VMN

Kosár

Konzultáció

Kapcsolat

My VMN

Találj rá nálunk közösségedre!  ügyfeleidre!

Társadalmi felelősségvállalásunk keretében szeretnénk, ha a szakemberek önszerveződő szakmai közösségeket alkotnának. A közösségek tagjainak díjmentesen lehetőségük van egymással szakmai diskurzusokat folytatni, továbbképzéseket szervezni, inspirációt meríteni. Ezekhez a szakmai közösségeinkhez bármikor lehetőség kapcsolódni azok számára, akik Facebook regisztrációval rendelkeznek. A szakmai közösségeket a Value Management Network Facebook oldalán belül a csoportok/közösségek lehetőséget választva, vagy jelen oldalon kattints a közösség választása gombra és találd meg a számodra megfelelő szakmai közösséget, melyhez kapcsolódnál. Miután a jelentkezésed jóváhagyták az adminisztrátorok a csoportokban lehetőséged van szakmádhoz inspirációt meríteni, valamint közzétenni, de támogatást is kérhetsz más csoporttagoktól, ha éppen elakadtál egy munkafolyamatban. 

Szakmai csoport kiválasztása

Tapasztalatunk alapján sok vállalkozó érzi magát egyedül, akik tapasztalataikat szívesen megosztanák egymással és örömmel cserélnek nézőpontokat egy-egy adott témával kapcsolatban. Ha úgy érzed, hogy szívesen lennél tagja egy kötetlen hangulatú szakmai közösségnek, akkor keresd meg nálunk azt a közösséget, amelyhez társulnál. 

Pedagógusok szakmai közössége

Legyél részese a VMN online tanári szobájának, ahol más pedagógusokkal együtt kreatív ötleteket cserélhettek!

Trénerek és coachok szakmai közössége

Oszd meg másokkal nézőpontjaid, kérj vagy éppen adj tanácsot, más kollégáknak online a VMN közösségében!

Jogászok és mediátorok szakmai közössége

Nem mindennapi esetek, szakmai kihívások. Legyél tagja a VMN online közösségének és ismerj meg más szakmabelieket!

Egyéni vállalkozók üzleti közössége

Kapcsolódj online co-working irodánkhoz és ismerj meg más, hozzád hasonló vállakozókat és üzletembereket!

Spirituális szakemberek közössége

Jóga? Access? Nadi? Más önfejlesztő hálózat? Lépj be nyilvános csoportunkba és szerezz inspirációt! Fejlődj!

Jelentkezz be My VMN fiókodba

Intézd ügyeid online a VMN ONE | e-Ügyintézési rendszereinek használatával és tarts nyilván ügymeneteid a My VMN fiókodban! Mostantól fiókod még többet tud és ajánlásaid alapján pénzt is kereshetsz a My VMN Affiliate programunk segítségével! 

[woocommerce_my_account]