VMN

Kosár

Konzultáció

Kapcsolat

My VMN

Találj nálunk közösséget!  ügyfeleket!  kapcsolatokat! 

Már egy VMN találkozó által gyümölcsöző kapcsolatokat építhetsz ki vállalkozásod számára. Kattints ide igényelj meghívót magadnak valamelyik VMN csoporttalálkozóra és vidd sikerre a vállalkozásod a közösség és kiemelt háttértámogatásunk segítségével.

Forgalomnövelés

Tagjaink bevétele szinte kivétel nélkül növekszik a valós üzleti ajánlásoknak köszönhetően.

Reklán

Tagjaink számára kiemelt kedvezményeket biztosítunk ügynökségi szolgáltatásink árából.

Kapcsolat bővítés

Már az első találkozón 10-30 új taggal ismerkedhetsz meg, akikkel együtt üzletet építhetsz.

Megjelenés

A VMN oldalain a választott csoport felületén feltüntetjük állandó szerződéses partnereink.

Mentorálás

A választott csoportod vezetője segít neked személyes fejlődésed elérésében.

Hatékonyság

Minden találkozónak előre megszabott kerete van, hogy minél hatékonyabban működjenek.

Inkubáció

A VMN háttércsapata rendszerint tart vállalkozói inkubációs foglalkozásokat.

Edukáció

Összevont eseményeken és képzéseken támogatjuk a szerződéses csoporttagokat.

Meghívó igénylés egyszeri alkalomra

Fél évente maximum három találkozón tudsz részt venni vendégként. Add meg adataid és kollégáink megküldik részedre meghívódat, amellyel részt tudsz venni a csoporton. 

Gyakran Ismételt Kérdések

Hiszünk benne, hogy nincsenek buta kérdések. Kezdő vállalkozóként mi is tele voltunk kérdésekkel és még emlékszünk milyen jó érzés volt, amikor valaki azokra kielégítő választ adott számunkra. Senki nem várja el tőled, hogy egy olyan területhez érts, amely nem tartozik közvetlenül a szakmádhoz, így összegyűjtöttünk pár kérdést, amelyek érdekesek lehetnek számodra egy honlap vagy webshop megrendelése előtt. 

Vendégként fél évente maximum 3 találkozón vehetsz részt meghívó igénylése után. Részvétel a találkozón vendégként bruttó 4.000 forint / fő / találkozó

A találkozók előre megadott tematika alapján kerülnek megtartásra. Az aktuális találkozóról és annak pontos programjáról, kiemelt előadójáról a választott csoport vezetőjénél tudsz érdeklődni. 

A találkozók minden esetben három órásak. A találkozók eleje kötött, melynek menete a következő: 

  1. Csoportvezetői köszöntő, amelyen ismertetjük a nap menetét, köszöntjük az új és vendég tagokat. (10 perc)
  2. Felkérjük a résztvevő tagokat, hogy mutassák be saját vállalkozásukat  egy úgy nevezett gyors „preach” keretében. (résztvevők számától függően 2-3 perc / résztvevő tag).
  3. A résztvevő tagok röviden elmondják, hogy nekik mire lenne szükségük vállalkozásuk fejlesztéséhez, milyen szolgáltatást és / vagy terméket keresnek. (30 másodperc / résztvevő tag).
  4. A résztvevő tagok röviden elmondják, hogy kivel lépnének kapcsolatba a hallott „preach” alapján. ( 30 másodperc / résztvevő tag).
  5. Kiemelt előadás. A csoporttagok javaslata alapján a csoportvezető minden alkalomra kijelöl egy kiemelt előadót, aki az általa képviselt szakterületet részletesebben bemutatja és ismerteti mindennapjait.  
  6. A csoportvezető tájékoztatja partnereit, hogy mennyi forgalmat generált a csoport ajánlások által egy hét alatt, valamint információt nyújt a következő találkozóval kapcsolatban. (15 perc) 
  7. Amennyiben a tagok úgy gondolják személyesen és / vagy online folytathatják a találkozót kötetlen keretek között. 

Több tagsági csomag közül választhatnak tagjaink. Lehetőség van fél éves valamint egy éves tagság megvásárlására is. Az aktuális ajánlatokról ide kattintva, állandó tagsági ajánlatokról ide kattintva a csoportszabályzat 6. pontjában tájékozódhatsz.  

Jelentkezz be My VMN fiókodba

Intézd ügyeid online a VMN ONE | e-Ügyintézési rendszereinek használatával és tarts nyilván ügymeneteid a My VMN fiókodban! Mostantól fiókod még többet tud és ajánlásaid alapján pénzt is kereshetsz a My VMN Affiliate programunk segítségével! 

[woocommerce_my_account]