Value Management Network

Valósítsuk meg együtt álmaid! terveid! ötleteid!

Elkötelezettek vagyunk a sokszínűség és az innováció mellett. Szolgáltatásaink között egyaránt megtalálhatók PR, marketing és HR szolgáltatások is egyaránt, amelyek listáját a piaci igényekhez igazodva rendszeresen frissítünk. 

Vállalkozásfejlesztés A-tól, Z-ig

Megtervezzük. Összeállítjuk. Megrajzoljuk. Időzítjük. Kiposztoljuk. Meghirdetjük. Ügynökségünk stratégiai alvállalkozó partnerekkel működik együtt, hogy komplex HR, PR és marketing szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek, és segíthessük vállalkozásuk teljes körű fejlesztését. Az ajánlattételi szakaszban vagy online rendszereink által alaposan megismerjük a megbízóink tevékenységeit, hogy pontos és hatékony ajánlatokat tudjunk készíteni.

HR területen az erőforrások hatékony és költségkímélő kezelésére fókuszálunk, PR terén stratégiai kommunikációs megoldásokat kínálunk, míg marketing területen eredményorientált kampányokat tervezünk és hajtunk végre, növelve ügyfeleink láthatóságát és brand értékét. Elkötelezettek vagyunk a valódi értékteremtésben, a szakértői csapatunkkal és folyamatos kommunikációval biztosítva az ügyfelek elégedettségét és hosszú távú sikeres partneri kapcsolatokat.

Milyen szolgáltatások érhetőek el?

A legtöbb ügynökségi szolgáltatásunkat már listaáron elérheted és könnyedén megrendelheted, lemondhatod, módosíthatod online a My VMN fiókod használatával. 

Tartalommarketing

Közösségi média oldalak arculatának tervezése, posztok írása, tartalomnaptár elkészítése és tartalmak legjobb pillanatban történő időzítése.

Hirdetéskezelés

Meta, LinkedIn, TikTok vagy Google hirdetések tervezése, indítása és elemzése. Hirdetések elhelyezése saját honlapodon vagy blogodon.

Honlapkészítés

Honlap és webshop és egyéb rendszerek készítése, tervezése, karbantartása, fordítása, integrálása, összekötése vagy módosítása.

Arculattervezés

Egységes online és offline arculattervezés a logó megtervezéstől, a közösségi média arculaton át, a bélyegző vagy levélpapírig.

Szövegírás és fordítás

Hirdetések alapjául szolgáló reklámszövegek, bejegyzések, PR cikkek írása és szerkesztése vagy éppen azok formázása a SEO kulcsszavak kiemelésével.

Hírlevél kampány

Automatizáció, rendszeres hírlevelek fogalmazása, szerkesztése és küldése meglévő listára, lead generálás, különféle integrációk és összekötések.

Kiadványtervezés

Nyomdai előkészítés, szerkesztés, tördelés offline és online kiadványok esetében, akár korrektúrázással és grafikai tervezéssel egybekötve is.

Influencer marketing

Tartalmak előkészítése, hirdetési és reklám szövegek írása és rendezése, valamint továbbítása nagy követő számú influencerek irányába.

Munkaerő-toborzás

Hirdetések szövegi és képi elkészítése, feladása, posztolása, munkavállalók toborzása, interjúztatása, képzése vagy kíméletes elbocsátása.

Virtuális asszisztens

A vállalkozók munkájának segítése, alap marketing feladatok ellátásával, statisztikák, nyilvántartások kezelésével, valamint könyvelési előkészítéssel.

Vállalkozói kerekasztal

Havi rendszerességű online találkozók, előre meghatározott tematikus témákkal, hogy ötleteket cserélhessen minden vállalkozó.

Vállalkozói inkubáció

Heti rendszeres online vállalkozói inkubáció, ahol minden vállalkozó a saját vállalkozásával kapcsolatos kérdéseire kaphat választ.

Tippek és közlemények

Maradj naprakész velünk kapcsolatban és fusd át a legfrissebb közleményeket, hogy biztosan ne maradj le semmi fontos információról. 

Kik a VMN Special Agent-ek?

A VMN különleges ügynökei szakmájuk kiemelkedő alakjai, akik állnak segítségedre az együttműködés ideje alatt. Különleges tudásukkal támogatni fogják vállalkozásod fejlesztését, hogy minél előbb előbb növekedni tudj és elérhessük a kitűzött céljaidat. 

Marczinka Mátyás

arculattervezési, márkaépítési és piacra vezetési tanácsadó

Pagonyi Adrienn

HR tanácsadó, tartalommarketing szakértő, szövegíró

Pópity Balázs

tartalommarketing, PPC szakértő

Mag Milán

webshop-, és honlapkészítés, programozás, integrációk

Nagy Hajnalka

FM tanácsadó, tartalommarketing szakértő, szövegíró

Kovács Bálint

webshop-, és honlapkészítés, tartalommarketing szakértő

Kovács Renáta

virtuális asszisztens, tartalommarketing referens

Kis Renáta

jogi tanácsadó, honlapok és egyéb megjelenések esetében

Bálint Ágnes

virtuális asszisztens, tartalommarketing referens

Bárány Emese

HR referens, virtuális asszisztens, tartalommarketing referens