Search

Vállalkozásindítás akár a nulláról!

A VMN STARTER program kifejezetten kezdő vagy újrakezdő vállalkozók számára alkottuk meg. A mentorprogram segít a vállalkozónak az elindulásban, fejlődésben, valamint a kapcsolatok építésében. A mentoráltak egy éven keresztül vesznek részt különféle foglalkozásokon, amelyek segítenek nekik pénzt spórolni, hiszen a mentorok saját gyakorlati tapasztalataikat is megosztják a résztvevőkkel. 

Vállalkozásindítás most akár 4,5 millió forintos állami támogatással!

Ha már régóta gondolkozol egy vállalkozásindításon, akkor lehet, hogy még soha nem volt alkalmasabb időpont rá, mint MOST! A VMN Starter mentorprogram és az állam által nyújtott támogatás tökéletesen kiegészítik egymást, hogy vállalkozásod egy év alatt szilárd talajon állhasson! Az állam által meghirdetett támogatás általános célja, hogy ösztönözze a vállalkozói aktivitást és ezáltal támogatja új vállalkozások létrehozását, a VMN Mentoring program célja pedig, hogy vállalkozásod piacképes, hosszútávon fenntartható és sikeres legyen!

Mit tartalmaz a VMN STARTER mentorprogram?

A VMN STARTER mentorprogramot elsősorban vállalkozásindításon gondolkozó magánszemélyeknek vagy 0-2 év között működő kisvállalkozóknak ajánljuk. A program 12 hónapon keresztül tart, és két fő szakaszra osztva kíséri a vállalkozót. Az első hat hónapban négy mentor aktívan foglalkozik a mentorálttal, hogy a vállalkozást fejlesszék, tervezzék és piacra vezessék, míg a második hat hónapban sokkal inkább a kapcsolatépítésé lesz a főszerep. 

43 óra egyéni konzultáció

10 óra célkitűzési és haladási, 10 óra pénzügyi, 10 óra márkaépítési és 10 óra kommunikációs tanácsadáson, valamint 3 óra honlap készítési konzultáció.

Vállalkozói inkubáció

A programban összesen 24 alkalommal - 96 órán keresztül vállalkozói inkubációs foglalkozáson vehet részt a mentorált, ahol gyakorlati tapasztalatot szerezhet.

Egyedi üzleti honlap

A folyamat első hat hónapjában elkészül a mentorált honlapja, amelyen bemutathatja magát, az általa nyújtott szolgáltatásokat.

Támogató üzleti közösség

A második hat hónapban a mentorált lehetőséget kap, hogy kapcsolódjon egy VMN Fellowship csoporthoz és üzleti kapcsolatokat építsen ki.

Helyiséghasználatot

A második hat hónapban a mentoráltnak lehetősége nyílik rá, hogy havi 12 órakeretig összesen a fél év alatt 72 órán keresztül használja a VMN Office termeit.

Oklevelet a teljesítésről

Minden résztvevő, aki sikeresen teljesítette az egy éves mentorprogramot elismerő oklevelet kap, amely igazolja a részvételt és a teljesítést.

Árak és kondíciók

Egy vállalkozás indítása sokszor tűnhet úgy, hogy tele van rejtett költségekkel, amelyekkel a gondos tervezés ellenére sem tudtál számolni. Mentoraink felkészültek arra, hogy ezeket a költségeket segítsenek optimalizálni. Kutatásunk alapján egy átlagos vállalkozó 480 órát tölt el feleslegesen, sikertelen ötleteken alapuló kutatással és ezzel összhangban 3.465.875 forintot költ el. Kapcsolódj a VMN STARTER programhoz, hogy megspóroljuk neked ezt az utánajárást és csökkentsük a felesleges kiadásaid! 

Havidíjas fizetés

bruttó 74.999 forinttól /12 hónapon át
  • Lehetőség van, hogy havi részletekben fizesd az éves mentorprogram árát My VMN fiókkal történő ügyintézés során.

Egyösszegű fizetés

bruttó 899.800 forinttól / év
  • Egyösszegű fizetéskor ajándékba dunkg egy WordPress alapú, maximum 5 oldalból álló honlapot, vagy meglévő oldal auditját.

Gyakran Ismételt Kérdések

Kérdésed van? Lehet más már feltette korábban! Olvasd el a gyakori kérdésekre adott válaszainkat és lehet megtalálod, amit kerestél! 

Az egyéni mentorálási folyamatok, tanácsadások általában online formában történnek. A csoportos inkubáció általában személyesen történik, de bizonyos, rendkívüli esetekben lehetőség van online résztvenni a foglalkozásokon. 

A VMN STARTER elsősorban vállalkozásindításon gondolkozó magánszemélyeknek, vagy 0-2 év közötti kisvállalkozóknak segít céljaik kitűzésében, valamint azok megvalósításában. A mentorprogram során figyelmet fordítunk arra, hogy a vállalkozó stabil lábra állíthassa vállalkozását. 

Komplett márkaarculatot, üzleti kapcsolatépítési lehetőséget, honlapot és szervezeti és stratégiai felépítési modellt ahhoz, hogy a vállalkozás hosszútávon fenntartható legyen. 

Igen. A VMN STARTER program legtöbb szolgáltatása külön is igénybe vehető. Amennyiben a mentorprogramban van olyan szolgáltatás, amely vállalkozásod számára jelen szakaszban nem szükséges azokat helyettesíthetjük más szolgáltatásokkal. 

Minden mentorált vállalkozóval más-más üzemben haladunk. Már a jelentkezési lappal felmérjük a mentorált jelenlegi helyzetét és a mentorálási folyamatot ahhoz igazítjuk.  

Töltsd ki előzetes felmérésünket

Ahhoz, hogy szolgáltatásunkat minél jobban megismerhessük céljaid és vállalkozásodat töltsd ki rövid kérdőívünket. A felmérés körülbelül öt percet vesz igénybe, de nagyban meghatározza az elkövetkezendő 12 hónap munkafolyamatait. A kérdőív kitöltése nem jár elköteleződéssel és díjmentes! 

Van 30 perced egy INGYENES konzultációra?

Vállalkozást indítanál vagy meglévő üzleted szeretnéd fejleszteni? Az alábbi űrlap segítségével négy egyszerű lépésben jelentkezhetsz kollégáinkhoz egy 30 perces online konzultációra!