Search

Együtt megvalósítjuk a terveidet!

Elkötelezettek vagyunk a sokszínűség és az innováció mellett. Szolgáltatásaink között egyaránt megtalálhatók PR, marketing és HR szolgáltatások is egyaránt, amelyek listáját a piaci igényekhez igazodva rendszeresen frissítünk. 

PR és marketingszolgáltatások

Megtervezzük. Összeállítjuk. Elkészítjük. Megrajzoljuk. Időzítjük. Kiposztoljuk. Meghirdetjük. A VMN PR és marketingügynökség divíziója stratégiai alvállalkozó partnerekkel működik együtt, hogy komplex szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek. Célunk, hogy ügyfeleinket támogassuk saját vállalkozásuk teljeskörű, rendszerszemléletű fejlesztésében. Az ajánlattételi szakaszban vagy online rendszereink által alaposan megismerjük a megbízóink tevékenységeit, hogy pontos és hatékony ajánlatokat tudjunk készíteni.

Elkötelezettek vagyunk a valódi értékteremtés mellett. Szakértői csapatunkkal és folyamatos kommunikációval biztosítjuk ügyfelek elégedettségét és segítjük elő a hosszú távú, sikeres partneri kapcsolatokat.

Vállalkozásodra szabható PR és marketing

A legtöbb ügynökségi szolgáltatásunkat már listaáron elérheted és könnyedén megrendelheted, lemondhatod, módosíthatod online a My VMN fiókod használatával. 

Tartalommarketing

Közösségi média oldalak arculatának tervezése, posztok írása, tartalomnaptár elkészítése és tartalmak legjobb pillanatban történő időzítése.

Hirdetéskezelés

Meta, LinkedIn, TikTok vagy Google hirdetések tervezése, indítása és elemzése. Hirdetések elhelyezése saját honlapodon vagy blogodon.

Kiadványtervezés

Nyomdai előkészítés, szerkesztés, tördelés offline és online kiadványok, akár korrektúrázással és grafikai tervezéssel egybekötve.

Honlapkészítés

Honlap és webshop és egyéb rendszerek készítése, tervezése, karbantartása, fordítása, integrálása, összekötése vagy módosítása.

Arculattervezés

Egységes online és offline arculattervezés a logó megtervezéstől, a közösségi média arculaton át, a bélyegző vagy levélpapírig.

Szövegírás és fordítás

Hirdetések alapjául szolgáló reklámszövegek, bejegyzések, PR cikkek írása, szerkesztése vagy azok formázása a SEO kulcsszavakkal.

Webshopkészítés

Vállalkozásod igényeihez igazodó ügyfélbarát, vásárlásösztönző online piactereket készítünk. Időpontfoglaló, fizetési integrációk, előfizetések.

Hírlevél kampány

Automatizált, rendszeres hírlevelek fogalmazása, szerkesztése, küldése meglévő listára. Lead generálás, integrációk és összekötések.