Minden, amire csak a hírlevél marketingben szükséged lehet!

Lehet, te is úgy vagy vele, hogy ha azt a szót hallod “hírlevél”, azonnal arra a rengeteg, számodra teljesen érdektelen kéretlen levélre (spam) gondolsz, ami a postafiókodban landol.  Segítünk, hogy ügyfeleid másként tekintsenek a tőled kapott üzenetekre.

blank
blank

Kiemelt háttértámogatás vállalkozásodnak

Ügynökségi csapatunk hosszú évek óta foglalkozik hírlevelek küldésével. Tudjuk azt, hogy melyek a legfontosabb szempontok a hírlevél elkészítését illetően, valamint azt is maximálisan ismernünk kell, hogy ügyfeleink, akiknek a kommunikációját tervezzük milyen szolgáltatásokat, termékeket kínálnak. A hírlevelek elkészítését, a tervezéstől a visszamérésig széleskörű szolgáltatási listával vállaljuk.  

Számíthatsz ránk a kampány megtervezésétől egészen a kivitelezésig. Megismerjük szolgáltatásaid és felmérjük a piacod erősségeit és azokat felhasználva megalkotjuk a számodra tökéletes hírleveleket. Írásos riport formájában havonta megküldjük neked az aktuális statisztikákat, valamint a hírlevél küldése előtt mindenképpen jóváhagyásod kérjük az aktuális kampányról az email címedre megküldött teszt levél formájában.

Az együttműködés során törekszünk rá, hogy aktív kommunikációt alakítsunk ki az ügyfelekkel, valamint lehetőséget teremtsünk az akciók, újdonságok vagy kampányok megosztására. Kiemelt figyelmet fordítunk a tervezésre és a tartalomra, hogy minden hírlevél illeszkedjen vállalkozásod brandjéhez és céljaihoz, valamint az automatizált folyamatok segítik az egyszerű és hatékony hírlevélküldést.

Szolgáltatás kiválasztása

Szabd személyre szolgáltatásainkat és válaszd ki a vállalkozásod számára legideálisabb opciókat vagy válassz hirdetéskezelési szolgáltatásaink közül. 

Meghatározott időpontokban automatikusan beállított hírleveleket küldünk közösségednek, hogy ezzel segítsük a vállalkozásod fejlődését.

Arculathoz illesztett popup vagy beépített űrlapokat készítünk, ahol az érdeklődők feliratkozhatnak.

Igényeidhez mérten létrehozzuk levelezőrendszered, amelyet akár honlapodba ágyazva vagy popupként elhelyezünk.

Arculathoz igazítottan email sablonokat készítünk, melyeket a feliratkozók kapnak majd meg.

Saját domainhez tartozóan elkészítjük és beállítjuk a hozzájuk tartozó egyedi email címeket, esetlegesen maximális kapacitást és automatizációt rendelünk hozzá.

A legitimitás megőrzése mellett segítünk új feliratkozókat generálni a listákra és vásárlásra ösztönözni.

Gyakran Ismételt Kérdések

Hiszünk benne, hogy nincsenek buta kérdések. Kezdő vállalkozóként mi is tele voltunk kérdésekkel és még emlékszünk milyen jó érzés volt, amikor valaki azokra kielégítő választ adott számunkra. Senki nem várja el tőled, hogy egy olyan területhez érts, amely nem tartozik közvetlenül a szakmádhoz, így összegyűjtöttünk pár kérdést, amelyek érdekesek lehetnek számodra egy honlap vagy webshop megrendelése előtt. 

Egy jól megszervezett és célzott hírlevél kampány nagyban növelheti az értékesítést. A kiajánlások egyaránt szórakoztatóak és tartalmasak, hogy az ügyfelek érezzék, hogy értéket kapnak, mindamellett remek lehetőség új szolgáltatások, termékek bemutatására. 

Erre nem tudunk pontos választ adni. Minden vállalkozás más-és más, így lehetetlen átlagárakat mondani. Kérd ajánlatunkat az itt található online ajánlatkérési űrlappal és kollégáink igényeidhez igazítva készítenek neked egy megajánlott előzetes árat. 

Vannak szakmák és iparágak, amelyekben egyáltalán nem jellemző, hogy hírlevelet küldenek. Ami elképzelhető, hogy nagy hiba. Minden szolgáltató, értékesítő számára értékes eredményeket hozhat a hírlevél, ha leendő vagy már meglévő ügyfelek, üzleti partnereknek rendszeres edukatív és célzottan értékesítő szemléletű tartalmat rendszeresen továbbítunk.

blank

Általunk ajánlott hírlevélküldő rendszer

A hírlevél a marketing egyik ősatyja vagy anyja és ezáltal számos szolgáltató található meg a piacon, de a legtöbb sajnos nem alkalmas még egy email elküldésére sem, nemhogy arra, hogy féltve őrzött kincsed, a levelezési listád adatait kezelje. 

Ügynökségünk kipróbált és összehasonlított számos hazai és nemzetközi piacon lévő szolgáltatót, akiknek ajánlatát számos szempont alapján hasonlítottuk össze és a vizsgált szolgáltatók által nyújtott termékeket és ajánlatokat, melyek alapján ár-érték arányban a MailerLite messzemenően a legalkalmasabbnak tűnik ahhoz, hogy rábízd féltve őrzött kincsed.