VMN

Találjuk meg együtt az ügyfeleidet!  a platformod! a közösséged!

Okos megoldásokat kínálunk a közösségi média platformokon való megjelenésekre, valamint hirdetésekre egyaránt. Az alapoktól segítünk kiválasztani azokat a platformokat, amelyek egyenesen felvevőpiacodat célozzák, majd elindítjuk a kommunikációt leendő ügyfeleiddel.

Válaszd ki, hogy melyik platformon szeretnél több tartalmat?

A tökéletes platform megtalálása már fél siker lehet. Érdemes egyszerre több platformon jelen lenni és kommunikálni az ügyfelekkel, de kifizetődő lehet, ha egy fő platformot választunk magunknak, ahol az ügyfelekkel elindulhat a kommunikáció. A tökéletes felület megtalálásánál több tényezőt figyelembe kell venni, mint például, hogy milyen szolgáltatásokat kínálunk és az melyik korcsoportot érinti széles körben, vagy külföldi terjeszkedésről van-e szó. 

Követőszerzés és értékesítés

Az Instagram az egyik legelterjedtebb és legnépszerűbb közösségi média felület, amelyen a fotós és videós tartalmak egyaránt népszerűek. Mi tudjuk, hogy az emberek mire kíváncsiak ezen a platformon és milyen tartalmakat kedvelnek a legjobban. 

Organikus posztok segítségével is lehet több ezer követő az Instagram oldaladon, akik potenciális ügyfeleid, vagy éppen vásárlóid lehetnek.  Rendszeres tartalmainkkal fenntartjuk a figyelmet, szórakoztatunk és elősegítjük a megbízó cégek értékesítését. Lehetőség van arra is, hogy az oldalakat teljeskörűen kezeljük, üzenetekre és kommentekre válaszoljunk az oldal nevében, hogy ezzel is megkönnyítsük partnereink munkáját. 

Hozzuk ki a legtöbbet a FACEBOOK oldaladból

Hazánkban a Facebook továbbra is nagy sikernek örvend a felhasználók körében. A platform számtalan remek marketing lehetőséget rejt magában, amivel könnyedén és gyorsan meg lehet szólítani a leendő ügyfeleket. Elegendő itt az üzleti oldalakra vagy csoportfunkciókra gondolni. Ez a platform kifejezetten alkalmas közvetlen kapcsolattartásra a meglévő ügyfelekkel és vásárlókkal, valamint az új promóciók, kampányok hirdetésére.

A felhasználók a számukra értékes tartalmak miatt válnak majd oldalad követőjévé. A tartalommarketing lényege, hogy szórakoztató tartalak közzétételével felkeltjük a potenciális ügyfelek figyelmét, majd célzott hirdetésekkel elindítjuk az értékesítési folyamatokat. Kiemelten fontos, hogy aktivitásra bírjuk a követőket, hogy minél nagyobb organikus bázist tudjunk felépíteni. A VMN csapata vállalja a Facebook oldalak teljes kezelését is. 

Szerezz bevételt a PINTEREST segítségével

Egyre nagyobb sikere van hazánkban is a Pinterest felületének, ugyanis a magyar nyelvű felhasználók száma folyamatosan növekszik, de a tartalomgyártás még gyerekcipőben jár. 

A Pinterest felülete nem véletlenül nyer egyre nagyobb teret magának, ugyanis az organikus posztok is nagy eléréseket tudnak generálni, valamint a link elhelyezés is kiválóan integrálható a felületen. 

Tapasztalatunk szerint a felületet akkor érdemes igazán használatba venni, ha ötleteket szeretnénk gyűjteni kreativitásunk kiéléséhez. Érdemes ilyen vállalkozói trükköket közzétenni a profilodon, hiszen a felhasználók ilyen tartalmakra kattintanak a legtöbbet. 

Legyen tiéd a legmenőbb TIKTOK trend

Napjaink egyik leggyorsabban fejlődő közösségi média portálja a TikTok, amely csak úgy szívja magába atartalomgyártókat és vállalkozókat, gyorsan megadva számukra régóta vágyott sikert. A videós tartalmak által veled vagy céged dolgozóival együtt egyszerűbben megszólíthatjuk a célközönséged, kötetlenül kommunikálhatunk a követőkkel, akikből könnyen generálhatunk új ügyfeleket vagy vásárlókat vállalkozásod számára. 

Ennek a platformnak az algoritmusa megköveteli a rendszeres tartalom közzétételt. A TikTok segít megtanítani a gyors és lényegretörő kommunikációra, hogy a lehető legtöbb dolgot, röviden és céltudatosan közölhessük a leendő ügyfelekkel vagy vásárlókkal. Az alkalmazás előtérbe helyezi azokat a tartalomgyártókat, amelyek törődnek közösségükkel és reagálnak a beérkező üzenetekre és kommentekre. Ezt a terhet ügynökségi csapatunk leveszi a válladról és a teljes TikTok profilt kezelik, hogy neked csak az üzletszerzésen kelljen gondolkodni.

Mutassuk be vállalkozásod a LINKEDIN portálon

Terméked vagy szolgáltatásod elsősorban vállalkozóknak szól? A LinkedIn nemcsak a szakmai közösség építésére kiváló, hanem azon túl remek felületet nyújt szolgáltatások és termékek értékesítésére is. Ezt a felületet számtalan üzletember, felelős beosztásban lévő vezető mellett még nagyon sok szabadúszó vállalkozó is használja kapcsolatépítésre

Rendszeres jelenléttel megnőhet ügyfeleid száma és ezáltal a bevételed is, így kifizetődő befektetés lehet aktívan tartalmat gyártani erre a közösségi média oldalra is. A vállalkozás közleményeit, eredményeit és sikereit mutassuk be közösen ezen a platformon, hogy minél szélesebb körben megismerhessenek téged és vállalkozási portfoliód egyaránt. A tartalmak közzétételével és folyamatos interakciókkal előtérben tarthatjuk profiljaid, hogy mindig naprakész, tartalmakkal teli, aktuális információkat nyújthassunk a követőknek.

Lépj nemzetközi piacra a TWITTER segítségével

A Twitter hazánkban még nem nyert magának fölényes közösséget, de nyugaton már nagy múlttal és kiemelkedő eredményekkel teljesít. Magyarországon jelenleg csak kisebb közösségek használják aktívan ezt a felületet, de ha tengeren túli vágyaid vannak, akkor mindenképpen ezen a platformon a helyed. 

Rövid gondolatok, gyors fényképek és esetleg videók közzétételére kiválóan alkalmas ez a platform. A gyakori aktivitás és a reakciók tömkelege könnyen meghozhatja a sikert vállalkozásunk számára, amely minden bizonnyal meglátszik majd az értékesítése görbe felfelé ívelő mutatóján is. 

A hatékonyságnövelés növelés érdekében javasoljuk az angol nyelvű kommunikációt, ugyanis a felhasználók többsége ezt a nyelvet aktívan beszéli. A Twitter remek lehetőséget ad arra, hogy meghódítsd a hazai mellett a nemzetközi piacot.

ONLINE ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Az űrlap segítségével könnyedén felveheted velünk a kapcsolatot és árajánlatot kérhetsz. Tudjuk, hogy nincs két egyforma vállalkozás, így mindegyiket más-más nézőpontból kell megközelíteni. Az árajánlat elkészítése előtt felmérjük, hogy vállalkozásod vagy céged mivel foglalkozik pontosan, milyen eddigi megjelenései voltak és azután konkrét ajánlatot tudunk adni.