VMN

Pályázz és megtervezzük márkádat! elkészítjük oldalaid!  támogatunk egy éven át!

Csapatunk elkötelezett a vállalkozásfejlesztés és a kis-, és középvállalkozások támogatása mellett. Első pályázati szakaszunkban arra buzdítjuk a KKV szektor résztvevőit, hogy küldjék be pályaműveiket, amelyek közül független elbírálási szempontok alapján három résztvevőt egy éven keresztül mentorálunk és közösen felépítjük márkájukat. 

ELSŐ LÉPÉS

Első lépésként felmérjük piacot és stratégiát alkotunk!

Az első lépésként a szerződés megkötése után felmérjük piacod és stratégiát alkotunk, hogy biztosan hatékony legyen az együttműködés. Végzünk egy piackutatást, áttekintjük közösségi média oldalaid és elemezzük a versenytársakat is. 

MÁSODIK LÉPÉS

Kialakítjuk az egységes márkaarculatot!

Ahhoz, hogy egy vállalkozás ügyfelei vagy vásárlói visszatérjenek egy márkához szükséges, hogy jó ügyfélélményben legyen részük, valamint, hogy könnyen azonosítsák és felismerjék a márkát. Kialakítjuk az egységes online és offline megjelenések alapjait, segítünk elkészíteni a mintaposztokat és sablonokat, melyeken megjelennek a vállalkozás főbb ismertető jelei.

HARMADIK LÉPÉS

Támogató közösséget biztosítunk és segítjük az értékesítést!

Hiszünk benne, hogy nincs erősebb ajánlás, mint az, amelyiket személyesen teszünk egy elégedett vállalkozással kapcsolatban. Az online és offline hirdetéseket és hozzá kapcsolt kampányokat megtervezzük, valamint egy éves tagságot biztosítunk valamelyik VMN FOLLOWSHIP csoportban és egy éven keresztül díjmentes vállalkozói inkubációs foglalkozásokat biztosítunk online és offline. 

NEGYEDIK LÉPÉS

MÁSODIK SZAKASZ: Komplex arculatot tervezünk!

Kezdővállalkozóknak sok esetben nincs saját helyszínük, ahol az ügyfeleiket fogadhatják, így a pályázat nyerteseinek egy éven keresztül online időpontfoglaló rendszer használatával havi 15 óra – 2 nap – díjmentes teremhasználatot biztosítunk valamelyik budapesti VMN Office irodában. 

Gyakori kérdések, amelyekre a választ jó ha tudod!

Összegyűjtöttük a leggyakoribb kérdéseket és főbb határidőket, amelyek a pályázattal kapcsolatosak. A pályázat beküldése előtt mindenképpen tájékozódj és szerezz meg minden szükséges információt. 

Igen. Pályázatod teljesen díjmentesen nyújthatod be és esetleges megnyerés után sem kell fizetned számunkra azokért a szolgáltatásokért, amelyeket a pályázatban feltüntettünk. 

A teljes pályázat online digitális rendszereinken keresztül bonyolítjuk le. Természetesen nem kizárt, hogy az egyéves munkafolyamatok során személyesen is találkozunk. 

A pályázatok elbírálásánál figyelembe vesszük a a pályázó vállalkozások digitális jelenlétüket, megvizsgáljuk piacképességüket, valamint 

Pályázatot érvényes adószámmal rendelkező vállalkozók vagy egyéb jogi személyek adhatnak be (EV, Bt., Kft., Nyrt., Zrt., egyesület, szövetkezet, alapítvány, önkormányzat, stb.). 

Érvényes adószám nélkül is fogadunk pályázatokat, amennyiben a pályázó nyilatkozik róla, hogy a szerződéskötés időpontjában már aktív vállalkozói adószámmal rendelkezik majd. 

Pályáztatás
2023. máj. 8. és aug. 31.

Ez időszak alatt várjuk a pályaműveket a feltételeknek megfelelő vállalkozóktól. A pályaműveket elektronikusan a www.vmn.hu/palyazat oldalon küldhetik be a pályázó vállalkozók.  

Elbírálás
2023. szept. 1. és 15.

A beérkezett pályázatokat jelen oldalon meghatározott támpontok alapján független nézőpontok alapján ez időszak alatt tekintjük át és bíráljuk el. 

Kiértesítés
2023. szeptember 25.

A résztvevő pályázókat legkésőbb eddig a dátumig értesítjük, hogy a pályázat számukra milyen eredménnyel zárult.

Szerződéskötés
2023. október 1.

A pályázat beadásával egyidejűleg létrejön egy online szerződés, biztosítja a pályázat szabályszerűségét. Az online megkötött szerződés 2023. szeptember 25. napján automatikusan megszűnik azokkal a pályázókkal, amelyek nem nyertek.  A nyertes pályázókkal papíralapon 2023. október 1. napjáig megkötjük a szerződést, amely az együttműködés idejére szól. 

PÁLYÁZAT BEKÜLDÉSE ELEKTRONIKUSAN

Az alábbi űrlap segítségével küldheted be