VMN

Legyél hatékony az offline marketingben! kiadványok készítésében! szórólapozásban! 

Volt idő, amikor elavultnak számított az offline hirdetés, de mostanában azt tapasztaljuk, hogy újra teret nyer magának a nyomtatott marketing. A megfelelő időben, helyen és minőségben elhelyezett anyagok segítenek a márkaépítésben és garantálják, hogy a reklámanyag ne a szelektív hulladékgyűjtőben végezze.

Tervezzük meg együtt vállalkozásod offline megjelenését

Gondolkoztál már rajta, hogy milyen jó lenne egy rendszeres vagy alkalmankénti szórólapkampány, hogy a környező házak lakóit ügyfeleid között köszönthesd? Bemutatnád üzleted éves eredményeit, munkáit egy színvonalas magazinban? Akkor a legjobb helyen jársz. Csapatunk A-tól Z-ig vállalja offline anyagok tervezését. 

Az offline marketing világában az ajánlás még személyesebb tud lenni egy névjegykártya, vagy személyes brossura átadásával, amelyet leendő ügyfeled vagy vásárlód eltehet magának. Természetesen ne feledkezzünk meg a trendi kuponokról, ajándékkártyákról vagy a pontgyűjtő füzetekről sem, amelyek hozzád köthetik a fogyasztókat! A lehetőségek tárháza végtelen. 

Gyakran Ismételt Kérdések

Hiszünk benne, hogy nincsenek buta kérdések. Kezdő vállalkozóként mi is tele voltunk kérdésekkel és még emlékszünk milyen jó érzés volt, amikor valaki azokra kielégítő választ adott számunkra. Senki nem várja el tőled, hogy egy olyan területhez érts, amely nem tartozik közvetlenül a szakmádhoz, így összegyűjtöttünk pár kérdést, amelyek érdekesek lehetnek számodra egy honlap vagy webshop megrendelése előtt. 

Igen, tervezünk. Ellenben felhívjuk rá figyelmed, hogy a marketing egységes arculattal sokkal célravezetőbb tud lenni, ha hosszútávú terveid vannak vállalkozásoddal. 

Először is vegyük a névjegykártyákat. Az üzleti életben még mindig nagyon sokan használnak papír alapú kártyákat. Kiállítások, saját vagy bérelt stúdió vagy külső értékesítési helyszín -stand- esetén szolgáltatásokat és termékeket bemutató brossura mindig hasznos és kéznél lévő marketingfegyvered lehet. Ezen túl számtalan olyan példát tudunk még említeni, amikor a nyomtatott anyagok igen hatásosak. 

Természetesen. Kimondottan mi a kivitelezési résszel nem foglalkozunk, de kapcsolati hálónkban szerepel olyan nyomdaipari vállalat, amelyet jó szívvel merünk továbbajánlani a mi ügyfeleinknek. 

Nincsenek bevett módszerek, de fél, egy évente érdemes újragondolni a koncepciót és átalakítani szolgáltatásainkat. Mindenképpen érdemes újraalkotni az offline anyagokat, ha új szolgáltatással, termékkel bővült vállalkozásod. 

Természetesen. Saját lógod, színeid, betűtípusaid és formáid mind az arculatod részét képzik, amely alapján az ügyfelek ráismernek vállalkozásodra. Ha még nincs saját arculatod, akkor sincsen probléma. Csapatunk komplex arculattervezést is vállal, amely a közösségi média oldalakon át, a honlapod vagy webshopodon keresztül egészen levélpapírjaidig elkísér majd.

AJÁNLATKÉRÉS ÉS KAPCSOLATFELVÉTEL

Kérd ajánlatunkat könnyedén űrlapunk segítségével, amelyre kollégáink ügyfélszolgálati időben legkésőbb 24 órán belül válaszolnak neked és felveszik veled a kapcsolatot!