Search

Munkatárskeresés könnyedén

A VMN humán erőforrás szolgáltatásai kifejezetten olyan cégeknek szólnak, akik szeretnék kiszervezni a toborzás terheit vagy nagylétszámban kívánnak munkaerőt foglalkoztatni. Felejtsd el az állandó interjúztatást, nehézkés hirdetéseket és toborzási feladatokat. 

A hirdetéstől egészen a kiválasztásig

Csapatunk évek alatt kifejlesztett hirdetési stratégiával célozza meg a munkaerőpiacot, hogy ügyfeleink számára megtaláljuk a legmegfelelőbb munkaerőt. Legyen szó fizikai vagy szellemi munkáról, kollégáink felkutatják a legmegfelelőbb szakembereket az ország minden pontjáról. 

A hirdetéseket igényekhez mérten egységes vagy változó arculattal indítjuk, külön megállapodás szerint HR csapatunk akár az interjúztatási folyamatot is átvállalja, hogy a megbízóinknak csak egy felvételi beszélgetést követően a szerződést kelljen csak megkötni leendő munkavállalóival. 

A ma elérhető modern eszközök segítségével a toborzási folyamat költséghatékonyabb, mint önállóan külön-külön platformokon hirdetni és belső HR folyamatokat kiépíteni. Amennyiben szükséges a munkavállalókat felkészítjük, és belső képzéseket is szervezünk részükre, hogy minél könnyebben illeszkedjenek be a már meglévő csapatba és azonnal megkezdhessék a munkát. 

Ismerd meg a HR együttműködés előnyeit

Humán erőforrás szolgáltatások

Váltsd ki tagságod vagy igényelj meghívót! Évente három alkalommal van lehetőséged részt venni a találkozókon tagság nélkül, meghívóigényléssel. Ha a tagság mellett döntesz azt is könnyedén elintézheted a My VMN oldalán!

Toborzás és kiválasztás

bruttó 99.000 forinttól / hónap
  • egy adott pozícióra történő csoportos toborzás fizikai, betanított munkavégzés esetében nagylétszámban történő toborzáskor és felvételkor akár interjúztatással együtt

Hirdetésmegjelenítés

bruttó 8.890 forinttól / megjelenés
  • saját csoportjainkban adott területnek megfelelő tagok részére történő értesítés küldése, akár több, mint 30.000+ munkavállaló elérése organikus Facebook kampánnyal

Gondoskodó elbocsátás

bruttó 45.000 forint / fő
  • a gondoskodó elbocsátás keretében négy modulból álló rendszerünk segít a munkavállalónak megkönnyíteni az álláskeresést, elhelyezkedést és a beilleszkedést

HR csoportokkal a nagyobb elérésért

Vállalatunk 2023 áprilisában minden megyére vonatkozóan létrehozott egy-egy Facebook csoportot, ahol minimális moderáció mellett bárki szabadon hirdethet állásokat. A csoportokat 2024. májusában a WakeUp Magazin tartalmaival bővítjük, így még célzottabban és összpontosítottabban építhetünk közösséget, hogy a nálunk hirdetők számára minden esetben a legjobb konverziókat érhessük el.

Növeld esélyeid és jelentkezz!

Töltsd ki az alábbi űrlapot és jelentkezz munkavállalói HR adatbázisunkba! Amint látunk egy szuper álláslehetőséget, ami illik hozzád mindenképpen jelezzük neked! Az űrlap kitöltése csak 5 percet vesz igénybe! 

Mi az a VMN HR adatbázis és mire való?