Profitorientált, intelligens és ügyfélbarát rendszerek

Szenvedélyesen készítünk honlapokat és tervezünk webshopokat. Kreatív csapatunk a a bemutatkozó honlapoktól,  a webáruházakon át, egészen az összetett rendszerek fejlesztéséig otthonosan mozog és  megtaláljuk a tökéletes és egyedi megoldásokat. Keresőoptimalizálási beállításainknak köszönhetően pedig ügyfeleid találhatnak rád!

blank
blank

Tökéletes megjelenés vállalkozásodnak!

Egy jól kiépített honlap ma már elengedhetetlen eszköz a vállalkozások számára. Az általunk készített weboldalak nem csupán információs felületek, hanem aktív eszközök, amelyek segítik a vállalkozások fejlődését. Rugalmas kialakításuk lehetővé teszi személyre szabott bővítéseket, mint a például hírlevélküldő rendszer integrációk, bejelentkezési űrlapok, webshop, affiliate program, időpontfoglaló rendszer, vagy más egyéb igényekhez mért funkció.

A honlaptervezés során kiemelten fontos számunkra, hogy a végeredmény ne csak esztétikus és modern legyen, hanem valós értéket is hordozzon a vállalkozás számára. Az online tér biztonságáért és a törvényi előírásoknak való megfelelésért szakértőink akár havi karbantartás keretein belül felelnek, így a vállalkozások nyugodt szívvel koncentrálhatnak a digitális jelenlétük növelésére és az üzleti sikereikre.

Miben segíthet neked az általunk tervezett honlap?

Kapcsolatteremtésben

Az oldalad akkor is dolgozik, amikor te pihensz. Éjjel nappali reklámot biztosítva termékeid vagy szolgáltatásaid számára.

Kommunikációban

Ügyfeleiddel könnyebb a kommunikáció regisztrációs űrlapokkal és rendszeres bejegyzésekkel, melyeket megosztasz.

Márkaépítésben

A honlap keretet ad a márkádnak, amelyet már csak meg kell erősítened. Egy jól márkázott vállalkozás több pénzt kérhet!

Marketingben

Egy jól megtervezett oldal az értékesítési tölcséred része lehet, amellyel időt és pénzt is spórolhatsz a hirdetésnél.

Bizalomépítésben

Az ügyfelekben tudat alatt is bizalmat ébreszt egy igényesen kialakított honlap, ami miatt újra visszatérhetnek hozzád.

Bevételnövelésben

Automatizált folyamatokkal növelheted hatékonyságod, ezzel időt szabadítasz fel arra, hogy még több ügyfelet fogadj!

Válassz egy platformot

Szabd személyre szolgáltatásainkat és válaszd ki a vállalkozásod számára legideálisabb opciókat vagy válassz hirdetéskezelési szolgáltatásaink közül. 

Minden eszközön jól megjelenő, egyedi arculathoz igazított honlapokat készítünk. Ha még nincs arculatod, akkor a honlapkészítés végére akaratlanul is kialakítjuk azt.

Az igényeidre szabjuk az online áruházad, kinézetét és funkcióit, hogy az a legjobban teljesítsen neked és mindenben, lehetőleg automatizáltan segítse a napi munkád.

Ha van egy régi oldalad, amit szeretnél feldobni, újratervezni és más arculatot adni neki, kollégáink akár havi rendszerességgel, készséggel állnak rendelkezésedre.

A maximális ügyfélélmény érdekében összekötjük és intergráljuk a külső hírlevél küldő, időpontfoglaló vagy más egyéb használt programokat és szoftvereket.

WordPress honlap vagy WooCommerce online áruház esetében ma már szinte elkerülhetetlen az online bankkártyás fizetési rendszer kiépítése, vagy új szolgáltatóra váltása.

Az adatvédelmi megfelelőség kiemelten fontos téma napjainkban. Csapatunk előre elkészített sablon, vagy ügyvédi közreműködéssel segíti a vállalkozásokat, hogy megfeleljenek a GDPR követelményeinek.

Amennyiben szükséges az oldalak tartalmát elkészítjük, vagy az elkészült anyaggal kapcsolatban módosítási javaslatot teszünk ügyfeleink irányába.

Elvégezzük a megfelelő beállításokat, ellátjuk oldalad megfelelő kulcsszavakkal, összekötjük egy népszerű keresőmotorral. Ha a SEO királya akarsz lenni, havidíjas előfizetést is választhatsz.

Saját domainhez tartozóan elkészítjük és beállítjuk a hozzájuk tartozó egyedi email címeket, esetlegesen maximális kapacitást és automatizációt rendelünk hozzá.

Gyakran Ismételt Kérdések

Hiszünk benne, hogy nincsenek buta kérdések. Kezdő vállalkozóként mi is tele voltunk kérdésekkel és még emlékszünk milyen jó érzés volt, amikor valaki azokra kielégítő választ adott számunkra. Senki nem várja el tőled, hogy egy olyan területhez érts, amely nem tartozik közvetlenül a szakmádhoz, így összegyűjtöttünk pár kérdést, amelyek érdekesek lehetnek számodra egy honlap vagy webshop megrendelése előtt. 

Számos olyan eset van, amikor a vállalkozás számára elegendő egy-két oldalból álló bemutatkozó oldalt létrehozni, de előfordul, hogy komplex site-okat kell tervezni. Mi itt a VMN-nél minden esetben egyedi árajánlat alapján dolgozunk és figyelembe vesszük megbízóink vállalkozási formáját, tevékenységét és ahhoz megfelelően készítjük el ajánlatunkat. Amennyiben kíváncsi vagy rá, hogy a Te oldalad mennyiért készítenénk el kérd egyedi ajánlatunkat!

A reszponzivitás biztosítja, hogy minden eszközön megfelelő méretben és formában töltsenek be az adatok, így a felhasználói élmény maximális lehet azoknak is, akik mobil, táblagép, számítógép vagy laptop segítségével böngészik az oldalaid. A reszponzivitásra ma már minden honlapnak szüksége van!

Vállalkozóként biztosan sok közösségi média felületet használsz, ami egy szuper dolog. Csak önmagában kevés. Ha vállalkozásoddal növekedni szeretnél, akkor mindenképpen érdemes legalább egy bemutatkozó oldalt üzemeltetned, amihez a saját domain neved és minimum egy kapcsolattartási űrlap társul. Az ügyfelek tájékozódás után könnyedén felvehetik veled majd a kapcsolatot, így ezzel máris egy mini értékesítési tölcsért hoztál létre. A honlapok előnyeit órákig tudnánk még ecsetelni neked, ha kíváncsi vagy még több információra vedd fel velünk a kapcsolatot! 

Ha bennünket választasz honlapod vagy webshopod megtervezésére, akkor mindezzel nem kell majd foglalkoznod. Segítünk kiválasztani a számodra megfelelő domain nevet és ajánlunk egy ár-érték arányban kiváló tárhely szolgáltatót, akiknél biztonságban tudhatod levelezésed és honlapod tartalmát. Amennyiben gondolod ezt előre már le is foglalhatod. Mi a Tárhely.eu szolgáltatót ajánljuk, de természetesen más szolgáltatót is választhatsz. 

Ha nemzetközi piacra készülsz vállalkozásoddal vagy már ott vagy, akkor mindenképpen érdemes elgondolkozni az oldalak többnyelvűsítésén, hogy minden ország közösségéhez a saját nyelvén szólj hozzá. Csapatunk vállalja az oldalak többnyelvűsítését, az oldalak fordítását egységes arculati stílus mellett. 

Természetesen. Saját lógod, színeid, betűtípusaid és formáid mind az arculatod részét képzik, amely alapján az ügyfelek ráismernek vállalkozásodra. Ha még nincs saját arculatod, akkor sincsen probléma. Csapatunk komplex arculattervezést is vállal, amely a közösségi média oldalakon át, a honlapod vagy webshopodon keresztül egészen levélpapírjaidig elkísér majd.

blank

Általunk ajánlott tárhelyszolgáltató

Sok ügyfél érkezik hozzánk, hogy még nincsen vagy éppen leváltaná meglévő tárhelyszolgáltatóját. Mi már nagyon sok féle szolgáltatóval dolgoztunk együtt az évek alatt, akik között volt hazai és külföldi egyaránt, viszont a Tárhely.eu Kft.-nél találtuk meg mindazt a biztonságot, gyorsaságot és ügyfélközpontúságot, amit elvárunk egy szolgáltatótól, aki adatainkat tárolja. 

Így, ha még neked nincsen tárhelyszolgáltatód és minket választasz honlapod kiépítésére, akkor nyugodt szívvel ajánljuk nektek őket. Kimondottan rendelkeznek tárhelyopcióval WordPress oldalaknak, valamint WooCommerce webáruházaknak is. Áraik könnyedén megfizethetőek egy kezdő, kisvállalkozó számára is és emellett szolgáltatásaik kiváló minőségűek. Továbbá arra is van lehetőség, hogy nagymennyiségben tárolj náluk adatokat, így több szolgáltatási csomagjuk közül választhatsz.

Ha új ügyfelünk vagy és mi készítjük honlapod vagy online áruházad, akkor a teljesen digitális ügyintézési folyamatban végig segítünk neked!