VMN

Hírlevelet kapni lehet tartalmas! mókás! érdekes! 

Lehet, te is úgy vagy vele, hogy ha azt a szót hallod “hírlevél”, azonnal arra a rengeteg, számodra teljesen érdektelen kéretlen levélre (spam) gondolsz, ami a postafiókodban landol.  Segítünk, hogy ügyfeleid másként tekintsenek a tőled kapott üzenetekre.

1. lépés
Fióknyitás

Létrehozzuk és beállítjuk a vállalkozásodhoz a  hírlevél küldőt. 

2. lépés
Feliratkozók

Felmérjük célpiacod és beszerezzük a szükséges listákat.

3. lépés
Stratégia

Megtervezzük és felmérjük milyen célt szolgálnak majd leveleid.

4. lépés
Automatizálás

Automatizáljuk, időzítjük és rendszeresítjük leveleid, kampányaid.

5. lépés
Kampány

Elindítjuk kampányaid, hogy ügyfeleid mindig naprakészek legyenek.

6. lépés
Utánkövetés

Az elküldött levelek után biztosra megyünk, a sikere értékesítésért. 

7. lépés
Visszamérés

A visszamért számadatokról mindenképpen riportálunk!

Teljeskörű hírlevél kommunikáció és értékesítés

Ügynökségi csapatunk hosszú évek óta foglalkozik hírlevelek küldésével. Tudjuk azt, hogy melyek a legfontosabb szempontok a hírlevél elkészítését illetően, valamint azt is maximálisan ismernünk kell, hogy ügyfeleink, akiknek a kommunikációját tervezzük milyen szolgáltatásokat, termékeket kínálnak. A hírlevelek elkészítését, a tervezéstől a visszamérésig széleskörű szolgáltatási listával vállaljuk.  

Számíthatsz ránk a kampány megtervezésétől egészen a kivitelezésig. Megismerjük szolgáltatásaid és felmérjük a piacod erősségeit és azokat felhasználva megalkotjuk a számodra tökéletes hírleveleket. Írásos riport formájában havonta megküldjük neked az aktuális statisztikákat, valamint a hírlevél küldése előtt mindenképpen jóváhagyásod kérjük az aktuális kampányról az email címedre megküldött teszt levél formájában.

ONLINE AJÁNLATKÉRÉS

Kérd ajánlatunkat könnyedén űrlapunk segítségével, amelyre kollégáink ügyfélszolgálati időben legkésőbb 24 órán belül válaszolnak neked és felveszik veled a kapcsolatot!

Gyakran Ismételt Kérdések

Hiszünk benne, hogy nincsenek buta kérdések. Kezdő vállalkozóként mi is tele voltunk kérdésekkel és még emlékszünk milyen jó érzés volt, amikor valaki azokra kielégítő választ adott számunkra. Senki nem várja el tőled, hogy egy olyan területhez érts, amely nem tartozik közvetlenül a szakmádhoz, így összegyűjtöttünk pár kérdést, amelyek érdekesek lehetnek számodra egy honlap vagy webshop megrendelése előtt. 

Egy jól megszervezett és célzott hírlevél kampány nagyban növelheti az értékesítést. A kiajánlások egyaránt szórakoztatóak és tartalmasak, hogy az ügyfelek érezzék, hogy értéket kapnak, mindamellett remek lehetőség új szolgáltatások, termékek bemutatására. 

Erre nem tudunk pontos választ adni. Minden vállalkozás más-és más, így lehetetlen átlagárakat mondani. Kérd ajánlatunkat az itt található online ajánlatkérési űrlappal és kollégáink igényeidhez igazítva készítenek neked egy megajánlott előzetes árat. 

Vannak szakmák és iparágak, amelyekben egyáltalán nem jellemző, hogy hírlevelet küldenek. Ami elképzelhető, hogy nagy hiba. Minden szolgáltató, értékesítő számára értékes eredményeket hozhat a hírlevél, ha leendő vagy már meglévő ügyfelek, üzleti partnereknek rendszeres edukatív és célzottan értékesítő szemléletű tartalmat rendszeresen továbbítunk.