Value Management Network

Vállalkozói inkubációs foglalkozás

Vállalkozói inkubációs foglalkozásaink rugalmas konstrukciót nyújtanak számodra vállalkozásod menedzselésére. Az alkalmak során több hozzád hasonló vállalkozót ismerhetsz meg, akikkel a tapasztalatcserén túl profi és tematikus segítséget kaphatsz a mindennapokhoz. 

Időpontok és jegyvásárlás

Válassz egy dátumot és vedd meg a jegyed online pár kattintással a My VMN fiókod használatával. Minden beszélgetésünknek van egy alaptémája, amely mentén elindítjuk a beszélgetést és a közösség erejével megoldásokat találhatunk egy-egy problémára.

A vállalkozói inkubáció felülete a Google Meet

A VMN vállalkozói kerekasztal-beszélgetései Google Meet rendszerén keresztül kerülnek megtartásra. A jegyvásárlás és fizetés után azonnali visszaigazoló emailt küldünk a megadott email címre, és az abban található linkre kattintva, vagy a My VMN fiókodba történő bejelentkezés után kapcsolódhatsz a híváshoz!

Mit érdemes tudni a vállalkozói inkubációról?

Közösség. Humor. Siker. Kitartás. Vállalkozás. Fejlődés. Innováció. Talán ezek a szavak jellemzik a legjobban ügynökségünk inkubációs foglalkozásait. A VMN egyaránt elkötelezett a kis- és középvállalkozások sikeressége mellett és hisszük, hogy vállalkozni fantasztikus. A vállalkozói inkubációs foglalkozásokon mentoraink segítenek a résztvevőknek, hogy az éppen aktuális PR, kommunikációs problémáikra könnyed megoldást találjanak. 

Egy vállalkozónak számos készséggel kell rendelkezni a sikerek és célok eléréséhez. A jó hír, hogy ezek a készségek elsajátíthatóak a foglalkozásokat vezető mentoraink segítségével. 

Miben segíthet neked a vállalkozói inkubáció?

Stratégiai partnerségek

Hozzád hasonló vállalkozókat ismerhetsz meg és lehetőséged van stratégiai partnerségek kialakítására.

Tartalomgyártás és szövegírás

Mindenkivel megesik, hogy alkotói válságba esik. Segítünk ötletelni, hogy milyen tartalmat gyárts és előre lépj.

Webshop és honlapkészítés

Ha saját magadnak készíted oldalad vagy meglévőt bővítenéd, akkor de elakadtál, szívesen segítünk!

PR és marketing

Segítünk neked hallatni a hangod és kampányokat indítani akkor is, ha elakadtál a kommunikációs stratégiáddal.

Arculat és márkaépítés

A foglalkozások során nagy figyelmet fordítunk az egységes arculati megjelenésekre, színekre és formák harmóniájára.

Bevételnövelésben

Rendszeres aktív online jelenléttel megnőhet oldalaid látogatottsága és ezzel arányosan vállalkozásod bevétele is.

Ezeket a felületeket használjuk

Egy vállalkozás felépítésénél elsődleges szempont a megfelelő rendszerek megtalálása és használata, hogy a napi munkafolyamatokat megkönnyítsük. A foglalkozásokon ezeket a szoftvereket használjuk aktívan, de bármilyen más egyéb programmal kapcsolatos kérdésre is szívesen választ adunk. 

… és még sok más.

Gyakran Ismételt Kérdések

Hiszünk benne, hogy nincsenek buta kérdések. Kezdő vállalkozóként mi is tele voltunk kérdésekkel és még emlékszünk milyen jó érzés volt, amikor valaki azokra kielégítő választ adott számunkra. Senki nem várja el tőled, hogy egy olyan területhez érts, amely nem tartozik közvetlenül a szakmádhoz, így összegyűjtöttünk pár kérdést, amelyek érdekesek lehetnek számodra egy honlap vagy webshop megrendelése előtt. 

Segít a vállalkozásod kommunikációját, arculatát megalkotni és fenntartani, amely által növelheted üzleteid és bevételed számát. 

A foglalkozások mindegyikén lehetősége van a résztvevőknek feltenni vállalkozásukkal kapcsolatos kérdéseiket, melyre mentoraink a lehető legjobb tudásuk alapján igyekeznek válaszolni. A foglalkozásokon több vállalkozóval találkozhatsz, ki mind a saját üzletüket építik, így mások kérdéseiből is magadénak tudhatsz párat. 

Alkalmankénti részvétel: 9.900 forint / foglalkozás

négy alkalmas bérlet: 29.970 forint / hónap

nyolc alkalmas bérlet: 39.990 forint / hónap