Teremtsünk értéket közösen kiadványaiddal!

Volt idő, amikor elavultnak számított az offline hirdetés, de mostanában azt tapasztaljuk, hogy újra teret nyer magának a nyomtatott marketing. A megfelelő időben, helyen és minőségben elhelyezett anyagok segítenek a márkaépítésben és garantálják, hogy a reklámanyag ne a szelektív hulladékgyűjtőben végezze.

blank
blank

Miért éri meg velünk terveztetni?

Gondolkoztál már rajta, hogy milyen jó lenne egy rendszeres vagy alkalmankénti szórólapkampány, hogy a környező házak lakóit ügyfeleid között köszönthesd? Bemutatnád üzleted éves eredményeit, munkáit egy színvonalas magazinban? Akkor a legjobb helyen jársz. Csapatunk A-tól Z-ig vállalja offline anyagok tervezését. 

Az offline marketing világában az ajánlás még személyesebb tud lenni egy névjegykártya, vagy személyes brossura átadásával, amelyet leendő ügyfeled vagy vásárlód eltehet magának. Természetesen ne feledkezzünk meg a trendi kuponokról, ajándékkártyákról vagy a pontgyűjtő füzetekről sem, amelyek hozzád köthetik a fogyasztókat! A lehetőségek tárháza végtelen. 

Ismerd meg csoportjainkat

Két aktívan működő VMN Fellowship csoportunk van, amelyben a vállalkozók egymás üzleti ajánlásai által építik vállalkozásukat és tesznek szert ügyfelekre. Megalapítanád a harmadik csoportunkat? Jelentkezz!

blank

Vizuális tervezés

Fotók, grafikák és arculati elemek tervezése, elkészítése vagy meglévőek elhelyezése az oldalakon.

blank

Nyomdai előkészítés, tördelés

Vágójelekkel és kifutóval látjuk el az elkészült anyagot, amelyet jóváhagyás után .pdf formában küldünk meg. Előre megküldött tartalmak tördelése képek pozícionálása és esetleges hirdetési és egyéb bannerek elhelyezése.

blank

Szóróanyag készítés, portfólió

Az igényesen megtervezett szórólapok és a cégbemutató brosúrák segítenek tájékoztatni az ügyfeleket és bizalmat ébresztenek benne.

blank

Tartalomstratégia

Rovatok, tartalmak, írások, cikkek írások összeállítása és sorolása, tartalomjegyzék és impresszum készítés.

blank

Korrektúra és javítás

Az elkészült anyagok tartalmának áttekintése, korrektúrája és esetenkénti javaslattétel a módosításra.

blank

Cikkírás, tartalmi kiegészítés

Előre meghatározott szempontok alapján történő cikkek írása, interjúkészítés és szerkesztés.

Gyakran ismételt kérdések

Vannak kérdések, amelyeket már sokan feltettek nekünk szolgáltatás megrendelése előtt. Összegyűjtöttük a legnépszerűbbeket, hogy segítségedre legyünk. 

Igen, tervezünk. Ellenben felhívjuk rá figyelmed, hogy a marketing egységes arculattal sokkal célravezetőbb tud lenni, ha hosszútávú terveid vannak vállalkozásoddal. 

Először is vegyük a névjegykártyákat. Az üzleti életben még mindig nagyon sokan használnak papír alapú kártyákat. Kiállítások, saját vagy bérelt stúdió vagy külső értékesítési helyszín -stand- esetén szolgáltatásokat és termékeket bemutató brossura mindig hasznos és kéznél lévő marketingfegyvered lehet. Ezen túl számtalan olyan példát tudunk még említeni, amikor a nyomtatott anyagok igen hatásosak. 

Természetesen. Kimondottan mi a kivitelezési résszel nem foglalkozunk, de kapcsolati hálónkban szerepel olyan nyomdaipari vállalat, amelyet jó szívvel merünk továbbajánlani a mi ügyfeleinknek. 

Nincsenek bevett módszerek, de fél, egy évente érdemes újragondolni a koncepciót és átalakítani szolgáltatásainkat. Mindenképpen érdemes újraalkotni az offline anyagokat, ha új szolgáltatással, termékkel bővült vállalkozásod. 

Természetesen. Saját lógod, színeid, betűtípusaid és formáid mind az arculatod részét képzik, amely alapján az ügyfelek ráismernek vállalkozásodra. Ha még nincs saját arculatod, akkor sincsen probléma. Csapatunk komplex arculattervezést is vállal, amely a közösségi média oldalakon át, a honlapod vagy webshopodon keresztül egészen levélpapírjaidig elkísér majd.

blank

Kerekasztal-beszélgetés

Ismerj meg hozzád hasonló vállalkozókat és kapcsolódj a VMN havi kerekasztal-beszélgetésein online!

blank

Díjmentes szakmai közösségek

Lépj be valamelyik DÍJMENTES Facebook közösségünkbe és fedezd fel közösségeink erejét!