VMN

Munkatársaid legyenek képzettek? erősek? rugalmasak?  jó fejek?

Munkaerő toborzási ajánlatunk kifejezetten olyan cégeknek szól, akik nagylétszámban kívánnak munkaerőt foglalkoztatni alkalmi vagy rendszeres havi, negyedéves vagy féléves ciklusban. Felejtsd el az állandó interjúztatást, nehézkés hirdetéseket és toborzási feladatokat. 

Minden esetben egyedi, akár a cégedre szabott arculattal egyedi hirdetésekkel indítjuk el a toborzási kampányokat. 

Tudjuk, hogy sok esetben előfordul, hogy rövid határidővel van szükség munkaerőre, amikor igazán toppon kell lenni a HR-nek. Cégünk akár 2-3 nap határidővel vállalja új kollégák toborzását. 

Digitális működésünknek köszönhetően országos lefedettséggel, minden megyéből vállaljuk a jelentkezők toborzását. 

Meghirdetjük a pozíciót, összegyűjtjük egy listába a jelölteket, akár napi riportok formájában, majd amennyiben szükséges külső megbízottként az interjúztatást is elvégezzük. 

Miért éri meg a VMN csapatával dolgozni?

Csapatunk évek alatt kifejlesztett hirdetési stratégiával célozza meg a munkaerőpiacot, hogy ügyfeleink számára megtalálhassuk a legmegfelelőbb munkaerőt. Legyen szó fizikai vagy szellemi munkavégzésről kollégáink felkutatják a legmegfelelőbb szakembereket az ország minden pontjáról. 

A hirdetéseket igényeknek megfelelően egységes vagy változó arculattal indítjuk és külön megállapodás szerint HR csapatunk akár az interjúztatási folyamatot is átvállalja, hogy a megbízóinknak csak egy felvételi beszélgetést követően a szerződést kelljen csak megkötni leendő munkavállalóival. 

A ma elérhető modern eszközök segítségével a toborzási folyamat költséghatékonyabb, mint önállóan külön-külön platformokon hirdetni és belső HR folyamatokat szervezni. Amennyiben szükséges leendő munkavállalókat felkészítjük és belső képzéseket is szervezünk részükre, hogy minél könnyebben illeszkedjenek be a már meglévő csapatba és azonnal megkezdhessék a munkát. 

Országos lefedettség , külföldi kapcsolatok

Csapatunk teszt jelleggel 2023 áprilisában minden megyére vonatkozóan létrehozott egy -egy Facebook csoportot, ahol minimális moderáció mellett bárki szabadon hirdethet állásokat, hogy a munkavállalók minél könnyebben rátalálhassanak az adott pozíciókra. Természetesen a VMN külön eszközök segítségével még könnyebben és célzottabban éri el a leendő kollégákat. 

ONLINE HR ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Az űrlap segítségével könnyedén felveheted velünk a kapcsolatot és árajánlatot kérhetsz. Tudjuk, hogy nincs két egyforma vállalkozás, így mindegyiket más-más nézőpontból kell megközelíteni. Az árajánlat elkészítése előtt felmérjük, hogy vállalkozásod vagy céged mivel foglalkozik pontosan, milyen eddigi megjelenései voltak és azután konkrét ajánlatot tudunk adni. Az ajánlatkérő kitöltése körülbelül 5 percet vesz igénybe!