VMN

Kosár

Konzultáció

Kapcsolat

My VMN

Mondd el nekünk, teremhasználati igényeid! hol dolgoznál!  véleményed!

Számunkra fontos a vállalkozók jólléte, így jelen kérdőív kitöltésével most Te is segítheted a munkánkat, hogy megteremtsük számodra a tökéletes helyszínt, ahol ügyfeleid fogadhatod! 

Minden vállalkozó véleménye fontos!

Minden vállalkozónak másra van szüksége a munkavégzéséhez. Most arra vagyunk kíváncsiak, hogy Neked mi a tökéletes munkakörnyezet ügyfeleid fogadásához! A 2020-as világjárvány, az azt követő infláció és KATA módosítás alaposan átalakították a piacokat. Vállalatunk célul tűzte ki maga elé a kis-, és középvállalkozások támogatását, melynek keretein belül közösségeket alkotunk, valamint megnyitjuk az első VMN Office helyszínt, ahol a vállalkozók kedvező áron, minőségi környezetben fogadhatják ügyfeleiket. 

Minden vállalkozó véleménye fontos!

Lehetsz mediátor, masszőr, coach, tanácsadó, facilitátor vagy bármilyen szabadfoglalkozású szakember, aki ügyfelekkel dolgozol. Csapatunk azon dolgozik, hogy megalkossa számodra is a tökéletes helyszínt, ahol vállalkozói közösségek egymással összhangban tevékenykedhetnek. Ha Te is vágynál egy jól működő vállalkozói közösségre és minőségi környezetre ügyfeleid fogadásához, ahol igényeidnek megfelelően érhetőek el szolgáltatások, akkor mondd el nekünk véleményed. 

Teremhasználati igényfelmérés

Válaszolj pár kérdésre, add meg adataidat és 

Tudj meg többet a VMN szolgáltatásokról

Üzleti kapcsolatépítő közösség

Hiszünk benne, hogy az értékesítés legjobb módja a személyes ajánlás, így üzleti közösségünkben stratégiai partnerségek kialakítására ösztönözzük a vállalkozókat.

Inkubáció és mentorprogram

Kiemelten fontosnak tartjuk a vállalkozók fejlődését, személyre szabott ajánlatokkal és különféle programokkal támogatjuk az előrehaladásukat.

HR és PR marketing ügynökség

Arculattervezéstől a honlap készítésen át, egészen a szervezetfejlesztésig és az értékesítésig ügynökségünk mindenre fel van készülve.

Online piactér I e-Kereskedelem

A webshop több funkciót lát el vállalaton belül. A felületen értékesítjük saját, illetve partnereink termékeit és különféle belépő jegyeket, bérleteket.

Jelentkezz be My VMN fiókodba

Intézd ügyeid online a VMN ONE | e-Ügyintézési rendszereinek használatával és tarts nyilván ügymeneteid a My VMN fiókodban! Mostantól fiókod még többet tud és ajánlásaid alapján pénzt is kereshetsz a My VMN Affiliate programunk segítségével! 

[woocommerce_my_account]