VMN

Kosár

Konzultáció

Kapcsolat

My VMN

Hírlevelet kapni lehet tartalmas! mókás! érdekes! 

Lehet, te is úgy vagy vele, hogy ha azt a szót hallod “hírlevél”, azonnal arra a rengeteg, számodra teljesen érdektelen kéretlen levélre (spam) gondolsz, ami a postafiókodban landol.  Segítünk, hogy ügyfeleid másként tekintsenek a tőled kapott üzenetekre.

Teljeskörű hírlevél kommunikáció és értékesítés

Ügynökségi csapatunk hosszú évek óta foglalkozik hírlevelek küldésével. Tudjuk azt, hogy melyek a legfontosabb szempontok a hírlevél elkészítését illetően, valamint azt is maximálisan ismernünk kell, hogy ügyfeleink, akiknek a kommunikációját tervezzük milyen szolgáltatásokat, termékeket kínálnak. A hírlevelek elkészítését, a tervezéstől a visszamérésig széleskörű szolgáltatási listával vállaljuk.  

Számíthatsz ránk a kampány megtervezésétől egészen a kivitelezésig. Megismerjük szolgáltatásaid és felmérjük a piacod erősségeit és azokat felhasználva megalkotjuk a számodra tökéletes hírleveleket. Írásos riport formájában havonta megküldjük neked az aktuális statisztikákat, valamint a hírlevél küldése előtt mindenképpen jóváhagyásod kérjük az aktuális kampányról az email címedre megküldött teszt levél formájában.

Intézd ügyeid elektronikusan a VMN ONE szolgáltatással

A legnépszerűbb szolgáltatásainkból csomagokat alkottunk, hogy a lehető legkönnyebben megtaláld a számodra megfelelő opciót és még annál könnyebben meg is rendelhesd azokat a VMN ONE | e-Ügyintézési szolgáltatásunkkal. Nincs két egyforma ügyfél, így nem lesz két egyforma kampány sem! Kattints az e-Ügyintézés gombra és szabd személyre a szolgáltatásunkat! 

Hírlevél BASIC

bruttó 28.575 forinttól havonta
  • arculathoz illesztett havi rendszerességű hírlevelek szövegezése és tartalmak készítése, részvétel az akciós ajánlatok és kampányok kidolgozásában, hírlevelek időzítése és optimális időpontban való elküldése, után követés.

Hírlevél SMART

bruttó 57.150 forinttól havonta
  • a Hírlevél BASIC csomag teljes tartalma, ügyféladatbázis szegmentálása, A/B tesztelés a hatékonyságnövelés érdekében, automatizált üzenetek (pl. új feliratkozók üdvözlése), részletes statisztika a kampányok teljesítéséről, után követés.

Lead generálás

bruttó 57.150 forinttól havonta
  • a Hírlevél BASIC csomag teljes tartalma, ügyféladatbázis szegmentálása, A/B tesztelés a hatékonyságnövelés érdekében, automatizált üzenetek (pl. új feliratkozók üdvözlése), részletes statisztika a kampányok teljesítéséről, után követés.

Külön is elérhető szolgáltatások

Lead generálás

A legitimitás megőrzése mellett segítünk új feliratkozókat generálni a listákra és vásárlásra ösztönözni.

Automatizáció

Ütemezett leveleket állítunk be, melyeket bizonyos listákon szereplő feliratkozók eltérő időközönként kapnak.

Tartalomkészítés

Kommunikációs stratégia alapján szöveget írunk, helyezzük el a képeket és linkeket és küldjük el.

Listakezelés és statisztika

Exportáljuk és importáljuk a feliratkozókat, valamint pontos statisztikát vezetünk róla és a hírlevelek célba éréséről.

Email arculati kialakítása

Arculathoz igazítottan email sablonokat készítünk, melyeket a feliratkozók kapnak majd meg.

Honlap integráció

Arculathoz illesztett popup vagy beépített űrlapokat készítünk, ahol az érdeklődők feliratkozhatnak.

Imádjunk az egyediséget!

Értékesítő kollégáink mindent megtesznek annak érdekében, hogy maximálisan kiszolgálják ügyfeleink igényeit. Az alábbi űrlappal könnyedén, három perc alatt eljuttathatod hozzánk érdeklődésed és mi legfeljebb egy munkanapon belül válaszolunk neked!

Gyakran Ismételt Kérdések

Hiszünk benne, hogy nincsenek buta kérdések. Kezdő vállalkozóként mi is tele voltunk kérdésekkel és még emlékszünk milyen jó érzés volt, amikor valaki azokra kielégítő választ adott számunkra. Senki nem várja el tőled, hogy egy olyan területhez érts, amely nem tartozik közvetlenül a szakmádhoz, így összegyűjtöttünk pár kérdést, amelyek érdekesek lehetnek számodra egy honlap vagy webshop megrendelése előtt. 

Egy jól megszervezett és célzott hírlevél kampány nagyban növelheti az értékesítést. A kiajánlások egyaránt szórakoztatóak és tartalmasak, hogy az ügyfelek érezzék, hogy értéket kapnak, mindamellett remek lehetőség új szolgáltatások, termékek bemutatására. 

Erre nem tudunk pontos választ adni. Minden vállalkozás más-és más, így lehetetlen átlagárakat mondani. Kérd ajánlatunkat az itt található online ajánlatkérési űrlappal és kollégáink igényeidhez igazítva készítenek neked egy megajánlott előzetes árat. 

Vannak szakmák és iparágak, amelyekben egyáltalán nem jellemző, hogy hírlevelet küldenek. Ami elképzelhető, hogy nagy hiba. Minden szolgáltató, értékesítő számára értékes eredményeket hozhat a hírlevél, ha leendő vagy már meglévő ügyfelek, üzleti partnereknek rendszeres edukatív és célzottan értékesítő szemléletű tartalmat rendszeresen továbbítunk.

Jelentkezz be My VMN fiókodba

Intézd ügyeid online a VMN ONE | e-Ügyintézési rendszereinek használatával és tarts nyilván ügymeneteid a My VMN fiókodban! Mostantól fiókod még többet tud és ajánlásaid alapján pénzt is kereshetsz a My VMN Affiliate programunk segítségével! 

[woocommerce_my_account]