Value Management Network

Sajátítsd el a titkokat!  az alapokat! 

Vállalkozásindítás előtt állsz vagy meglévő vállalkozásod szeretnéd új szintre emelni? A VMN Mentorprogramjai segítségedre lehetnek abban, hogy rövid idő alatt alacsony idő és pénz befektetéssel sikeres vállalkozást üzemeltethess!

Mitől egyediek a VMN Mentorprogramok?

Programjaink egyediségét elsődlegesen az támasztja alá, hogy minden mentorált vállalkozóval egyedi alapon dolgozunk. Az első pár mentorálási alkalommal felmérjük a vállalkozás jelenlegi helyzetét, kitűzzük a célokat és 

Küldetésünknek érezzük, hogy segítsük és támogassuk az ambiciózus vállalkozókat céljaik és az üzleti sikerek elérésében, hosszútávon történő fenntartásában. Programjaink elsősorban hozzájárulnak ahhoz, hogy a mentorált vállalkozások minél hamarabb biztos, önálló lábra tudjanak állni. Intenzív és egyéni mentorálási programjaink, lehetőséget kínálnak a mentoráltaknak arra, hogy fejlesszék vállalkozásukat, növeljék hatékonyságukat. A mentoráltakkal minden esetben négy tapasztalt mentor foglalkozik, akik szakmájuk elismert szakemberei. Célunk, hogy megteremtsük a mentoráltak számára a szükséges tudást, készségeket és önbizalmat, hogy a vállalkozásukat sikeresen fejleszthessék, és eredményesen működtessék.

Tippek és közlemények

Maradj naprakész velünk kapcsolatban és fusd át a legfrissebb közleményeket, hogy biztosan ne maradj le semmi fontos információról. 

Ismerd meg programjainkat

A hozzánk forduló vállalkozások három mentorcsomag közül választhatják ki a számukra legideálisabb megoldást, amelyeket egyedi opciókkal még jobban vállalkozásorda szabhatod.

VMN STARTER - kezdő, kisvállalkozóknak

Egy éves intenzív mentorprogram, ahol akár magánszemélyek vagy 0-2 év közötti kisvállalkozások vehetnek részt, ahol lefektetjük a vállalkozás pénzügyi, kommunikációs és márkastratégiai alapjait. A program második felében lehetősége van a vállalkozónak üzleti kapcsolatok kiépítésre.

VMN BOOSTER - középvállalkozóknak

A már piacon lévő, mentorált 2-5 éves középvállalkozásokat mentoraink áttekintik, javaslatokat tesznek a haladásra és ezzel kapcsolatban segítenek kidolgozni az új stratégiákat és haladási fókuszpontokat. A mentoráltnak lehetősége van üzleti kapcsolatok építésére és vállalkozói hirdetések indítására.

VMN INFINITY - nagyvállalatoknak

Nagyvállalati mentorprogramunk a 6 éve már piacon lévő vállalatoknak szól, akik terjeszkedés előtt állnak. A hatékonyság-növelés érdekében a programban helyt kapott egy kidolgozott HR program, szervezeti és működési modellek, delegálási feladatok, valamint hirdetési konstrukciók kialakítása.

Az inkubáció azoknak a vállalkozóknak fontos, akik saját maguk intézik hirdetési folyamataikat és gyártanak tartalmakat. A VMN egyaránt elkötelezett a kis- és középvállalkozások sikeressége mellett és hisszük, hogy vállalkozni fantasztikus. A vállalkozói inkubációs foglalkozásokon mentoraink segítenek a résztvevőknek, hogy az éppen aktuális PR, kommunikációs problémáikra könnyed megoldást találjanak.