Value Management Network

Online közösségeinkben már 40.000-en vagyunk!

Hiszünk a közösség összetartó és fejlesztő erejében! Célunk, hogy a közösség tagjai megismerjék egymás munkásságát, kérdéseket tegyenek fel egymásnak, támogassák egymást tudásuk megosztásával, szolgáltatásaik bemutatásával fejleszthessék egymás kompetenciáit.

Mi is az a VMN Fellowship?

Társadalmi felelősségvállalásunk keretében szeretnénk, ha a szakemberek önszerveződő szakmai közösségeket alkotnának. A közösségek tagjainak díjmentesen lehetőségük van egymással szakmai diskurzusokat folytatni, továbbképzéseket szervezni, inspirációt meríteni. Ezekhez a szakmai közösségeinkhez bármikor lehetőség kapcsolódni azok számára, akik Facebook regisztrációval rendelkeznek. A szakmai közösségeket a Value Management Network Facebook oldalán belül a csoportok/közösségek lehetőséget választva, vagy jelen oldalon kattints a közösség választása gombra és találd meg a számodra megfelelő szakmai közösséget, melyhez kapcsolódnál. Miután a jelentkezésed jóváhagyták az adminisztrátorok a csoportokban lehetőséged van szakmádhoz inspirációt meríteni, valamint közzétenni, de támogatást is kérhetsz más csoporttagoktól, ha éppen elakadtál egy munkafolyamatban. 

Milyen közösségekhez kapcsolódhatok?

Tapasztalatunk alapján sok vállalkozó érzi magát egyedül, akik tapasztalataikat szívesen megosztanák egymással és örömmel cserélnek nézőpontokat egy-egy adott témával kapcsolatban. Ha úgy érzed, hogy szívesen lennél tagja egy kötetlen hangulatú szakmai közösségnek, akkor keresd meg nálunk azt a közösséget, amelyhez társulnál. 

Pedagógusok szakmai közössége

Legyél részese a VMN online tanári szobájának, ahol más pedagógusokkal együtt kreatív ötleteket cserélhettek!

Trénerek és coachok közössége

Oszd meg másokkal nézőpontjaid, kérj vagy éppen adj tanácsot, más kollégáknak online a VMN közösségében!

Jogászok és mediátorok közössége

Nem mindennapi esetek, szakmai kihívások. Legyél tagja a VMN online közösségének és ismerj meg más szakmabelieket!

Egyéni vállalkozók közössége

Kapcsolódj online co-working irodánkhoz és ismerj meg más, hozzád hasonló vállakozókat és üzletembereket!

Spirituális szakemberek közössége

Jóga? Access? Nadi? Más önfejlesztő hálózat? Lépj be nyilvános csoportunkba és szerezz inspirációt! Fejlődj!

Affiliate marketing közösség

Minden, amit az affiliate marketingről tudnod érdemes. Tedd fel kérdéseid, olvasd el cikkeinket és alakítsd ki értékesítési módszered!

Éppen állást keresel vagy kínálsz?

Akkor mindenképpen nézd meg minden magyarországi megyére kiterjedő facebook csoport hálózatunkat és találd meg álmaid munkavállalóját vagy álmaid főnökét. Posztjaidat teljesen díjmentesen közzéteheted a csoportokban. Ha extra segítségre van szükséged, akkor nézd meg a VMN HR szolgáltatásainak listáját és lépjünk kapcsolatba!

Ne maradj le legfrissebb híreinkről se!

Maradj naprakész és kövesd a VMN tippeit és közleményeit, amelyekkel az a célunk, hogy megkönnyítsük a mindennapokat és örömtelivé tegyük a vállalkozást! 

Tippek és közlemények

Maradj naprakész velünk kapcsolatban és fusd át a legfrissebb közleményeket, hogy biztosan ne maradj le semmi fontos információról.