuk naprakészen az összes Facebook, Instagram, Messenger hirdetéseidet.

A TikTok Business felületén beállítjuk és optimalizáljuk a vállalkozásod igényeire szabott stratégiai alapokon nyugvó hirdetési kampányaidat.

Jól célzott LinkedIn Ads hirdetésekkel segítjük a vállalkozásod márkajelenlétét építését, valamint az ismeretség növelésére és forgalom növelését.

Összekötjük honlapodat vagy blogodat a Google AdSense szolgáltatásával, hogy passzív jövedelmet kaphass az írásaidat olvasó kattintók után.