Search

Egy beszélgetés: ötletek és még több megoldás!

Hello vállalkozó! Mit szólnál egy laza beszélgetéshez, laza vállalkozókkal? A VMN Fellowship minden hónapban megszervezi tematikus vállalkozói kerekasztal beszélgetését, ahol online kibeszélhetjük a hétköznapokat.

vállalkozói-kerekasztal

Időpontok és jegyvásárlás

Válassz egy dátumot és vedd meg a jegyed online pár kattintással a My VMN fiókod használatával. Minden beszélgetésünknek van egy alaptémája, amely mentén elindítjuk a beszélgetést és a közösség erejével megoldásokat találhatunk egy-egy problémára.

A kapcsolódás még soha nem volt ilyen könnyű!

A VMN vállalkozói kerekasztal-beszélgetései Google Meet rendszerén keresztül kerülnek megtartásra. A jegyvásárlás és fizetés után azonnali visszaigazoló emailt küldünk a megadott email címre, és az abban található linkre kattintva, vagy a My VMN fiókodba történő bejelentkezés után kapcsolódhatsz a híváshoz!

Mi a célja a beszélgetéseknek?

Kapcsolódj havi rendszerességgel megrendezésre kerülő VMN Vállalkozói kerekasztal-beszélgetéséhez, és ismerj meg hozzád hasonló vállalkozókat! A beszélgetésen rendszerint tapasztalt vállalkozók vesznek részt, akik megosztják egymással nézőpontjaikat, problémáikat és a közösség erejével tippeket, inspirációkat. Mivel nincs két egyforma vállalkozás, így nincs két egyforma beszélgetés sem!

Kapcsolatépítés

Egymáshoz hasonló vállalkozók ismerkedhetnek meg és cserélhetnek tapasztalatot egymással.

Kiégés megelőzés

Sok vállalkozót fenyeget az idő előtti kiégés veszélye. Itt megtudhatod, hogy meg, hogy mások mit tesznek ellene!

Hatékonyságnövelés

Egy kisvállalkozónak tökéletes időmenedzsmentre van szüksége ahhoz, hogy mindent kézben tudjon tartani! Neked mik a tippjeid?

Célmeghatározás

Ha vállalkozol biztosan vannak céljaid, de azok vajon mennyire naprakészek és rugalmasak? Szerezz tippeket a tökéletes célmeghatározáshoz!

Stratégiaalkotás

Egymáshoz hasonló vállalkozók ismerkedhetnek meg és cserélhetnek tapasztalatot egymással.

Egyensúly

Munka - magánélet egyensúly. Egyáltalán létezik?! Biztos tudod, hogy a munka nem áll meg délután 4 kor. De mikor pihenj?