VMN

Kosár

Konzultáció

Kapcsolat

My VMN

Sajátítsd el a titkokat!  vállalkozási alapokat! 

Vállalkozásindítás előtt állsz vagy meglévő vállalkozásod szeretnéd új szintre emelni? A VMN Mentorprogramjai segítségedre lehetnek abban, hogy rövid idő alatt alacsony idő és pénz befektetéssel sikeres vállalkozást üzemeltethess! 

e-Ügyintézés

Jelentkezz most mentorprogramunkra online a My VMN rendszer segítségével! Bővebben

Mentorálási lehetőségek

Válassz mentorprogramjaink közül és váltsd valóra álmaid! Bővebben

Workshop időpontok

Haladj a saját tematikád szerint és válassz egy workshopot! Bővebben

Mentorprogram hírei

Maradj naprakész és olvasd el legfrissebb híreinket! Bővebben

Milyen mentorálási lehetőségeim vannak?

A hozzánk forduló vállalkozások három mentorcsomag közül választhatják ki a számukra legideálisabb megoldást. Csomagajánlataink kiajánlásánál figyelembe vesszük a vállalkozások életkorát, a vállalkozók szakmai tapasztalatait és egyéb kompetenciáit. 

VMN STARTER - kezdő, kisvállalkozóknak

Egy éves intenzív mentorprogram, ahol akár magánszemélyek vagy 0-2 év közötti kisvállalkozások vehetnek részt, ahol lefektetjük a vállalkozás pénzügyi, kommunikációs és márkastratégiai alapjait. A program második felében lehetősége van a vállalkozónak üzleti kapcsolatok kiépítésre.

VMN BOOSTER - középvállalkozóknak

A már piacon lévő, mentorált 2-5 éves középvállalkozásokat mentoraink áttekintik, javaslatokat tesznek a haladásra és ezzel kapcsolatban segítenek kidolgozni az új stratégiákat és haladási fókuszpontokat. A mentoráltnak lehetősége van üzleti kapcsolatok építésére és vállalkozói hirdetések indítására.

VMN INFINITY - nagyvállalatoknak

Nagyvállalati mentorprogramunk a 6 éve már piacon lévő vállalatoknak szól, akik terjeszkedés előtt állnak. A hatékonyság-növelés érdekében a programban helyt kapott egy kidolgozott HR program, szervezeti és működési modellek, delegálási feladatok, valamint hirdetési konstrukciók kialakítása.

Mit ad nekem a csoporttagság?

Mitől egyediek a VMN Mentorprogramok?

Programjaink egyediségét elsődlegesen az támasztja alá, hogy minden mentorált vállalkozóval egyedi alapon dolgozunk. Az első pár mentorálási alkalommal felmérjük a vállalkozás jelenlegi helyzetét, kitűzzük a célokat és 

Küldetésünknek érezzük, hogy segítsük és támogassuk az ambiciózus vállalkozókat céljaik és az üzleti sikerek elérésében, hosszútávon történő fenntartásában. Programjaink elsősorban hozzájárulnak ahhoz, hogy a mentorált vállalkozások minél hamarabb biztos, önálló lábra tudjanak állni. Intenzív és egyéni mentorálási programjaink, lehetőséget kínálnak a mentoráltaknak arra, hogy fejlesszék vállalkozásukat, növeljék hatékonyságukat. A mentoráltakkal minden esetben négy tapasztalt mentor foglalkozik, akik szakmájuk elismert szakemberei. Célunk, hogy megteremtsük a mentoráltak számára a szükséges tudást, készségeket és önbizalmat, hogy a vállalkozásukat sikeresen fejleszthessék, és eredményesen működtessék.

Maradj naprakész a VMN MENTORING híreivel kapcsolatban!

Vállalkozói mentorprogramot indít a VMN

A VMN továbbra is elkötelezett a vállalkozók sikerének támogatása iránt. Az eddigi sikeres eredmények alapján vállalatunk úgy döntött, hogy mentorprogramot indítunk, amellyel újabb lehetőségeket nyújtunk

Szabd személyre mentorprogramunkat a My VMN fiókod használatával!

Váltsd ki tagságod vagy igényelj meghívót online a My VMN rendszereink segítségével! Évente három alkalommal lehetőséged van részt venni a találkozókon tagság nélkül, meghívóigényléssel. Amennyiben úgy döntesz, hogy állandó tagunk leszel lehetőséged van tagságod kiváltására vagy meghosszabbítására online a My VMN fiók segítségével, ahol nyilvántarthatod előfizetéseid és egyéb megrendeléseid is. 

STARTER - kisvállalkozóknak

bruttó 75.000 forinttól / hónap egy éven keresztül.
  • 43 óra vállalkozásodra szabott konzultáció
  • 96 óra online vállalkozói inkubáció

Workshopok és előadások

Ha még nem vagy benne biztos, hogy a mentorprogramot neked találtuk ki vagy más tematika alapján építed a vállalkozásod, akkor nézz szét kifejezetten vállalkozóknak szóló eseményeink közül, melyek hozzájárulhatnak üzleti sikereid eléréséhez. 

Márkaépítés 30 nap alatt? Lehetséges!

Pontosan tudod, hogy mit szeretnél elérni és már csak egy arculat és egységes megjelenés hiányzik? Alkosd meg vagy alakítsd át márkaarculatod 30 nap alatt. A workshop online 4 alkalomból és egy tematikus munkafüzetből áll, amely idő alatt teljesen feltérképezheted, magadat, a piacod és a vállalkozási céljaid.

Jelentkezz be My VMN fiókodba

Intézd ügyeid online a VMN ONE | e-Ügyintézési rendszereinek használatával és tarts nyilván ügymeneteid a My VMN fiókodban! Mostantól fiókod még többet tud és ajánlásaid alapján pénzt is kereshetsz a My VMN Affiliate programunk segítségével! 

[woocommerce_my_account]